15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Inspiraatio kauniisiin lavahuonekaluihin: kierrätyskehitys jatkuu

Kuormalavakalusteet-rakenna oma yksityisyytesi-näyttö-paraventti-aikakauslehtiä

Lavat ovat välttämätön osa teollisuutta. Mutta tee-se-itse ja huonekaluvalmistajat ovat myös löytäneet vankan materiaalin itselleen. Kuormalavoista valmistettu sohvapöytä ei ole ollut uusi muutamaan vuoteen. Sängyt voidaan myös rakentaa hetkessä eurolavoilla. Suuntaus saa yhä enemmän innostuneita seuraajia ja on jo monia ideoita epätavallisista kuormalavakalusteista. Tuskin on huonekalua, jota ei voisi rakentaa lavoista. Kuitenkin, jotta voit valita oikean kuormalavan, tarvitset perustietoja yleisimmistä kuormalavatyypeistä. Lisäksi käytettyjen kuormalavojen kanssa on oltava varovainen, koska puu voi saastua kemikaaleilla. Vasta sitten voit antaa mielikuvituksesi lentää villiin ja toteuttaa joitakin tässä esitettyjä esimerkkejä itse.

Kuinka suuri on eurolava?

rakentaa-oma-lava-huonekalukoko-euro-lava

Eurolavoja käytetään tyypillisesti tavaroiden kuljettamiseen, ja ne on valmistettu erityyppisistä pehmeistä havupuista ja kovapuusta. Niiden mitoista ja rakenteesta riippuen erotetaan euro-poolilavat ja yksisuuntaiset kuormalavat. Mitat standardoitu EPAL -eurolavat ovat 1200 x 800 mm ja lavan korkeus 144 mm. Vakiomallissa on 5 kattolevyä, 3 poikkipaneelia, 9 lohkoa ja 3 lattialautaa. Näillä lavoilla on suuri kantavuus ja vakaus.

Rakenna omat lava-huonekalut-olohuone-pöytä-sohvapöytä-pyörät

Teolliset kuormalavat ovat samanlaisia ​​kuin EPAL -kuormalavat, mutta niiden mitat ovat 1200 x 1000 x 144 mm. Vakaa rakenne mahdollistaa staattisesti jopa 4000 kg: n kuormituksen.

Kertakäyttöiset kuormalavat ei ole vahvistettua pohjaa, mikä säästää painoa menettämättä kokoa. Ne ovat halvempia ostaa ja helpompi kuljettaa. Kertakäyttöiset kuormalavat tarjoavat paljon korkeamman hygieniatason kuin uudelleenkäytettävät kuormalavat ja sopivat pienemmän saastumisensa vuoksi hyvin asuintilojen huonekaluihin.

Lavahuonekalut-rakenna itse-sohva-seinämaalaus-musta-valkoinen

Kun valitset kuormalavoja DIY -projektillesi, kiinnitä huomiota myös kannen lautojen määrään, leveyteen ja paksuuteen. Lavat, joissa on 5 tai 7 kansilautaa, ovat suurempaa kuormitusta ja niitä käytetään sohvien, sänkyjen ja tuolien rakentamiseen. Yksisuuntaisille kuormalavoille on ominaista alhaisempi vakaus ja huono käsittely. Siksi ne soveltuvat paremmin rakennusmateriaaleiksi hyllyille, aidoille, sohvapöydille tai sängynpäätyille. Näiden huonekalujen päällä päällä oleva kantavuus ei ole niin tärkeä.

Lavahuonekalut-rakenna itse-seinäverhous-keinotekoinen nurmikko

Voit ostaa käytettyjä tai uusia eurolavoja rautakaupasta tai verkkokaupasta. Lavahuonekalut vaativat enemmän rakkautta ammattitaitoon kuin investointeja. Jokainen kotitekoinen huonekalu on ainutlaatuinen ja siinä on luovuutesi jälki. Yksityiskohdat ovat ratkaisevia kokonaiskuvan kannalta.

Lavakalusteet-rakenna itse-baarituolit-keittiön vastakkaiset tyynyt

Heti kun sinulla on täydelliset kuormalavat unelmiesi huonekaluille, tarvitset joitain manuaalisia taitoja ja kaupallisesti saatavia työkaluja. Kuormalavojen purkaminen yksittäisiksi osiksi on suhteellisen vaikeaa. Kuten mainittiin, kuormalavat ovat erittäin kestäviä, koska ne kantavat erittäin raskaita taakkoja ja niiden on kestettävä karkea käsittely. Se on paljon helpompaa, jos työskentelet kokonaisilla lavoilla ja teet vain muutaman kosmeettisen hoidon.

lavahuonekalut-ruokapöytä-metallirunko-valkoinen-barkocker

Ensinnäkin ulkonevat kynnet on poistettava tai lyötävä uudelleen. Tarvittaessa voit puhdistaa lavan vedellä ja kuurausharjalla pölyn ja lian poistamiseksi puusta. Sitten Euro -kuormalavat hiotaan perusteellisesti ympäri hiomakoneella, jotta sirpaleita ei enää ole. 80 -hiekkapaperi soveltuu ensimmäiseen karkeaseen hiontaan. Seuraavassa hienohionnassa käytetään 120 karkeutta.

lava-huonekalut-rakenna itse-lukukulma-kirjat-säilytystilaa

Nyt puu on suljettava ja koristettava valitsemallasi värillä puulasitteella tai -lakalla. Läpinäkymättömälle maalikerrokselle, esimerkiksi valkoiselle, voit käyttää kaikkia maalivärejä. Jos toisaalta haluat säilyttää puun ulkonäön, suosittelemme maalausta säänkestävällä puulasitteella tai värittömällä lakalla. Yhdelle kuormalavalle tarvitset noin 0,7 litran maalipurkin. Maali levitetään helposti tasaiselle pinnalle maalitelalla. Käytä siveltimiä kulmissa ja reunoissa. Varmista riittävä ilmanvaihto! Anna maalin kuivua hyvin päivän tai kaksi.

Luuletko, että lavahuonekalut ovat myös hienoja ja tarvitset vain loistavan idean? Sitten meillä on sinulle muutamia inspiraatioita – sängystä työpöydälle ja koko terassille, jossa on kuormalavoista valmistetut sohvat.

Lavakalusteet keittiöön: saari tai tiski

Lavakalusteet-rakenna itse-keittiö-saari-laskuri-pystysuora-työtaso

Käytännöllinen keittiösaari voidaan rakentaa lavoista. Tähän on erilaisia ​​lähestymistapoja. Se riippuu siitä, onko kuormalavoja nostettava sivulle vai pinottava päällekkäin. Keittiön saaren mitat ja etäisyydet muihin huonekaluihin ovat tässä ratkaisevia.

lava-huonekalut-rakenna itse-keittiö-saari-laatikko-pyörät

Suosituin vaihtoehto on pinottujen kuormalavojen keittiösaari. Varmista, että työkorkeus on 70-100 cm. Euro -lava on 14,4 cm korkea. Tämän seurauksena tarvitset viisi tai seitsemän lavaa. Jos haluat suunnitella saaren asuntovaunupalkiksi, voit ruuvata jarrulla varustetut kääntöpyörät neljän kulman alle. Näin saari pysyy paikallaan, mutta sitä voidaan tarvittaessa siirtää nopeasti.

Lavakalusteet kylpyhuoneeseen

Lava-huonekalut-rakenna itse-kylpyhuone-turhamaisuus

Samalla periaatteella voit myös rakentaa vapaasti seisovan turhamaisuuden kylpyhuoneeseen. Siihen mahtuu nyt lukuisia työtasoja. On kuitenkin tärkeää, että puu on suojattu vedeltä ja kosteudelta. Maalaus, laatoitus, sementointi – mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Lavakalusteet toimistoon

lava-huonekalut-rakenna itse-kirjoituspöytä-musta-lasilevy

Helpoin tapa muuttaa lavatornista toimiva pöytä on laittaa siihen turvalasi. Lasilevyn tulee olla vähintään 8 mm paksu ja leikata haluttuun kokoon. Estääksesi lasilevyn liukumisen liimaa silikonipuskurit puun ja lasin väliin.

Lavakalusteet-rakenna itse-ruokapöytä-toimisto-lasi-pöytälevy

Klassikko: kuormalava

lava-huonekalut-rakenna-itse-suunnitelma-sänky-senttimetriä

On monia erilaisia ​​tapoja rakentaa sänky lavoista. Tässä on yksinkertainen suunnitelma parivuoteelle, joka on valmistettu kuormalavoista, joiden koko on 160 x 200 cm (leveys x pituus). Sängynrunko koostuu 4 vakiovarusteisesta eurolavasta (80 x 120 cm). Kaksi lavaa on sijoitettu siten, että kummallekin puolelle jää 40 cm. Tuloksena olevat säilytyspinnat ovat täydellinen vaihtoehto yöpöydille!

lava-huonekalut-rakenna itse-sänky-pääty-patja

Mieti, kuinka suuren patjan pitäisi olla ja haluatko sängynpäädyn. Jos haluat rakentaa korkeamman sängyn, tarvitset kaksi kerrosta eurolavoja. Lavat on järjestetty päällekkäin ja kiinnitetty ruuveilla. Voit säilyttää kirjoja ja muuta taulujen välissä. Lattian naarmuuntumisen välttämiseksi on parasta laittaa matto tai maalarin fleece kuormalavasängyn alle. Jos haluat saada makuuhuoneeseen kauniita valaistustehosteita, jotka luovat hiljaisen ja kodikkaan tunnelman, voit kiinnittää LED -nauhat levyihin. Sängysi loistaa alhaalta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää LED -keijuvalaisimia hehkulampuilla.

lava-huonekalut-rakenna-itse-lounge-sänky-katto-aurinkopurjeet

Eikö olisi hienoa, jos voisit nauttia lämpimistä auringonsäteistä ihollasi iltapäiväunien aikana? Ehkä kodikas leposohva, jossa on pehmeät tyynyt ja tyynyt puutarhassa, on juuri sinulle sopiva.

Lavasta valmistetut puutarhakalusteet ja terassilattiat

lava-huonekalut-rakenna itse-puutarha-sohva-terassi-pöytä

Lavahuonekalut ovat erittäin kestäviä ja sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Lounge -sohva, jossa on vastaavat pehmustetut tyynyt, antaa sinulle upeita tunteja rentoutumiseen. Projekti on hieman monimutkaisempi, jos myös terassipäällyste on rakennettu kuormalavoista. Huomaa kuitenkin, että kuormalavat on sijoitettava vakaalle alusrakenteelle, joka koostuu päällystyslevyistä, fleecestä tai rakennuksen suojamatosta.

lava-huonekalut-rakenna itse-puutarha-terassi-maisema-valkoinen

Kuormalavasta valmistettu puutarhakeinu

lava-huonekalut-rakenna itse-keinu-puutarha-terassi

Riippumaton sijasta voit harkita lavan keinun ripustamista puutarhaan. Tarvitset vain puun, voimakkaat köydet ja lavan. Selvitä etukäteen, onko köysillä tarvittava kantavuus. Levitä lavalle pari pehmeää tyynyä mukavuuden lisäämiseksi.

Yksityisyyden suoja tai huoneen jakaja

Lavahuonekalut-rakenna itse-yksityisyys-näyttö-terassi-allas

Puulavat ovat ihanteellisia parvekkeen reunana, puutarha -aidana tai huoneen jakajana. Ne suojaavat yksityisyyttä ei -toivotuilta katseilta, mutta näyttävät herkiltä ja kevyiltä. Koska lava -aita ei ole täysin läpinäkymätön, sinun ei tarvitse tehdä ilman päivänvaloa.

Lavahuonekalut-rakenna itse-puutarha-yksityisyyden suoja-hyllyt-aita

Sinun ei tarvitse asettaa lavoja pystysuoraan tai pinota niitä symmetrisesti päällekkäin. Täältä näet loistavan esimerkin siitä, kuinka koristeellinen kuormalavoista valmistettu tilanjakaja voisi näyttää. Tuloksena olevaa levyjen välistä säilytystilaa voidaan käyttää koristetarkoituksiin.

Lasten leikkimökki puutarhaan

lava-huonekalut-rakenna itse-puutarha-lasten leikkimökki-hiekka

Jos haluat rakentaa lapsillesi luovan ja hyvin yksilöllisen leikkimökin investoimatta paljon rahaa, kertakäyttölavat ovat täydellinen rakennusmateriaali. Yhdessä hiekkalaatikon kanssa puutalo lupaa hauskaa pienimmille.

Pystysuora kukkapenkki

lava-huonekalut-rakenna-oma-puutarha-kasvi-hyllyt

Lavasta valmistetut yrttihyllyt ja korotetut vuoteet ovat erittäin suosittuja harrastuspuutarhureiden keskuudessa. Ne eivät vie paljon tilaa, ja ne voidaan myös kiinnittää seinään. Pystysuorasta kukkahyllystä on monia lajikkeita. Ennen kaikkea on tärkeää, että ruukkumaa ei joudu suoraan kosketukseen puun kanssa. Voimme myös kuvitella kirkkaita värejä. Onnea kopioinnille!

lava-huonekalut-rakenna itse-pystysuora-puinen-lava-laite-kengät

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!