15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse makrameepussi – sido ruokalaukku, kytkin tai joogapussi

Kaikki pyörii tällä hetkellä bohon ympärillä, ja ne, jotka haluavat sopeutua täysin tyyliin, eivät voi välttää romanttista makramea. Olipa kyseessä riippuva kori tai yksinkertainen seinäkoriste, solmitut korut näyttävät vain upeilta ja hehkuvat erityistä viehätystä. Tuntuuko sinusta siltä, ​​että alat taas olla hieman luova ja haluatko myös lisätä jotain uutta macrame -kokoelmaasi? Ehdotamme käytännöllistä macrame -laukkua, jota voit käyttää kestävästi ostoksilla, mutta myös olla erittäin käytännöllinen jokapäiväisessä elämässä. Loppujen lopuksi meillä naisilla on aina runsaasti matkatavaroita! Tämän päivän artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit tehdä makrameepussin itse nopeasti ja helposti. Siellä on ohjeet ostosverkolle, kytkimelle ja joogapussille.

Macrame -ostoskassi – ilmaisia ​​ohjeita aloittelijoille

Macrame-laukut ja -pussit solmitaan itse tehdyillä hihnoilla tai renkaista tehdyillä hihnoilla

Macrame -verkkopussi on kaunis katsella ja erityisen hyödyllinen ostoksille. Siinä voidaan kuljettaa monenlaisia ​​tuotteita ilman vaaraa, että ne repeytyvät kuin muovipussit. Ja mikä parasta, sitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, mikä tietysti suojelee ympäristöä. Tarvitset 4 mm paksun makrameekierteen (tai ohuemman halutessasi) sekä saksin ja viivaimen tai mittanauhan. Sitten voit aloittaa ja tehdä oman makrameepussin.

Punota makrameepussin kahvat

Macrame -laukku - punoskahva ostoskassiin

Ensinnäkin voit tehdä kaksi kahvaa makrameepussille tai verkolle itse. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti punomalla langan kuin punoksen. Helpoin tapa tehdä tämä on teipata päät pöytään tai asettaa sen päälle raskas esine. Jos olet punonut kaksi kahvaa, voit sitoa kummankin köyden molemmat päät yhteen käämityssolmun avulla.

Kierrä solmu kiinnittääksesi hihnojen tai kahvien päät

Tätä varten ota pieni pala köyttä, muodosta silmukka sen toisesta päästä ja aseta kahvan päät silmukkaan. Kierrä sitten silmukan pidempi pää kahvan kahden pään ympärille silmukan suuntaan. Vie sitten jäljellä oleva lanka jäljellä olevan silmukan läpi, minkä jälkeen vedä langan pää toiselta puolelta niin, että silmukka kiristyy. Toista sama toisella makrokahvan pussilla.

Tee oma macrame -laukku ostoksille - neliösolmuinen muotoilu aloittelijoille

Vaihtoehto punotulle kahvalle

kärki: Kahvien punomisen sijaan voit käyttää myös valmiita puusta tai muovista valmistettuja renkaita ja sitoa sitten makrameepussi niihin. Tai valitse vain toinen muotoilu, joka on hieman mielenkiintoisempi kuin punottu. Entä esimerkiksi seuraava variantti (kylkiluun solmu):

Macrame -laukku - idea kytkimen tai muun naisten laukun kahvaan

Macrame -pussin ohjeet

Macrame -laukku - solmi lark -pään solmut kahvoihin

Voit nyt sitoa makrameepussin kahvoihin. Työskentely on erityisen helppoa, jos vedät kahvat tangon päälle ja nostat sitten tankoa hieman korkeammalle (esim. Kahden tuolin selkänojan väliin). Laukkuun, jonka koko on 42 x 23 cm (ilman kahvaa), tarvitset 14 narua, joiden pituus on 2 metriä kahvaa kohden. Mutta tietysti voit käyttää myös enemmän ja / tai pidempiä johtoja, jos tarvitset suuremman ostoskassin.

Ohjeet leikkopään solmuun, joka kiinnitetään kahvaan tai telineeseen

Sido sitten valmistetut langanpalat kahvoihin ns. Haukkapääsolmulla. Voit tehdä tämän valitsemalla kahvoista käärintäsolmujen osan, jotta ne voidaan piilottaa samanaikaisesti. Ota tämäntyyppiseen solmuun lanka, taita se kerran keskelle, aseta silmukka kahvan ympärille ja vedä kaksi ripustuspäätä silmukan läpi. Sitten voit jo solmia makrameepussin:

Neliösolmuiset Macrame-pussit karkeasilmäiseen tai hienosilmäiseen muotoiluun

Laukku koostuu aluksi yksinkertaisista neliösolmuista, joista jokainen on tehty neljästä säikeestä. Yllä olevasta ohjeesta näet, miten tämä solmu tehdään. Tee kolme riviä näistä solmuista. Sitten sinun on yhdistettävä saamasi pussin kaksi puolta. Käytä jälleen neliösolmua tähän. Ota kaksi viimeistä lankaa kahvan molemmille puolille ja sido kolme riviä neliösolmuja kuten suora viiva.

Sido kolme riviä neliösolmuja makrameepussia varten

Loput makrameepussista on tehty entistä helpommaksi: sido neliösolmu pienelle etäisyydelle kolmesta rivistä. Jätä sitten sama etäisyys uudelleen ja lisää neliösolmuja, mutta tällä kertaa siirtymä. Ota aina kaksi lankaa oikealta yhdestä solmusta ja kaksi lankaa vasemmalta seuraavasta. Jatka näin, kunnes olet saavuttanut pussin pohjan tai halutun pituuden.

Langasta valmistetut solmupussit kestävään ostokseen ilman muovia

Macrame -laukku DIY – sulje pussin pohja

Sido ostosverkko ja kiinnitä se liimalla paremman pidon saamiseksi

Tee kolme riviä neliösolmuja uudelleen kuten pussin alussa. Sitten voit ottaa pussin telineestä ja laittaa sen eteesi. Solmu nyt aina kaksi lankaa pussin toiselle puolelle ja kaksi vastakkaista lankaa pussin toiselle puolelle. Tee kaksoissolmu raskaan pussin pohjalle. Leikkaa ylimääräiset päät pois. Voit nyt kääntää makrameepussin nurinpäin tai jättää sen sellaisenaan ja kiinnittää lisäksi viimeistelysolmut ruiskuliimalla.

Macrame -käsilaukku – ohjeet

Tee oma naisten laukku tiheillä neliösolmuilla oppaana aloittelijoille

Haluatko mieluummin tehdä käsilaukun itse? Ei ongelmaa! Voit käyttää samoja ohjeita ja sitoa solmut lähemmäs toisiaan, jotta makrameepussista tulee läpinäkymätön. DIY macrame -laukku on erityisen helppo, jos, kuten jo mainittiin, käytät myös valmiita renkaita, joihin solmut varsinaiset pussit.

Sido käsilaukku kuin pussi, mutta pienemmillä silmillä

Kotitekoinen laukku naisille

Tee etu- ja takapuoli itse ja sido tai ompele ne yhteen

Haluaisitko sinäkin hauskoja reunoja? Voit saada hapsut sisältävän makrameepussin esimerkiksi leikkaamatta edellä kuvatun pussin solmittuja päitä pois, vaan lyhentämällä sitä tarvittaessa ja kampaamalla lanka erilleen hienohampaisella kampa.

Macrame -laukku, jossa on pitkät hapsut, käsilaukuna boho -ilmeellä

Jos haluat, voit tietysti kokeilla kättäsi mielenkiintoisissa solmukuvioissa, jos neliösolmuinen muotoilu tuntuu hieman liian tylsältä. Verkossa on lukuisia opetusvideoita, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen.

Ohjeita macrame -laukulle – tee kytkinpussit itse

Tee se itse -makramee -laukku - kytkin hapsuilla ja hihnat, joissa on kylkiluut

Voit myös käyttää samoja neliösolmuja kuin makrameverkossa solmuaksesi tällaisen kytkimen. Ojenna pitkä lanka ja sido haluttu määrä lankakappaleita sinne leivän pään solmulla (riippuen siitä, kuinka leveä makrameepussi on). Niiden tulisi olla noin 4 metriä pitkiä.

Kytkinside yksinkertaisella neliösolmulla halutulla pituudella

Solmu sitten monta riviä neliösolmuja, kunnes saat haluamasi taskun. Voit taittaa solmitun nauhan aina silloin tällöin alas tarkistaaksesi, kuinka korkea kytkin on jo noussut.

Tee diagonaali puoliviivalla kauniina kuviona

Kun olet tyytyväinen pituuteen, voit antaa solmukuvion kaventua alaspäin. Solmu sitten diagonaalinen puolisolmu molemmille puolille ja ylhäältä alas tai ulkopuolelta keskelle. Jätä hieman tilaa ylhäältä ja solmu sitten neljä neliösolmua. Ota tämän solmurivin neljästä riippuvasta säikeestä kaksi keskimmäistä ja työnnä ne ylhäältä – säikeiden väliin, johon jätit aukon.

Sido solmut koristeeksi ja leikkaa hapsut

Vedä säikeitä tiukasti, jotta saat suuren solmun, joka näyttää napilta. Kiinnitä suuri solmu neliömäisellä solmulla käyttämällä kahta ulkolankaa, joita et vain vetänyt läpi. Tee nyt sama solmu useita kertoja lävistäjää pitkin, minkä jälkeen sitoudut diagonaalisen puolisolmun uudelleen molemmille puolille. Ota kaikki hyllyltä ja aseta se eteesi. Voit nyt leikata ylimääräiset päät diagonaalista haluttuun reunan pituuteen ja kammata läpi.

Ompele kytkin yhteen

Macrame -laukun ohjeet saksaksi - ompelu ja hihnat itse karabiinilla

Taita pitkä sivu diagonaalin alkuun. Pujota lanka, jota käytit aiemmin ripustamiseen, suuren virkkauskoukun läpi ja ompele kaksi kerrosta macrame -pussista ja pujota ne aina silmukoiden läpi (kuten kun virkkaat pusseja ja ompelet ne sitten yhteen). Kun olet kulman alareunassa, työnnä neula taskuun ja solmi pää. Näin solmu ei näy. Leikkaa ylimääräinen pois ja toista toisella puolella. Makrometripussi hapsuilla on nyt valmis ja sitä voidaan käyttää. Mutta voit myös lisätä olkahihnan, esimerkiksi sitomalla langan kylkiluun solmuun (erittäin suosittu rannekkeissa) renkaaseen karabiinilla.

Tee macrame -laukku itse – ohjeet macrame -joogapussille

Yksinkertainen joogapussi boho -verkkomuodossa

Ojenna pala köyttä samalla tavalla kuin kytkintä. Sitten voit sitoa pussin lankapalat siihen. Älä kiristä sitä liian tiukasti, koska aukko on voitava sulkea myöhemmin. Solmu nyt haluamasi kuvio. Yksinkertainen neliösolmuinen malli ostoskassille riittää täysin. Tuloksena tulisi olla letku, jonka alaosa yksinkertaisesti solmitaan. Ylempi aukko pysyy auki, jotta joogamatto voidaan työntää sisään. Vedä sitten köyden päistä (lyhennä sitä tarvittaessa), jota käytit venyttäessäsi sulkemaan makrameepussin ja sitomaan keulan.

Tee hihnat, joissa on kylkiluun solmuja ja sormuksia, joogamattoja varten

Nyt voit tehdä telineen kuten kytkimelle. Koko laukun sijasta voit yksinkertaisesti sitoa hihnat renkaisiin ja sitoa ne sitten käärityn maton ympärille.

Macrame -laukut on valmistettu yksinkertaisista neliösolmuista tai mielenkiintoisista kuvioista

Keltainen boho -laukku, jossa kapeat ja leveät silmät

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!