15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker toimittaa lasten kanssa – 17 luovaa ja kesäistä käsityöideaa

alukset näpertelevät lasten kanssa luonnonmateriaaleja-lautta-kukka-lehtiä

Päivät pitenevät ja pitenevät ja vietät yhä enemmän aikaa lasten kanssa ulkona. Lapset tykkäävät roiskua vedessä, olipa sitten merellä, uima -altaalla kesällä tai kylpyammeessa tai pesualtaassa kylminä päivinä. Etsitkö hyviä veteen liittyviä käsityöideoita, voit esimerkiksi Tinker toimitetaan lasten kanssa. Tästä artikkelista löydät upeita ja helppoja projekteja aluksista, purjeveneistä ja lautoista, jotka on valmistettu eri materiaaleista ja joita voit tehdä kotona lasten kanssa.

Tee kauniita laivoja lasten kanssa puusta, vahasta, paperista ja muista upeista materiaaleista

laiva-lapset-pullot-muovi

Ensimmäinen projektimme lasten kanssa tehtyjen alusten valmistamiseksi on tämä hieno purjevene, joka on valmistettu tyhjistä muovipulloista. Kun lapsesi liu’uttavat venettä meren aaltojen läpi, on suositeltavaa kiinnittää pitkä naru, jotta purjevene ei katoa ja että se on helppo pitää kiinni. Alusta on myös helpompi ohjata köydellä. Tarvitset myös vedenpitävää liimaa, jotta voit liimata kaksi muovipulloa yhteen, puisen vartaan ja vaahtomuovin tai purjeen muovipussin. Voit kääriä laajan vaahtomuovikappaleen laivan ympärille. Anna lastesi päästää luovasti höyryä ja koristella purjevene sydämesi mukaan. Merirosvolaivan tai viikinkialuksen tinkiminen, ehkä jopa kapteenin kanssa, on hauskaa pienimmille.

pahvi-pakkaus-vene-vaahtomuovi

Tyhjät PET -pullot eivät ole vain sopiva kierrätysmateriaali lasten kanssa tehtyjen alusten valmistamiseen. Pienille tarkoitettu vesihauska on taattu itse tehdyillä veneillä, jotka on valmistettu tyhjistä tetrapakkauksista, muovipakkauksista tai tölkeistä. Nämä materiaalit ovat vedenpitäviä ja tarjoavat erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, joten luodaan kauniita aluksia kaikenikäisille lapsille. Voit tehdä lapsesi kanssa kauniin höyrylaivan tai merimiehen tyhjästä maitopakkauksesta ja antaa sen ajaa ulkona tai kylpyammeen läpi.

Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista

Tee käsitöitä lasten kanssa ulkona – 18 luovaa ideaa vapaa -ajalle

Käsityötä lasten kanssa syksyllä & Halloweeniin millä tahansa materiaalilla

muoviveneiden kääre-paperi-tinkiminen

Huuhtele tetrapakkaus hyvin ja leikkaa yksi pitkä sivu käsityöveitsellä. Anna lapsesi maalata pakkaus akryylimaaleilla. Jos haluat suunnitella höyrylaivan, voit tehdä pieniä laatikoita savupiippua ja hyttejä varten ja laittaa ne tyhjään pakkaukseen. Kun lapsesi on päättänyt purjelaivasta, voit valmistaa maston puisella tikulla kiinnittämällä sen kuumaliimapistoolilla. Voit tehdä purjeen kankaasta tai Tyvekistä. Tietysti lapsesi voi koristella ja maalata purjeen haluamallaan tavalla. Jos haluat tehdä pienempiä aluksia lasten kanssa, muoviastiat, kuten kermajuustopakkaukset, ovat sopiva käsityömateriaali. Paremman pidon saamiseksi voit laittaa purjeen korkkiin ja liimata sen veneeseen.

purjevene-vaahto-lapset-tinker

Toinen käsityömateriaali, josta voidaan valmistaa upeita veneitä ja purjeveneitä ilman paljon vaivaa, on styroksi. Jos lapsesi on intohimoinen alusten keräilijä, voit leikata rungon ja purjeet halutun muodon ja koon styrofoam -arkista. Lapsesi voi maalata aluksen yksittäiset osat ja laittaa ne sitten yhteen avuksesi. Suuri styrofoam -alus on erinomainen koriste lastentarhalle ja voi koristella sekä hyllyjä että työpöytää. Niille teistä, jotka ovat teknisesti lahjakkaita ja innokkaita kokeilemaan, teillä on mahdollisuus rakentaa alus, jossa on käyttövoimajärjestelmä. Putki, jossa on täytetty ilmapallo, saa veneen kulkemaan nopeasti.

Tinker kuljettaa lasten kanssa ja järjestää jännittäviä pelejä

paperi-uintinuudeli-alukset-lapset-vesi

Voit myös tehdä pieniä aluksia lasten kanssa kelluvista nuudeleista, jotka ovat erittäin hyödyllisiä lapsille uima -altaassa tai meressä. Voit joko leikata viipaleita erivärisistä uintinuudeleista tai leikata vesinuudelit puoliksi ja leikata halutun kokoisiksi paloiksi. Kiinnitä puinen vartaat tai popsicle tikku ja tee purjeet paperista tai vaahtomuovista. Laivat ovat nyt hetkessä valmiita. Niillä voidaan järjestää hauskoja pelejä lomalla tai syntymäpäiväjuhlilla. Muodosta kaksi joukkuetta ja aseta altaan nuudeliveneet vesialtaan reunaan. Nyt kaksi pelaajaa voi kilpailla toisiaan vastaan ​​aluskilpailussa. Pelin tavoitteena on tuoda ensimmäisenä oma vene vastakkaiselle puolelle puhaltamalla voimakkaasti.

uinti nuudeli-purje-merirosvolaiva-iso

Suuria uima -avustajia voidaan käyttää myös jättiläisten lauttojen valmistamiseen, jotka muuttavat meren tai sisäuima -altaan unohtumattomaksi paikkaksi pienille uimareille roiskua ja leikkiä. Voit tehdä suuren merirosvolautan lastesi kanssa useista kokonaisista allasnuudeleista. Tätä varten sinun on sidottava altaan nuudelit yhteen ja luotava purje muovitangoista ja kangaspalasta. Olet tervetullut järjestämään lapsille jännittäviä kilpailuja ja tekemään uimisesta entistä unohtumattomampaa. Lapset saapuvat onnellisina toiselle rannalle, kun heillä on itse tehtyjä kelluvia lauttoja ja toinen vesinuudeli airona.

vaha-purjeveneet-paperi-lapset

Voit myös käyttää vahaa käsitelläksesi laivoja lasten kanssa kesäksi. Oletko jo arvannut, mistä punainen vaha tulee? Olet todennäköisesti tuttu Babybel -juustosta, joka on kääritty vahakerrokseen. Sen sijaan, että heittäisit pois vahan kulutuksen jälkeen, voit käyttää sitä erilaisiin käsityöprojekteihin. Sinun tarvitsee vain lämmittää vaha käsissäsi ja muotoilla pieniä veneitä. Esimerkiksi lapsesi voivat leikkiä uppoavia aluksia vahaveneillä. Pelin periaate voidaan johtaa sen nimestä. Jokainen pelaaja yrittää upottaa vastustajan veneen heittämällä kiviä. Vastustajat pommittavat vastustajia pienillä kivillä. Kenen vene ui pisimmän, julistetaan voittajaksi.

sieni kuminen hammastikku korkkivene

Toinen hieno rakennusmateriaali pienelle veneelle, joka kelluu hyvin eikä uppoa sen pienemmän tiheyden vuoksi, on korkki. Kotitaloudessasi on varmasti joitain viinikorkkeja, joita voit käyttää tähän loistavaan ja yksinkertaiseen käsityöideaan. Pienestä korkkiveneestä tarvitset kolme korkkia, jotka sitoudut yhteen kahdella tai kolmella kuminauhalla. Mastolle voit kiinnittää hammastikun keskikorkkiin. Jos teet käsitöitä pienille lapsille ja heidän kanssaan, voit käyttää popsicle -tikkua hammastikkujen sijasta. Ainoa puuttuva asia on purje, jonka leikkaat paperista, kankaasta tai vaahtomuovista kolmion muotoisena ja vartaat hammastikulla.

korkki-lautta-puiset vartaat-purjeet

Voit käyttää viinikorkkeja tehdäksesi pieniä lauttoja rakkaidesi kanssa, jotka liukuvat helposti aaltojen yli. Lautoissa on aina jotain seikkailunhaluista, ja lapset nauttivat todella niiden tekemisestä ja leikkimisestä niiden kanssa vedessä. Poraa ensin pienellä poralla 12 korkkia pituussuunnassa ja lyhyeltä puolelta, jotta voit yhdistää kaikki korkit neljässä rivissä kolmella korkilla, joissa kummassakin on puiset tikut.

jäätelösauvat-lautta-purjeet-korkkityökalut

Nyt voit leikata vaahtomuovia tai pahvia korkkivapaan kokoiseksi ja liimata sen korkkiin ja mahdollisesti myös kiinnittää sen riisikynsillä. Aseta masto keskikorkkiin ja kiinnitä paperista tai Tyvekista valmistettu purje, jonka lapset voivat suunnitella oman makunsa mukaan.

munapakkaukset-veneet-lelu-purjeet

Halutessasi voit tehdä itse tehdyistä aluksista realistisempia ja hankkia tarvittavan miehistön. Voit esimerkiksi luoda kapteenin tyhjästä wc -rullasta. Lapset voivat maalata pahviputken haluamallaan värillä ja liimata paperivarret sivuille. Vaahtomuovipallo toimii päänä, jonka lapset antavat kasvot.

alukset-veneet-oljet-muovilevyt

Kesällä tai sateisina päivinä voit tehdä paljon kauniita laivoja lasten kanssa, vaikka kotona ei olisi paljon käsityömateriaalia varastossa ja jos käsityökaupat ovat jo kiinni. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja käytä alumiinista ja muovista valmistettuja kertakäyttölautoja ja suunnittele värikkäitä lauttoja oljista.

laiva-paperi-lapset-vesi

Voit taittaa pienet alukset paperista lastesi kanssa. Kaikki tietävät paperiveneet voidaan taittaa hyvin nopeasti pienellä harjoituksella ja ovat erittäin kiehtovia lapsille. Alukset, jotka on valmistettu tavallisesta paperista, imevät vettä ja menevät usein sen alle. Niin kutsuttua vesipaperia on nyt saatavana kaupoista mukaville origami-aluksille.

alukset-näpertely-lapset-paperi-korut

Vesipaperi on vedenpitävä paperi, joka voi uida ilman veden imeytymistä. Paperi on valkoista, mutta sen voi maalata halutulla tavalla sopivilla vedenpitävillä maaleilla. Jopa pienet lapset ymmärtävät ja muistavat nopeasti vaiheittaiset ohjeet ja taitavat pian monimutkaisempia aluksia paperista kokonaan itse.

lautta-puu-tinker-kangas-allas

Jos haluat tehdä lastesi kanssa puisen lautan purjeella, tarvitset kuivia suoria oksia, jotka leikataan samaan pituuteen. Aseta muutama oksat vierekkäin ja kiedo pitkä lanka niiden ympärille, joka ylittää langan jokaisen haaran jälkeen. Kiinnitä sitten vielä kaksi silmukkaa lautan alapuolelle.

oksat-puu-kangas-sakset-tinker-lautta

Nyt voit kiinnittää maston puulautan keskelle. Yläosassa voit sitoa kaksi pidempää lankaa ja kääriä ne puupylvään ympärille pari kertaa. Voit sitoa kierteiden päät lautan alapuolella olevien poikittaishaarojen ulkoneviin päihin. Voit käyttää purjeeseen kangasta tai paperia. Jos haluat suunnitella veneen yksinomaan luonnonmateriaaleista, voit käyttää purjeessa suurempia puunlehtiä.

alukset-koriste-ajopuu-kangas

Kauniit alukset, jotka luovat loma- ja rantatunnelman asuntoosi ja ovat mukava sisustusidea, ovat ajopuusta valmistettuja aluksia, jotka olet jo tuonut mukanasi rannalta tai kävelyltä. Voit joko suunnitella rungon yhdestä suuremmasta ajopuusta tai muotoilla useita pieniä paloja haluttuun muotoon. Lapsesi voivat sisustaa kauniin purjeveneen hiekalla, kivillä ja kuorilla ja muuttaa purjeveneen hienoiksi lomamuistoiksi.

laivan tinker-puu-jäätelön kahvat

Toinen loistava idea lasten kanssa tehtyjen alusten valmistamiseen on tämä ainutlaatuinen malli, joka on valmistettu popsicle -tikuista. Erityisesti tulevaa kesää varten tämä on loistava tilaisuus käyttää jäätelötikkuja uudelleen. Liimaa popsicle -tikut vierekkäin ja päälle liimapistoolilla ja anna lasten tukea sinua aktiivisesti ja loihtia oma mallisi.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta