15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ohjeita DIY -sängynpäätyyn käytetyistä kirjoista

DIY-pääty-sänky-avatut kirjat-koriste-valaistu-riippuvalaisin

Tarvitseeko makuuhuoneesi kipeästi raikasta ilmaa? Pienellä ammattitaidolla ja pienellä rahalla voit luoda houkuttelevan DIY -sängynpäädyn käytetyistä kirjoista. Käy läpi kellarissasi makaavat vanhat kirjalaatikot ja kerää pölyä ja ota esiin lukemasi ja tarpeettomat kirjat. Jos nämä eivät riitä, mene kirjakauppaan käytettyjen kirjojen kanssa ja osta muutama halvemmalla. Valinta voi kuitenkin olla kipu perseessä – etsi kovakantisia kirjoja samassa muodossa – mitä enemmän, sitä parempi. Normaalin sängyn koon pitäisi riittää 20–30 kirjasta.

DIY -sängynpääty kirjan ystäville

käytetyt kirjat-kierrätys-ideat-koriste-sängynpäätyihin

Kirjan pääty ei ole kiinnitetty suoraan seinään, vaan vaneriin tai lastulevyyn. Löydät nämä rautakaupasta. Tätä varten mittaa ensin sängyn leveys ja haluttu kirjahyllyn korkeus. Jos sinulla on kaikki materiaalit, voit aloittaa seuraavasti:

– Kallista levy seinää vasten ja aseta se niin kuin sen pitäisi näyttää. Merkitse patjan yläpää huopakynällä – kirjat kiinnitetään tästä ylöspäin.

– Aseta lautanen paikkaan, jossa on riittävästi liikkumisvapautta. Seuraava askel on kirjojen järjestäminen. Kokeile ensin erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, kunnes täydellinen löytyy, jotta aukkoja ei tule. On parasta laittaa samankokoisia avoimia kirjoja riviin, muut kirjamuodot voidaan suunnitella mielikuvituksellisesti niin, että ne sopivat yhteen kuin palapeli. Ei hätää, että kirjat tarttuvat vanerilevyn reunojen yli. Mutta niiden ei myöskään tarvitse näyttää samalta.

Mielenkiintoinen idea päätyosan suunnitteluun

Lastulevy-vaneri-levy-kirjojen kiinnittämiseen

Kun järjestys on vahvistettu, numeroi kaikki kirjat varmistaaksesi, ettei paikkaa vaihdeta vahingossa. Kiinnitä sitten kirjat tarkasti pienillä nauloilla, jättäen 2-3 keskisivua löysälle. Myöhemmin nämä liimataan myös muihin osiin, jotta kynnet eivät enää näy. Lopuksi vanerilevy ja kirjat on kiinnitetty ruuveilla sängyn takana olevaan seinään.

Voit jo nauttia sängyn päädyn suunnittelusta viehättävään makuuhuoneeseen. Rakenne antaa lämpöä ja kodikkuutta jopa tyhjissä huoneissa.

kautta: joka päivä

Halvat kirjat-kirjakaupasta-löytää-DIY-sängynpääty

Rumple kirjakaupoissa

sängynpääty-tee-se-itse-lastulevy-ohjeet-kuvia

Pidä kirjat paikallaan vanerilla

patjan korkeusmitta-merkki-huopakärjellä-diy-pääty

Mittaa patjan korkeus

Avaa-kirjoja-järjestä toiveidesi mukaan -pääty-tee-se-itse

Kokeile erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja

Hit-naulat-puu-levyyn-vasaralla-diy-bed-pääty

Lyö nauloja vasaralla

koriste-sängynpääty-tee-se-itse-käytetyt-kirjat-seinä

Ihana DIY-pääty makuuhuoneeseen, jossa on hyvä fiilis

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä