15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhakoristeet lasipulloilla: epätavallisia kierrätysprojekteja

Kotitekoinen sisustus antaa ulkoalueelle persoonallisuuden. Siksi olemme koonneet useita ideoita puutarhan koristeluun lasipulloilla tämän päivän viestissä. Olipa modernit patsaat tai yksinkertaisesti kaunis lyhty puutarhapöydälle: vanhat pullot voidaan kierrättää mielikuvituksellisesti.

Puutarhakoristeet lasipulloilla: tee lyhty itse

Tee puutarhakoristeita itse viinipulloista

Onko sinulla vanhoja lasipulloja? Sitten voit leikata sen kahtia ja muuttaa sen lyhdyksi. Tätä varten tarvitset seuraavat materiaalit ja tarvikkeet:

  • lasileikkuri, joka soveltuu 10 mm: n paksuiseen lasiin. Pullonleikkuri, jolla voit kiinnittää pullon, on vielä parempi. Tämä luo suoran leikkauksen
  • ämpäri täynnä jäävettä
  • potin
  • Hiekkapaperi lasille (eri raekoko: 80, 140, 240, 600 ja 100)
  • kiillotussieni lasille (valinnainen)

Voit leikata lasipullon seuraavasti:

1. Pullota ensin pullo lasileikkurilla. Se on nopeampaa, jos teippaat pullon ympäri paperiteipillä. Nauhan reuna toimii oppaana. Pidä lasileikkurista toisella kädellä ja käännä pulloa hitaasti toisella.

2. Kaada 2 litraa vettä kattilaan ja kiehauta. Sitten voit kaataa kuuman veden viivan reunan yli. Vaihtoehtoisesti voit lämmittää reunan sytyttimellä.

3. Laita pullo ämpäriin jääveden kanssa.

4. Tarkista 10 minuutin kuluttua, onko pullo rikkoutunut leikkausreunasta. Älä purista pulloa, napauta sitä ensin kevyesti. Jos se ei rikkoudu, toista prosessi.

Viinipullojen maalaus. Tee itse ideoita puutarhan koristeluun

5. Nyt sinun on hiottava reunat. Paras tapa tehdä tämä on hioa se ensin karkealla ja sitten hienolla hiekalla. Aloita siis 80: llä ja hio se sitten karkeudella 140, 240, 600 ja 100. Lopuksi voit kiillottaa reunat lasin kiillotussienellä.

Nyt voit värittää lasipullot lasimaaleilla. Kaada hieman maalia pulloon ja käännä se ympäri tai rullaa sitä työtasolla niin, että maali jakautuu tasaisesti. Anna niiden kuivua – tämä voi kestää useita päiviä.

Puutarhan koristelu viinipulloilla: ruukku

Tee puutarhakoristeet lasipulloilla itse maljakko -ohjeet

Nyt voit käyttää pulloa puutarhan koristeena. Tällaisella lasipullolla voit tehdä erilaisia ​​puutarhakoristeita itse. Se voidaan koristaa ja istuttaa narulla, jousilla ja pitsillä.

Puutarhakoristeet lasipulloilla: tee tuulikellot itse

Tee kierrätyspuutarhakoristeita itse maalatuista lasipulloista

Metallipalloilla ja -ketjulla voit myös tehdä kauniita tuulikelloja terassille tai puutarhaan. Ripusta ne kuitenkin lasten ja lemmikkien ulottumattomiin.

Epätavalliset puutarhakoristeet lasipulloilla: tee “puutarhapuu”

Puutarhakoriste viinipulloilla Puu köysistä ja vaijerista

Seuraava epätavallinen idea DIY -koristeluun on hiipinyt amerikkalaisten harrastajapuutarhureiden sydämiin. Nyt on olemassa lukuisia DIY -ohjeita ja ideoita lasipulloista valmistetulle “puutarhapuulle”. Kierrä metallipuulle yksinkertaisesti maadoituspiikki tai -panta köydellä. Teet puun kruunun langasta. Aseta langanpäät pulloihin.

Tee puutarhakoristeiden ohjeet värikkäillä lasipulloilla

Vaihtoehtoisesti voit tehdä “holkin” langasta ja pulloista. Leikkaa useita eripituisia lankoja, kiedo ne toisesta päästä yhteen ja kiinnitä maahan. Nyt voit koristaa “oksat” värillisillä lasipulloilla.

Tee puutarhassa epätavallisia koristeita lasipulloilla

Se on helpompaa ja nopeampaa, jos naulat naulat puupylvääseen ja ripustat pullot.

epätavallisia puutarhan sisustusideoita lasipulloilla

Jos sinulla on enemmän aikaa, voit rakentaa “puun” kupariputkista ja vihreistä lasipulloista. Koristele se haluamallasi tavalla puu- ja lasihelmillä.

Tee pullovalot vanhoista viinipulloista

epätavalliset lasipulloista tehdyt puutarhakoristeet tekevät ideoita itse

Väritä viinipullo korostusväriksi ja koristele se tekojalokivillä, narulla tai glitter -suihkeella. Voit myös käyttää jo koristeltua viinipulloa. Kaada paristokäyttöinen valosarja pulloon ja kiinnitä kaksipuolisella teipillä virtapankki ja paristot viinikorkin pohjaan. Laita viinikorkki pullon kaulaan. Vinkki: jos sijoitat kauko -ohjaimeen, voit kytkeä valoketjun päälle ja pois nopeasti ja helposti.

Maalaa viinipullo ja käytä sitä maljakkona

Tee puutarhakoristeita viinipulloista ja maalaa maljakko itse

Jos haluat käyttää viinipulloa maljakkona, älä värjää sitä sisäpuolelta, vaan maalaa se ulkopuolelta. Mielenkiintoisia aiheita voidaan luoda nopeasti akryyli- tai lasimaaleilla.

Tee pullon suihkulähteet itse

Tee oma DIY -pullosuihkulähde viinitynnyrillä ja lasipulloilla

Voit myös tehdä muita kauniita puutarhakoristeita itse vanhoilla pulloilla. Seuraava käsityöidea voidaan toteuttaa kahdella viinipullolla, viiniputkella, langalla, muoviputkilla, lasipallolla ja pyöreän kaaren muotoisella lasipohjalla. Poraa ensin reikä jokaisen lasipullon keskelle. Aseta pumppu viinitynnyrin pohjaan. Kiinnitä muoviputket viinitynnyriin ja ripusta viinipullot niihin. Nyt ei muuta kuin putket putkien ja viinipullojen läpi. Piilota pumppu lasipohjalevyllä. Halutessasi voit koristella ne merilasilla haluamallasi tavalla. Asenna sitten lasikuula. Piilota letkut keinotekoisilla tai oikeilla kasveilla.

Kaunista korotettu vuode lasipulloilla

Tee epätavallisia puutarhakoristeita itse viinipulloilla

Nostettu lasipulloista valmistettu sänky näyttää paitsi koristeelliselta, myös erittäin käytännölliseltä. Voit laajentaa korotettua sänkyä milloin tahansa. Jotta viinipullojen seinä todella kestäisi, voit liimata pullot yhteen. On parasta luoda liimatuista viinipulloista useita moduuleja, jotka voit tarvittaessa helposti irrottaa. Muuten lasipullot voivat toimia myös polun reunana.

Viinipullon sisustusideoita puutarhapolulle

Luovat harrastuspuutarhurit laittivat maahan 30 cm paksun hiekkakerroksen ja kaivivat viinipulloja 20 cm syviksi aukko alaspäin. Lopputuloksena on koristeellinen puutarhapolku tai viileä istuinalue puutarhassa.

Tee pöytätulesta itsesi viskipullolla

Puutarhakoriste lasipulloilla ideoita puutarhapöydälle

Ei vain viinipullot sopivat erinomaisesti lyhtyihin. Seuraavassa DIY -ideassa pöytätulessa voit käyttää vanhaa viskipulloa. Tarvitset myös seuraavat materiaalit: sydänlamppu öljylampulle, lamppuöljy, polttimen pää, jossa on messinkinen sammutinkorkki. Kaada pulloon noin 250 ml lamppuöljyä, vedä sydän polttimen pään läpi ja anna noin 2,5 cm kurkistaa ulos. Pyöristä ulos ulottuvan sydänlangan reunat. Kiinnitä polttimen pää pullon kaulaan liimaamalla ensin kierrealuslevy pullon kaulaan ja kiertämällä sitten polttimen pää.

Tee puutarhakoristeet pulloilla itse

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!