15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tikkaustyynyn ompelu – yksinkertaisia ​​ohjeita aloittelijoille

Ompele patchwork-huopa-aloittelija-tee-se-itse-piknik-viltti

Patchwork on suosittu tekstiilitekniikka, joka yhdistetään aina taitavaan käsityöhön. Luodaan upeita, leikkisiä kuvioita, jotka näyttävät aina hyvin yksilöllisiltä ja erityisiltä. Periaatteessa saman kokoiset kappaleet, jotka on valmistettu eri kankaista, erityisesti kangaspalat, ommellaan yhteen. Vanhat tekstiilit, mukaan lukien liinavaatteet ja pöytäliinat, voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää. Erilaisia ​​kuvioita ja monimutkaisia ​​aiheita voidaan luoda moduuliperiaatteen mukaisesti, mutta aloittelijoille olisi hyvä aloittaa, jos heillä on helppo malli Ompele tilkkutäkki.

Ompele tilkkutäkkihuopa – päiväpeitteeksi tai lastenhuoneisiin

Tikkaustyynyn ompelu-aloittelijat-tee-se-itse-lapset-malli

Tilkkuhuopa sopii ihanasti päiväpeitteeksi tai sohvapeitteeksi, mutta se on todella suosittu lastenhuoneessa. Tämän tyyppisen huovan muodostavat kuviolliset kankaat sopivat upeasti lasten maailmaan ja ilahduttavat niiden kirkkaasta muodosta. Jos pystyt ompelemaan ja sinulla on ompelukone, istu alas töihin ja hallitse tikattu peitto käyttämällä kahta helppokäyttöistä opasta, jotka olemme valinneet sinulle.

Ompele tilkkutäkki – yksinkertaiset ohjeet

Tikatun peiton ompelu -ohjeet-aloittelijat-kangasleikkaukset-neliö

Ensin tarvitset sopivia kankaita tai kangaspalasia tilkkutöihin. Ota huomioon kuidun tyyppi ja tietysti värimaailma. Kaikkien materiaalien, joita voidaan käyttää, tulee olla sama rakenne, värikkäitä, mutta samaan aikaan yhdistettävissä keskenään. Kiinnitä huomiota kankaan sisältöön – eri kankaat tuottavat erilaisia ​​ominaisuuksia, jotkut kutistuvat pesussa.

U -vihkon kannen ompelu – yksinkertaiset ohjeet ja hienoja DIY -ideoita

Kimonon ompelu – trendikäs vaate 30 minuutissa

Tee suojelusenkeleitä itse – 6 DIY -ideaa ja ohjeet

Ompele tilkkutäkkihuopa – valitse oikeat kankaat

Tikatun peiton ompelu -ohjeet-aloittelijat-kuvio-kankaat-vaaleanpunaiset neliöt

Päätät itse, kuinka kirkkaasti ja värikkäästi tilkkutäkisi tulee, ja vastaavasti mihin käytät sitä myöhemmin. Oikeiden kankaiden löytäminen voi viedä aikaa, mutta varmista, että sinulla on sama määrä kutakin, jotta lopputulos näyttää tasapainoiselta.

Ompele tilkkutäkki – peitä neliöt yhteen

patchwork-peitto-lähellä-ohjeita-aloittelija-kuvio-kangas-turkoosi-vaaleanpunainen

Jaa valitut kankaat samankokoisiin geometrisiin kuviin. Aloittelijoille on suositeltavaa valita neliöt. Koko katon koko on helppo laskea ja se helpottaa työtäsi. Tee suunnitelma siitä, miltä kokonaisuuden pitäisi näyttää ja mihin kangas sijoitat. Järjestä elementit monipuolisesti – jokaisella rivillä on oltava samat neliöt, mutta ne on järjestettävä uudelleen ja sijoitettava eri tavalla.

Ompele tilkkutyön peitto – reuna ja turvasauma

patchwork-peitto-ompelu-ohjeet-aloittelija-reuna-turvallisuus-sauma-overlock

Kun olet ommellut kaikki neliöt yhteen, älä unohda turvasaumaa. Olisi parasta, jos sinulla on overlocker -kone. Tämä estää kangaskappaleiden hankautumisen.

Ompele tilkkutäkkihuopa – pussilakana

patchwork-peitto-lähellä-ohjeita-aloittelija-painikkeet-päiväpeite-vaaleanpunainen-kangas

Jos haluat, että tilkkutäkki toimii peitonpeiton tavoin, sinun tulee suunnitella se eräänlaiseksi laukuksi. Patchwork -puoli jää päälle ja vuodevaatteista valmistettu alaosa on ommeltu siihen. Peiton asettamiseksi alaosaan jätetään aukko ja helpoin tapa on sulkea se napsautuksella tarvittaessa.

Yhdistä molemmat puolet ja ompele tilkkutäkki

patchwork-peitto-lähellä-ohjeita-aloittelija-päiväpeite-vaaleanpunainen-sininen-kuvio-kangas

Kun ompelet tilkkutäkkiä, voi olla hyödyllistä olla tietoinen vuodevaatteiden ja peittojen vakiokokoista. Tällä tavalla voit laskea yksittäisten elementtien koon. Esimerkiksi: kun koko on 200 x 200 cm, vaaditaan 400 kappaletta 10 x 10 cm, 20 kappaletta per puoli. Muista myös, että saumoja tarvitaan vielä muutama senttimetri. Esimerkissämme on suositeltavaa leikata elementit 11 x 11 cm tai 20 x 20 kappaleen sijaan katon kummallakin puolella, laajentaa ne toisella (21 x 21 neliötä 10 x 10 cm).

Ompele pussilakana itse tilkkutäkillä

patchwork-peitto-lähellä-ohjeita-aloittelijan päiväpeite-lasten-vuodevaatteet

Jos olet laskenut ja suunnitellut kaiken hyvin, onnistunut lopputulos on taattu. Jos sinulla on onnistunut ensimmäinen tilkkutäkki, voit päivittää sellaisen, joka koostuu erilaisista tai erilaisista geometrisista kuvioista.

Tikatun peiton ompelu – ohjeet aloittelijoille

tilkkutäkki-peitto-lähellä-ohjeet-aloittelija-neliöt-kangas-sitova

Täällä tarjoamme yksityiskohtaisemman yleiskatsauksen siitä, miten tilkkutyön peiton ompelu toimii yksityiskohtaisesti. Kun yrität ensimmäistä kertaa, aloita pienemmällä, jotta totut ompelutekniikkaan.

Tikatun peiton ompelu – yhdistä neliönmuotoiset elementit yhteen

tilkkutäkki-peitto-lähellä-ohjeet-aloittelija-neliöt-yhdistä-kangas

Voit ommella ruudut yhteen tasaisina riveinä. Yritä pitää ennalta suunniteltu reuna (noin 5 mm) niin, että elementit ovat lopulta samankokoisia. Siitä voi olla apua, jos silit kangaspalat etukäteen.

Ompele tilkkutäkkihuopa – valitse värilliset, iloiset kuvioidut kankaat

patchwork-peitto-lähellä-ohjeet-aloittelija-

Liitä sitten rivit kokonaiseen patchwork -tuotteeseen. Voit ympäröidä reunan turvasaumalla tai, jos tämä toiminto ei ole käytettävissä, liittää sen teipillä. Tähän sopivat tekstiilinauhat, jotka on leikattu samasta materiaalista tai erityiset naarmuuntumista estävät.

Ompele tilkkutäkki – älä unohda turvasaumaa

patchwork-peitto-ompelu-ohjeet-aloittelija-reuna-turvallisuus-sauma-overlock

Jos haluat ommella tilkkutäkkiä, jota ei käytetä pussilakanaksi, tarvitset minkä tahansa paksuuden puuvillafleeceä. Tämä on ommeltu tilkkutyön alapuolelle- Elementtien poikki koristavat saumat lisäävät koristeellisuutta.

Ompele juoksijoita tai pieniä tilkkutöitä

patchwork-peitto-lähellä-ohjeet-aloittelija-juoksija-reuna-tee itse

Alaosa on lopuksi peitetty sopivalla kankaalla ja viimeistelty koristeellisesti reunoista. Yritä ensin luoda pienempiä tuotteita patchwork -tekniikalla, jotta voit harjoitella taitojasi aidolla tilkkutäkillä.

* Ohjeet pussilakanaan, jossa on tilkkukuvio DIY -äiti

* Ohjeet pienille patchwork -juoksijoille Äiti hymyilee

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!