15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker tai ompele vauvan lahjoja syntymään – 12 DIY -ideaa ja ohjeita

Vauvan lahjat syntymästä tinker-vaipat-vaatteet-diy-idea

Olet kutsuttu vauvan suihkuun, mutta mietitkö vielä lahjaa? Jotain kotitekoista on aina hyvä idea hyville ystäville tai sukulaisille. Tavallisten vaippakakkujen sijaan tarjoamme tässä artikkelissa ideoita ja ohjeita tähän Vauvan lahjat syntymään jotka ovat käytännöllisiä vanhemmille ja näyttävät todella söpöiltä samanaikaisesti.

Vauvan lahjat syntymään – tarvittavat materiaalit pesulappukuppien valmistukseen

Vauvan lahjat syntymämateriaaleille-vauvan sukat-pesulappu-tartletit

Jos paras ystäväsi, sisaresi tai kollegasi on saamassa vauvan, voit tehdä vastasyntyneelle sopivia lahjoja itse. Vastasyntyneen lahjat liittyvät yleensä vauvan tarvikkeisiin, kuten tuttiin ja tutti ketjuihin, vaippoihin, pulloihin ja ruokalapuihin. Usein käy kuitenkin niin, että uusi äiti saa niitä liikaa tai on jo ostanut alkuperäiset laitteet itse. Siksi on suositeltavaa neuvotella hänen ja tarvittaessa muiden lasten kanssa suihkussa ennen valinnan tekemistä. Ei siis tuplausta.

On yleisesti hyväksytty, että mitä kauniimpi lahja on kääritty, sitä enemmän vastaanottaja sitä odottaa. Siksi haluamme esitellä teille ideoita luovasti suunnitelluille syntymälahjoille, jotka koostuvat yksinkertaisista asioista, mutta ovat erittäin houkuttelevasti pakattuja. Ensimmäinen DIY -ideamme on pienille kakkuille, jotka on valmistettu valssatuista pesulappuista ja vauvan sukkista. Ne on helppo valmistaa ja ne sopivat myös budjetin ihmisille, koska tarvittavat materiaalit eivät ole lainkaan kalliita. Tarvitset vauvanpesulappuja, vauvan sukkia, yksittäisiä silikonimuffinssikuppeja, pienen laatikon, paperikoristeita ja jousen. On suositeltavaa valita pastellivärit eikä vain keskittyä siniseen tai vaaleanpunaiseen.

Vauvan lahjojen tekeminen syntymään – ohjeet

Vauvan lahjat synnytyksen pesulappulle-vauvan sukat-cupcakes-ohjeet

Ohjeet näyttävät sinulle tarkan tavan, jolla pyyhkeet ja sukat rullataan ja muotoillaan pieniksi kuppikakkuiksi. Pyöritä ensin pesulappu vinosti, aseta sitten sukat toiselle puolelle ja rullaa koko juttu uudelleen pitkittäin. Käännä sukkien yläosa nurinpäin ja aseta pieni nippu silikonimuffinssimuottiin. Koristeena voit laittaa paperista tehtyjä tarroja tai jopa pieniä värikkäitä karkkeja äidille. Lopuksi ihastuttavat vauvan lahjat voidaan laittaa muffinssirasiaan, joka on kääritty jousella lahjaksi. Olisi yhtä mukavaa koristella koko laatikko tarroilla ja muilla koristeilla, jotta syntymästä olisi todella mukava lahja.

U -vihkon kannen ompelu – yksinkertaiset ohjeet ja hienoja DIY -ideoita

Tikkaustyynyn ompelu – yksinkertaisia ​​ohjeita aloittelijoille

Kimonon ompelu – trendikäs vaate 30 minuutissa

Ompele käytännöllinen tuttipussi itse

Vauvan lahjat tutti-laukku-ompele syntymään

Tutit ovat pieniä ja ne voivat helposti kadota. Jokainen äiti tietää, kuinka vaikeaa on löytää hänet, kun hän on pussin pohjassa vauvan itkien sylissään. Tämän vuoksi tuttipussi voi olla käytännöllinen lahja vastasyntyneelle. Jos sinulla on ompelukone kotona, voit ommella tuttipussin itse ja antaa sen ystävällesi vauvan suihkussa. Löydät vaiheittaiset ohjeet artikkelin lopusta.

Kiinnitä tutti tasku pussiin

Vauvan lahjat syntymävaippalaukkuun-tuttipussiin-kätevä

Jotain todella mukavaa tässä tuttipussissa on kantolaite, jonka avulla se voidaan ripustaa vauvan laukkuun. Tutti on siis aina valmis käsiksi. Se voidaan myös kiinnittää rattaisiin tai turvaistuimeen, jotta äiti löytää aina tutin, kun hän sitä tarvitsee. Voit käyttää mitä tahansa kangasta tähän projektiin. Suositellaan värikkäitä kuvioita, jotka ovat tunnelmallisia ja nopeasti havaittavia.

Virkkaa eläinkuvioinen hattu vauvalle

vauva-lahjat-syntymä-pupu-hattu-virkattu-korvat-silmät

Virkattu hattu näyttää aina ihanalta vauvan päässä. Eläinkuviot, kuten korvat, silmät tai viikset, ovat jo hyvin yleisiä ja suosittuja. Pienet eläimet, kuten kanit, lampaat, poikaset tai sammakot, ovat erittäin suosittuja. Jos voit virkata tai haluat oppia, voit jopa tehdä hatut, sukat, huivit ja muut vauvan lahjat itse pienellä langalla. Tätä varten tarvitset vauvan tarkan koon sopivan virkkauskappaleen neulomiseksi.

Katso alla olevasta videosta ohjeet eläinten hattujen virkkaamiseen:

Vauvan nimi ja syntymäaika kuvakehyksessä 

vauva-lahjat-syntymä-tinker-diy-picture-frame-baby-name-syntymäaika

Nyt tuomme sinulle mukavan idean syntymälahjaksi, joka on täysin yksilöllinen ja täydellinen läheisten ystävien tai perheenjäsenten vauvalle. Tässä tarkoitetaan kuvakehystä, jossa on vauvan syntymäaika ja nimi. Tämä on mukava sisustusidea vauvan huoneelle ja se voidaan helposti kiinnittää seinään.

Ohjeet yksilöllisille vauvan lahjoille syntymäpäivänä

vauva-lahjat-syntymä-tinkering-ompelu-materiaalit-ohjeet

Tätä DIY-projektia varten tarvitset käsityöhuopaa mistä tahansa kolmesta viiteen väriin, keskikokoisen kuvakehyksen, pieniä kirjaimia ja numeroita, esimerkiksi puusta, neulan, langan sopivalla värillä ja nauhalla. Yksi huopa toimii perustana, johon pienet hahmot, kuten tähdet ja ilmapallot, ommellaan muista käsityöhuovista. On parasta sovittaa värit sekä lapsen sukupuolen että lastenhuoneen väreihin, jos tiedät ne jo.

Koristele käsityöhuopa vauvan lahjaksi

vauva-lahjat-syntymä-käsityöt-nimi-syntymäaika-nauhat

Nauhat muodostetaan silmukoiksi ja ommellaan tai liimataan huovan yläosaan. Kirjaimia käytetään nimen kirjoittamiseen ja numeroita päivämäärän kirjoittamiseen. Kuuma liima on paras huovan liimaamiseen. Täydennä kuva valitsemallasi sisustuksella, aseta se kuvakehykseen ja saat alkuperäisen lahjan, joka näyttää kauniilta vauvan huoneessa ja jota vanhemmat arvostavat varmasti.

Tinker vaippaseppele – lahja vauvalle

vauva-lahjat-syntymä-vaippa-seppele-tinker-vauva-artikkelit-nimi-ohjeet

Vaihtoehto vaippakakulle on vaippaseppele. Se on sopiva lahja vauvan suihkulle, jossa ei vain yhdistetä vaippoja, vaan myös tutteja, juomapulloja, hammassormuksia ja muita vauvan tarvikkeita. Jos haluat tehdä vaippaseppeleen itse, tarvitset langasta tehdyn seppeleen, vaipat, pienet vauvan lahjat ja nauhan. Voit myös koristaa seppeleen vauvan nimellä ja valita keulan värin sukupuolen mukaan. Tämä syntymälahja voi toimia myös koristeena vauvan suihkussa.

Ompele viihtyisä huopa vastasyntyneille

vauva-lahjat-syntymähuopa-vauva-ompelu-sydämet-pinnasänky

Kodikkaiden peittojen ompelu on toinen loistava idea vauvan lahjaksi. Tässä on huomattava, että kankaan tulee olla pehmeä ja mukava. Ompelukoneella voit ommella koko liinavaatteet ja koristella ne applikoinnilla. Keskity ennen kaikkea lasten motiiveihin, kuten eläimiin, tähtiin, sydämiin jne..

Vauvan lahjat syntymään – nippu huopia

vauva-lahjat-syntymä-peitot-niput-eri värejä

Vuodevaatteet tai erilaiset peitot voidaan sitoa nippuun pakkaamisen sijaan. Tätä varten ne voidaan ensin rullata, sitten järjestää vierekkäin ja lopuksi sitoa käytetyn kankaan palasella. Nippuun voidaan lisätä myös syntymäpäivän onnittelukortti.

Lahjaidea vauvalle – ompele ruokalappu

vauva-lahjat-syntymä-vauva-ruokalaput-mini-esiliina-värit

Toinen idea DIY -vauvalahjoille syntymähetkelle on ommella ihania ruokalapuja kuvion perusteella. Käyttämällä kangasta, jossa on erilaisia ​​kuvioita, voit ommella koko sarjan, jotta äidillä on tarpeeksi ruokalapuja vaihdettavaksi. Hihoilla varustetut ruokalaput ovat erityisen käytännöllisiä, koska ne voidaan sitoa tiukasti vauvan selkään. Koska ruokalaput ovat kuitenkin osa alkuperäistä pakettia, kysy vanhemmilta etukäteen, tarvitsetko niitä lisää.

Tinker Baby Mobile itse – loistava idea vastasyntyneille

vauva-lahjat-syntymä-vauva-mobile-huopa-aurinko-pilvet-piggy-diy

Matkapuhelin on sopiva lahja vauvahuoneeseen. Pienet hahmot roikkuvat pinnasängyn päällä ja vaikuttavat rauhoittavasti. Voit tehdä tällaisen kännykän itse käsityöhuovalla, kirjontakehyksellä, villalla ja langalla. Pienet lelut, jotka kelluvat vauvan sängyn yläpuolella, voidaan ommella helposti huopasta ja villasta. Et tarvitse ompelukonetta tähän, mutta voit työskennellä nopeammin sen kanssa. Lopuksi ommellut lelut ommellaan yhteen valkoisella langalla ja sidotaan kirjontakehykseen.

Vauvan hatut joustavista T-paidoista

vauva-lahjat-syntymä-hattu-vauva-t-paita-solmu-tee-se-itse

Tämä lahjaidea on yksinkertainen, mutta silti kaunis. Puuvillaiset vauvan hatut ovat aina hyödyllisiä vastasyntyneille. Hatut syntymäpäivälahjaksi sopivat parhaiten syksyllä tai talvella syntyneiden vauvojen kanssa. Koska sää on kylmempi näinä vuodenaikoina, hattu voi pitää vauvan lämpimänä päässä. Tässä DIY-projektissa voit käyttää kaapistasi puuvillaisia ​​t-paitoja, joissa on jonkin verran joustavuutta vauvan pään pitämiseksi. Pese T-paidat etukäteen vauvanpesuaineella, koska vastasyntyneillä on erittäin herkkä iho.

Vauvan hattujen ompelu – ohjeet

vauva-lahjat-syntymä-hattu-ompelu-sovellus-ohjeet

Tarvittavat työkalut ovat ompelukone, sakset, kaksipuolinen teippi tekstiileille, vauvan hattu mallina ja silitysrauta. Ompele kauniit kotitekoiset hatut ohjeiden mukaan. Erilaiset kangassovellukset voidaan ommella hattuihin koristeina tai liimata raudalla.

Mukava hattu vauvoille

vauva-lahjat-syntymä-vauva-hattu-applikointi-ompele itse

Valmiit vauvan hatut ovat joustavia ja mukavia, joten ne sopivat paitsi vastasyntyneille myös alle 2 -vuotiaille vauvoille. Hatun yläosassa oleva solmu on enimmäkseen toisella puolella ja näyttää ihanalta. Hattujen ompelun jälkeen on suositeltavaa pestä ne uudelleen sopivalla pesuaineella.

Tinker vauvan lahjoja syntymäpäiville – liikkuvat jäätelökartiot vauvan huoneeseen

vauva-lahjat-syntymä-mobiili-jäätelö-jäätelötötteröt-vauvan huone

Vauvan matkapuhelin on yksi kauneimmista syntymälahjoista, koska vanhemmat ja vauva käyttävät sitä samanaikaisesti. Se koristaa huoneen kauniilla tavalla ja auttaa pientä nukahtamaan nopeammin. Tässä esittelemme toisen DIY -projektin Baby Mobilelle. Nämä ovat pinnasängyn päällä roikkuvia jäätelötötteröitä, jotka voit tehdä itse. Nämä voidaan valmistaa herkillä pastellisävyillä ja näyttää todella mukavalta vauvan huoneessa. Tarvittavat materiaalit ovat styrox -pallot, kevyt puuvillakangas, polyesteripehmuste ja rakennuspaperi. Täydelliset ohjeet löytyvät sivun alalaidasta.

Vauvan lahjat syntymään – pehmeä lelu

vauva-lahjat-syntymä-värikäs-vauva-lelut-ompelu

Jos valitset leluja vauvan lahjaksi syntymäpäivänä, sinun tulee tietää, että lahjaa ei todennäköisesti käytetä ensimmäisten kolmen kuukauden aikana, koska vauva on vielä liian pieni. Mutta sinun ei pitäisi välittää siitä, koska aika kuluu hyvin nopeasti ja lahja löytää sovelluksen ennemmin tai myöhemmin. Pehmeät lelut ovat mieluummin vauvoille, koska ne eivät ole vaarallisia heille. Siksi pehmolelut ovat parhaita pienimmille.

* Täydelliset ohjeet tuttipussille löytyvät tässä.

* Ohjeet jäätelötötteröille Baby Mobile tässä.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse