15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ompelupankkipidikkeet – 9 ideaa kauniista keittiötarvikkeesta

Ompelupannun haltija tilkkutäkki vaaleanpunainen kuvio neliö

Kattilanpitimet ovat yksi keittiön lisävarusteista, joita ei pitäisi puuttua. Ne ovat kauniita ja myös hyvä apu kotiäidille, joka tykkää kokata ja leipoa. Kauniisti seinälle ripustettu kattilapidike toimii myös tiettynä koristeena ja sitä voidaan siksi käyttää myös ihanasti lahjana. Jotta se olisi todella ainutlaatuinen, suosittelemme, että hankit sen Ompele kattilan pidikkeet ja käytä mitä tahansa kankaan värejä ja kuvioita. Olemme koonneet joitain ohjeita, joita jopa aloittelijat voivat käyttää kattilanpidikkeiden tekemiseen itse.

Ompele kattilan pidikkeet mihin tahansa muotoon

ruukun haltija-ompele-syksy-idea-lehti-muoto-tilkkutäkki-värikäs

Kattilan pidike voi olla minkä tahansa muotoinen ja siten sovitettavissa tilaisuuteen tai keittiön tyyliin. Tämä tilkkutäkki potinpidike on lehtimuotoinen, kun taas kankaalle on valittu syksyn värit. Käytä kattilanpidikkeitä suunnitellaksesi keittiön kauden tai juhlapyhien mukaan. Paras tapa saavuttaa tämä on ommella kattilan pidikkeet itse.

Ompele pyöreä kattilanpidike

Ompelupannupidike pyöreä idea-piste-kuvio-vaaleansininen

Pyöreät ja neliömäiset muodot ovat klassisia vaihtoehtoja. Voit suunnitella entisen seuraavien ohjeiden avulla. Kaikkien kankaiden lisäksi tarvitset myös lämmönkestävän sisäosan pottikoneiden ompeluun. Loppujen lopuksi kattiloiden tarkoituksena on ottaa kuumia kattiloita ja leivontavuoita uunista.

Tikkaustyynyn ompelu – yksinkertaisia ​​ohjeita aloittelijoille

Patchwork -päiväpeite – päiväpeite makuuhuoneen korostuksena

Patchwork Made Easy – 60 ideaa ja vinkkiä aloittelijoille

Valmistele malli

Potholders ompelee ympyröitä-leikkaa-anna-pois-diy-lasinaluset

Ompelupankkipidikkeiden pyöreän muodon saavuttamiseksi tarvitset mallin. Nosta haluamasi kokoinen kulho ja aseta se paperiarkille tai pahville. Piirrä ääriviivat ja leikkaa sitten malli. Heidän avullaan teet sitten kaksi ympyrää kankaasta ja toisen ympyrästä. Leikkaa nyt myös teippi silmukalle ripustamista varten.

Ompelupullojen ompelu – ohjeet

Potholders-ompeluohjeet-yksinkertainen insertti-tulenkestävä ompelukone

Potinpidikkeiden ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia. Jos haluat ommella kattilan pidikkeen, aseta insertti ja molemmat ympyrät kangasta päällekkäin ja ompele helma reunaa pitkin. Mutta jätä aukko vapaaksi, jotta voit kääntää tämän vasemman puolen nurinpäin. Terän ylimääräinen reuna katkaistaan. Nyt voit kääntää kattilan pidikkeen nurinpäin. Tällä tavalla insertti asetetaan automaattisesti keskelle.

Valmis kattilan pidike

Potholders-ompelu-yksinkertaisesti-antaa-joulu-syntymäpäivä-yksilö

Voit nyt laittaa silmukan aukkoon, minkä jälkeen voit ommella sen. Voit suunnitella kattilan pidikkeen mihin tahansa kokoon. Käytä ompelukonetta ompelemiseen. Tämä on nopeampaa ja tarkempaa, ja myös aloittelijat voivat tehdä tämän. Harjoittele vähän ja pian voit ommella potinpidikkeitä suurella ilolla ja menestyksellä.

Ompele neliönmuotoiset kattilan pidikkeet

ompelupannun haltija-lahjaidea-keltainen-kangas-kotiäiti-inspiraatio

Jos haluat neliön tai jopa suorakulmaisen kattilan pidikkeen, voit tietysti suunnitella sen tässä muodossa. Vaiheet ovat pohjimmiltaan samat kuin pyöreällä kattilapidikkeellä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tässä mallia. Yksinkertaisella neliöllä voit piirtää suoria viivoja ja määrittää ompelupankkien kankaan koon.

Ompeluvälineet

ompelu-materiaalit-osto-lanka-diy-idea

Jotta kattilan pidike voidaan ommella, tarvitset kaksi samankokoista kangasta ja lisäosan sekä ompelukoneen, langan ja teipin kattilan pidikkeen ripustamista varten. Jos kattilan pidikkeet tulevat lahjaksi, käytä tilaisuuteen sopivaa kangasta. Voit myös käyttää suurempia kangaspaloja tähän DIY -ideaan.

Valmista kattilan pidikkeet

ompelutelineet-täyttömateriaali-lämmönkestävä-keittiökalusteet-deco

Aseta kattilan pidikkeen ompelun kerrokset seuraavasti: Ensin lämmönkestävä lisäosa, sitten kangas vasen puoli alaspäin ja lopuksi toinen kangas vasen puoli ylöspäin. Kiinnitä reunat nastoilla, jotta mikään ei pääse liukumaan. Silmukan tulee osoittaa sisäänpäin, jos haluat ommella sen nyt sisään. Muussa tapauksessa odota loppuun asti tällä vaiheella kuten pyöreillä kattiloilla.

Ompele helma

potholders-ompelu-yksinkertaiset ohjeet-aloittelijat-ompelukone-helma

Ompele helma ompelukoneella. Jätä toinen sivu auki kääntyäksesi ulospäin. Kun olet kääntänyt rievun nurinpäin, voit laittaa loput sivusta takaisin paikoilleen nastojen avulla. Ompele ne sitten ja saat neliön tai suorakulmaisen kattilan pidikkeen. Kuten näette, siinä ei ole mitään vaikeaa!

Kattilapidikkeiden ompelu on helppoa

potholders-ompelumateriaalit-sakset-tekstiili-tinkering-idea-tilaisuus

Voit jättää kattilan pidikkeet sellaisiksi. Mutta sinulla on myös mahdollisuus lisätä mielenkiintoisia tikkauskuvioita ompelukoneen avulla. Olet tervetullut kokeilemaan tällä tavalla. Jos siltä tuntuu, voit jopa kirjailla kattilan pidikkeet ja lisätä iloisia kirjaimia.

Kokeile kattilanpidikkeitä

Potholders-ompelu-keltainen-keittiö-tarvikkeet-tee itse

Ota vain yksi valmiista potinpidikkeistä ja kokeile vähän sen kanssa. Kuka tietää, mitä mielenkiintoisia ideoita keksit. Eikä turhaan sanota, että harjoitus tekee mestarin. Et saa tarpeeksesi tästä DIY -ideasta ollenkaan! Kun ompelet kattilapidikkeitä, voit antaa mielikuvituksesi valloittaa.

Vanhasta uuteen

potinpidike-ompele-sydän-vanha-potinpidike-uudistaa-mallin suunnittelu

Voit myös ommella mukavia kattilanpidikkeitä käyttämällä vanhaa, mikä on erityisen helppo ja nopea vaihtoehto. Maustelet sitä niin sanotusti. Jos haluat ommella sen itse, tarvitset mallin, jolla voit siirtää uuden muodon vanhalle potinpidikkeelle. Leikkaa muoto ja ompele uusi helma.

Ompele sydämet

potholders-ompelu-sydämen muotoinen-keittiö-koristelu-hyödyllinen

Nämä kauniit sydänastianpitimet ovat loistava lahjaidea ja edustavat tilkkutäkkiä. Mutta voit myös valita kangastyypin ja tehdä siitä kauniin tikatulla kuviolla tai tällaisilla nauhoilla jakamalla sen. Ohjeet näiden sydämien ruukupidikkeiden ompeluun sekä joitain muita vaihtoehtoja on tämän artikkelin lopussa.

Ompele kattilan pidikkeet itse reunuksella

potholders-ompelu-lasinaluset-tinkering-self-ompelu-kaunis

Tällä idealla kattilan pidikkeen ompeluun luot kauniin reunan. Tämän vaihtoehdon kanssa sinun ei tarvitse taittaa kattilan pidikettä ympäri ennen kuin ompelet sen yhteen viimeisen kerran. Aseta sen sijaan yksittäiset kankaat päällekkäin niin kuin niiden pitäisi olla. Ohjeet ovat jälleen helppoja ja nopeita toteuttaa.

Lahjojen ompelu 

ruukun pidike-ompele-neliön muotoinen-vaaleanpunainen-reuna-silmukka-kiinnikkeet

Kiinnitä kankaat paikoilleen nastoilla ja luo ompelukoneella shakkilaudan muistuttava tikkauskuvio. Tämä myös kiinnittää kankaat yhteen samanaikaisesti. Luomasi ruma helma peitetään yksinkertaisesti teipillä, jonka voit ommella myös käsin. Jos haluat, voit myös luoda silmukan nauhalla.

Kattilapidike neljästä neliöstä

ompelupannun haltijat-tilkkutäkki-tähteet-ideat-aloittelija-projekti-lahja

Voit ommella tilkkutäkin yhdistämällä erilaisia ​​kankaita keskenään. Jälleen tämä on ihanteellinen jäännösten käyttämiseen. Älä siis heitä niitä heti pois. Etsi ensin riittävän suuret palat ja leikkaa ne samankokoisiksi suorakulmioiksi. Tarvitset neljä näistä. Takaosa koostuu kokonaisesta neliöstä.

Ompele tilkkutöitä itse

Ompelupannun pidikkeet-ruudullinen-ohjeet-tinkiminen kangaspalasilla

Neliönmuotoinen kattilan pidike kuvio luodaan ompelemalla nauhat yhteen neliön taakse, kuten kuvassa. Ompelukannujen temppu on kankaiden päällekkäin, jotta ne voidaan tarvittaessa avata. Tällä tavalla voit yksinkertaisesti taittaa kattilan pidikkeen ympäri ompelemisen jälkeen ja varustaa sen lämmönkestävällä insertillä.

Ompelupannun pidikkeet aloittelijoille

Ompelupannun haltijat tekevät sen itse-maali-maali-lapset-lahja

Jos ompelet valkoista tai vaaleaa kattilan pidikettä, voit suunnitella sen myös yksilöllisesti kangasmaalilla lopussa. Jos lapsesi haluaa tehdä lahjan jollekin, voit valmistaa potinpidikkeen hänelle, minkä jälkeen hän voi maalata sen. Tällä tavalla voidaan lisätä terveisiä ja onnitteluja.

Lehdenmuotoiset ruukunpitimet – ohjeet tässä

Sydämenmuotoiset ruukunpitimet – ohjeet tässä

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä