15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jopa aloittelijat voivat ommella tämän syksyn koristeen – helppoja DIY -projekteja, joissa on syksyisiä kankaita ja huopaa

Pidätkö ompelusta ja haluatko tehdä kauniita koristeita itse syksyksi? Sitten tämä on oikea paikka sinulle. Ohjeidemme mukaan sinun ei myöskään tarvitse välttämättä olla ammattimainen viemäri. Sen sijaan jopa aloittelijat ovat tervetulleita rohkaisemaan ompelemaan kaikki syksyn koristeet. Olipa lasinaluset, ommellut kuvat tai sienet asennettavaksi, olemme koonneet hienoja ideoita. Voit jopa käyttää kangaspaloja moniin niistä.

Syksykoristeiden ompelu – Ohjeita tammenterhon muotoisille lasinalusille

Ompele syksyn koristeet kangaspalasista ja käytä niitä lasinalusina

 • Kankaan jäännökset sopivissa syksyn väreissä tai syksyllä
 • itseliimautuva fleece
 • Teepyyhe selälle
 • Sapluuna tammenterhoa varten
 • Mansettinauha, 6 mm leveä
 • Nastat
 • Kangassakset
 • ompelukone

Syksykoristeiden ompelu - DIY -ohjeet lasinalusille, joissa on tilkkutäkki

Ompeluohjeet aloittelijoille: Ennen kuin voit ommella tämän yksinkertaisen syksyn koristeen, sinun on ensin leikattava kankaat sopivan kokoisiksi. Tarvitset 15 noin 5 cm leveää nauhaa, jotka ompelet sitten yhteen viiden hengen ryhmissä. Silitä tilkkusarjat. Saadaksesi siitä neliömäisen kuvion, leikkaa kolme nauhasarjaa uudelleen 5 cm leveiksi nauhoiksi. Helpoin tapa tehdä tämä on taittaa sarja saumoja pitkin ja leikata tuloksena oleva nauha 5 cm: n neliöiksi. Jos avaat nämä neliöt, saat nauhat, joissa on 5 eri kangasta. Ompelet nämä nauhat uudelleen yhteen viiden ihmisen kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit leikata 25 neliötä ja ommella ne sitten yhteen luodaksesi tilkkukuvion.

Ompele syksyn koristeet fleecellä ja kangaspalasilla mallilla

Tarvitset nyt syksyn tammenterhon muotoisen mallin, jonka leikkaat etukäteen. Kiinnitä ne johonkin tilkkukudokseen nastoilla ja leikkaa ne saksilla. Leikkaa sitten tammenterhon korkki valitusta kankaasta samalla tavalla (mieluiten tummanruskea). Aseta kartio hartioiden oikealle puolelle vasemmalle kuvan osoittamalla tavalla, kiinnitä neuloilla ja ompele molemmat kankaat yhteen jättäen noin 5–6 mm: n etäisyys reunasta. Käännä sitten hattu päälle ja silitä sauma.

Ompele syksyn koristeet itse

Tammenterho mallina mielenkiintoisille kahvatasoille

Jos haluat ommella lasinaluset syksyn koristeiksi, sinun on nyt työskenneltävä fleece -materiaalissa, joka toimii lämmöneristeenä. Liimaa teipit fleeceen ja leikkaa ylimääräinen fleece reunasta saksilla. Korjaa silitys. Aseta glans keittiöpyyhkeelle fleece ylöspäin ja kiinnitä reunat paikoilleen. Leikkaa muoto. Ompele molemmat reunat yhteen noin 6 mm: n välein. Mutta jätä aukko kääntämistä varten.

Käytä ompelutöissä mitä tahansa kangasta syksyn väreissä ja kuvioissa

Käännä nyt lasinaluset ympäri ja ompele aukko kiinni. Voit myös lisätä silmukan sen ripustamiseen. Voit ommella tämän syksyn koristeen ja antaa sen pois tai käyttää sitä itse. Sopii hyvin myös kattilan pidikkeeksi. Jälkimmäiseen voit kuitenkin lisätä hieman fleeceä tai paksumpaa joka tapauksessa.

sapluuna tässä.

Ompele syksyn koristeet kirjontakehyksellä

Syksyn koristeet ompelevat pellavakankaan puiseen kirjontakehykseen

 • tunsi olonsa
 • kartonki
 • merkki
 • Kangassakset
 • Kirjontarengas
 • Pellavakangas
 • Kirjontalanka
 • Kirjonta neula
 • Painikkeet

Jos sinulla ei ole ompelukonetta ja ompelet mieluummin käsin, voit työskennellä huovan kanssa ja ommella nämä syksyn koristeet, joihin voit myös käyttää kaunista kirjontakehystä. Leikkaa lehdet vapaasta kädestä tai mallin avulla ja venytä pellavakangasta kirjontakehykseen. Aseta nyt lehdet pellavakankaan päälle ja kokeile, mistä asennoista pidät eniten. Sitten ompelet levyt huovan reunaa pitkin.

Ompele kauniita syksyn koristeita huopalla ja pellavalla - ohjeet aloittelijoille

Sido lopuksi solmu selkään ja katkaise ylimääräinen lanka. Sitten voit ommella muutamia koristepainikkeita missä tahansa kohdassa ja syksyinen koriste voidaan asettaa tai ripustaa seinälle.

Ompele sienet syksyn koristeiksi

Ompele sienet syksyn koristeiksi ja aseta puulevyille

 • Kangaspalat
 • sapluuna
 • Kirjontalanka
 • Kuitutäyte
 • Täyte rae
 • Puiset levyt
 • yleiset ompelumateriaalit: neula ja lanka, sakset, ompelukone

Jos haluat ommella sieniä syksyn koristeina, voit tulostaa näiden yksinkertaisten ohjeiden ja mallin avulla. Jos ompelet syksyn koristeen, voit sitten käyttää sitä luodaksesi upean syksyn. Tulosta kuitenkin ensin malli alla olevasta linkistä ja leikkaa elementit. Tarvitset ympyrän kahdesti, jolloin leikkaat vain toisen sisäpiirin ja peruutat sen. Siirrä kaikki elementit kankaille (tai neula ja leikkaa suoraan pois).

Kauniita syksyn sieniä polyfillillä ja rakeilla puisella telineellä

Taita suorakulmio pituussuunnassa oikeat sivut yhteen ja ompele molemmat puolet yhteen jättäen 6 mm helma. Saat letkun. Käännä kangas ympäri ja silitä. Laita nyt kaksi ympyrää oikealle puolelle yhteen ja ompele ne yhteen reunaa pitkin (jälleen 6 mm: n rako). Voit nyt kääntää kankaan yhden ympyrän keskellä olevan reiän läpi. Rautaa taas.

Täytä sienikorkki polyfillillä. Ompele nyt pieni ympyrä, jonka leikkaat yhdestä ympyrästä, putken toiselle puolelle. Täytä syntynyt sienen varsi suurelta osin täyttörakeella ja loput polyfillillä. Taita noin 6 mm avoimesta reunasta ja paina sormillasi. Voit nyt ommella varren sienen korkkiin kirjontalangalla.

Koristele talosi syksyllä kotitekoisilla koristeilla

Kun olet ommellut syksyn koristeet, voit laittaa ne puulevyille. Jos ne eivät halua seistä, ne voidaan myös kiinnittää liimalla. On parasta luoda eri kokoja yksinkertaisesti muuttamalla mallin kokoa ja asettamalla valmiit sienet ryhmiin (esim. Suurelle puulevylle). Syksyinen koristelu puukiekkoilla ja sienillä näyttää vieläkin kauniimmalta.

Kärki: Jos haluat ommella pidempiä sieniä syksyn koristeina, pidennä suorakulmiota. Jos haluat suurempia sienisävyjä, valitse suurempi halkaisija kaavaimen ympyröille.

Mallit tulostusta varten tässä.

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille