15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna oma työpöytäsi – loistava idea hyllyiltä

kaunis työpöytä ompelukoneelle

Onko sinulla koskaan ollut ongelma, ettet tiedä mitä tehdä näille tiedostoille ja kansioille? Jos sinulla ei yksinkertaisesti ole tilaa työpöydän vieressä ylimääräisten kaappien tai hyllyjen sijoittamiseen, käytä työpöytää, jossa yhdistyvät sekä suuri työtaso että runsaasti säilytystilaa. Tällainen työpöytä on joskus paitsi vaikea löytää, myös useimmissa tapauksissa erittäin kallis. Mutta älä huoli, voit helposti rakentaa työpöydän itse. Ja auttaaksemme sinua tässä, näytämme sinulle tänään oppaan, jonka avulla voit luoda oman ilman paljon vaivaa tai resursseja Rakenna työpöytäsi itse voi.

Rakenna työpöytäsi itse – hanki hyllyosat

yksittäisiä hyllyjä työpöydälle

Pöydän ja erityisesti hyllyosien rakentamiseen on kaksi vaihtoehtoa. Joko ostat valmiita Expedit-hyllyjä Ikeasta, jotka sinun on sitten vain koottava, tai voit leikata levyt sopivan kokoisiksi rautakaupassa, jotka maalaat ja käytät sitten hyllyyn. Tarvitset yhteensä kolme hyllyä.

Jotta voit rakentaa työpöydän itse, tarvitset myös:

teollisen mallin näytepöytä

– leveä puulauta, joka on valmistettu tammesta tai mistä tahansa muusta puusta pöytälevyä varten

– hiekkapaperi

– Porakone

– Puulakka missä tahansa värissä

– Polyuretaanilakka tiivistämistä varten

– 2 litteää liitintä

– 4 kulmaliitintä

– 60 mm ruuvit

Jos olet päättänyt rakentaa oman pöydän Ikean valmiista hyllyistä, säästät paljon aikaa valmistelussa, mutta myös kokoonpanossa. Loppujen lopuksi Ikea tunnetaan siitä, että tavarat on helppo koota.

Ja näin työpöytä on rakennettu yksityiskohtaisesti:

Pöytä on valmistettu puusta-raaka-aineista

 Mittaa kaksinkertaiset hyllyt määrittääksesi, kuinka leveä pöytälevyn on oltava. Lisäksi voit nyt määrittää myös etäisyyden näiden ja kolmannen hyllyn välillä. Mieti, kuinka pitkä työpöytä on ja kuinka paljon jalkatilaa haluat ja tarvitset. Mittaa sitten tulevan pöytälevyn tarvittava pituus.

Vinkki: Tee pöytälevystä hieman suurempi, jotta se työntyy ulos. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko paneeli leikattu täydellisesti. Se saa myös työpöydän näyttämään paremmalta.

 Valitset haluamasi koon

Puu-raaka-työpöytärakenne

Voit helposti rakentaa pöydän pöytälevyn itse rautakaupasta. Voit myös käyttää oleskelua siellä saadaksesi maalin.

Hionta ja maalaus ovat kysyttyjä

puiset hyllyt työpöytä

Ennen maalauksen aloittamista pöytälevy tulee hioa hyvin. Levitä sitten värillinen lakka. Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, levitä toinen kerros. polyuretaanilakalla levität kaksi kerrosta. Muista kuitenkin antaa maalien kuivua hyvin jokaisen kerroksen jälkeen.

Kun viimeinen maalikerros on kuivunut, voit vihdoin aloittaa yksittäisten osien kokoamisen. Kiinnitä kaksi hyllyä litteillä liittimillä. Pöytälevy puolestaan ​​ruuvataan hyllyihin kulmaliittimien avulla.

Se ruuvataan ja liimataan yhteen

eri-hyllyt-valkoinen-kirjoituspöytä-rakentaa

Ja olet jo valmis rakentamaan työpöydän itse. Halutessasi voit myös lisätä muutaman oven takapuolella olevaan hyllyyn tai sulkea ne jollain muulla tavalla, jotta sisäpuoli ei näy kaikille.

Valitse haluamasi paikka

valkoinen-hyllyt-kirjoituspöytä

Nyt puuttuu vain löytää sopiva paikka uudelle työpöydällesi, jos et ole jo määrittänyt sitä, ja sitten järjestää kaikki kansiot, kansiot ja laitteet. Katso vain, kuinka siistiltä toimistotilasi näyttää. Ja itse työpöydällä on nyt paljon tilaa, jota on vaikea ottaa kokonaan. Mutta emme halua maalata paholaista seinälle heti?

värilliset jalat-puulevy

Ideas-työpöytä, jossa on kiiltävä pinta

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti