15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee ja suunnittele oma avaimenperäsi – ideoita kodin DIY -avaimenpidikkeisiin

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaintelineen avaimenperä kotiin kynsipuulevy vintage retro

Oletko koskaan etsinyt avaimiasi, kun olet valmis lähtemään ulos? Jos näin on, tiedät todennäköisesti välttämättömyyden ostaa tai rakentaa avaimenpidike kotiisi. Joten jos haluat tehdä avaintelineen itse tai luoda itse, tarvitset yleensä puulevyn, jossa on pieniä koukkuja, jotka on jaettu sen leveydelle. Hyödyllistä kotitalousapua on saatavana eri valmistajilta, tai voit tehdä avaimenpidikkeen itse. Tämä voi myös koostua eri materiaaleista ja vanhoista esineistä, kuten puusta, vanhoista kuvakehyksistä, Lego -palikoista, peileistä, koukuista jne..

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä läheltä

Jos haluat toteuttaa tällaisia ​​DIY -projekteja, tarvitset vain vähän luovuutta. Auttaaksemme sinua tässä meillä on hienoja ideoita tästä, jotka olemme äskettäin keränneet inspiraatiollesi. Voit mukauttaa nämä tarpeisiisi, jos teet avaimenpidikkeen itse. Siten se varmasti sopii yhteen talosi tai huoneistosi sisustuksen kanssa.

Seiso toivottomasti etuoven edessä tai tee avaimenpidike itse

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä nykyaikaiset metallikoukun magneetit

Ainoa asia, joka voi estää sinua vaihtamasta avaimia joka kuukausi, on tulevaisuudessa kätevä DIY tai kaupasta ostettu avaimenpidike. Aina kun astut ovesi sisään, voit ripustaa avaimesi sinne, ja kun menet ulos, tartu niihin takaisin. Todennäköisesti kestää muutaman viikon tottua järjestelmään, mutta silloin näppäimistö on kuin toinen luonne. Jos teet avaintelineen itse, voit myös säästää rahaa ja kuluja avainten vaihtamisesta.

Jotta pääsisit kaikkialle taloon, tarvitset ensin sisäänkäynnin avaimet. Niille teistä, jotka tuovat näitä lähes kaikkialle, mutta usein väärin, on joitain mielenkiintoisia säilytysvaihtoehtoja. Ja koska jokapäiväinen elämämme on tällä hetkellä modernia ja dynaamista, tällainen vanhanaikainen mutta laajennettu ominaisuus olisi fiksu ratkaisu. Auton avainten menettämisellä jännittyneessä tilanteessa tai hätätilanteessa voi olla myös huonoja seurauksia. Tämän vuoksi sinun on harkittava ongelmaa vakavasti. Joten jos teet sopivan avaintelineen itse, voit ripustaa sen sopivalle seinälle haluamallasi tavalla.

Entä kuvakehysten käyttäminen avaimenpidikkeessä??

Voit todella ripustaa tyylikkään avaimenpidikkeen kuvaksi seinälle. Tämän luovan reunan kohokohta on avaimesi joka päivä. Kuvittele vain upea vintage -kehys, jossa on pienet koukut avaimenpidikkeelle visualisoimaan tämä idea. Kun käytät vähän aikaa, voit tehdä avaimenpidikkeen itse ja toteuttaa suuren DIY -projektin kotona. Tarvitset vain hienon puukehyksen ja koukut, jotka voit löytää ja suunnitella makusi mukaan. Jätä se sitten roikkumaan käytävään kuvan kaltaiseksi käytännölliseksi avuksi lähtiessäsi tai tullessasi kotiin.

Avaimenpidike nörttien tai nörttien kanssa

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperän pistorasia Internet -kaapelit wifi -auton avaimet

Tämä ehdotus sopii erinomaisesti ihmisille, joilla on teknisiä taitoja tai joidenkin videopelien ja elokuvien, kuten Tähtien sota, faneille. Jos haluat tehdä tällaisen näppäimistön itse, se voi koostua useista pistorasioista, päähahmoista tai emolevystä, esimerkiksi.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä kotiin moderni metalli

Esimerkissämme jokaiseen pistorasiaan on kiinnitetty vastaava pistoke, joka on erittäin kätevä mekanismi avaimille. Ne, joilla on kokemusta Internet -yhteyksistä, pitävät tätä ajatusta loistavana. Se on nopea ja tehokas vaihtoehto, ja mikä tärkeintä, se pitää avaimesi siellä, missä ne jätit.

Tee oma näppäimistö – käytä Lego -palikoita

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä lego -rakennuspalikoita

Tämä on yksi helpoimmista ja hienoimmista DIY -avaimenpidikkeistä, joita olet ehkä nähnyt tähän mennessä. Tarvitset vain muutaman Lego -lohkon, jotta voit luoda oman muokattavan avaimenpidikkeen, jolla on hämmästyttävä visuaalinen vaikutus.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä lego -tiilet

Kuten näette, sen luominen on paljon helpompaa kuin useimpien LEGO -veistosten luominen, ja käytännöllisesti katsoen jokainen, jolla on avaimet, voi löytää rakentamisen etuovestaan..

Käytä magneettikytkintä auton avainten koukuksi

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen valokytkimen magneetti ja pidä auton avain seinäkaupassa

Toinen hieno idea, jos haluat käyttää magneettia avaimenpidikkeenä, olisi valokytkin. Suurin osa niistä tarttuu magneettiin ja antaa sinulle helpon tavan pitää avaimet turvassa kotona. Siksi ne on sijoitettu täsmälleen samaan paikkaan, jossa usein sytytät ja sammutat valon työn helpottamiseksi. Kun tulet asuntoosi, voit käyttää kytkintä samanaikaisesti, mikä vetää avaimet automaattisesti magneetin läpi. Eikö olisi hienoa saada valokytkin, joka huolehtii myös auton avaimista? Tämä projekti mahdollistaa sen.

Vanhat ovilukot ja ovenkahvat avaimenpidikkeille retro -ilmeessä

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimenperä avaimenperä puulevy vintage retro ovenkahva

Jos haluat tehdä nostalgisen avainhyllyn itse, lähestyminen vanhoilla lukkoilla voi olla todellinen hitti. Meidän tapauksessamme avaimenpidike koostuu itse asiassa ovenkahvoista, jotka on kiinnitetty maalaismaiseen puulevyyn vanhoilta ajoilta.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä puulevy vintage retro -oven lukko

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimenperä avaimenperä puulevy vintage retro ovenkahva

Tämä ratkaisu voi olla myös yllättävän tehokas ja tehokas siinä mielessä, että se toimii myös takin tai olkalaukun koukuna. Voit sijoittaa valmiin kappaleen joko sisäänkäynnin lähelle, aulaan tai lähellä olevaan seinään.

Näppäimistö DIY, jossa on ajopuu

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperätaiteen ajopuu

Voit myös tehdä yhtä maalaismaisen ja mielenkiintoisen version avaimenpidikkeestä ajopuun kanssa. Voit nähdä tämän projektin enemmän koristeellisena suunnitteluvaihtoehtona, mutta samalla se on myös riittävän toimiva. Jos haluat tehdä tällaisen avaimenpidikkeen itse, se on varmasti helppo toteuttaa.

DIY -avainlevy tee avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä ripustaa taidetta ajopuusta seinälle

Ajopuuta löytyy ilman ongelmia etenkin paikoista, joissa on jokia, järviä tai muita luonnollisia vesistöalueita. Joten vaikka keräät polttopuita esimerkiksi loma -asuntosi takkaan, tällainen idea olisi täysin toteutettavissa. Yhdessä muutaman koukun kanssa, jotka ruuvaat kiinni puukappaleeseen, tästä voi tulla tukeva ja yksinkertainen avaimenpidike. Se voi näyttää todella hyvältä ja sopia kodin suunnitteluun.

Värikäs avaimenpidike

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä värikäs kukkakuvio paperi

Seuraava DIY -projekti, kun teet avaintelineen itse, vaatii myös hyvin vähän vaivaa. Se on yksinkertainen puulevy, johon voit kiinnittää koristepaperia valintasi ja suunnittelusi mukaan. Joten jännittävä asia siinä on se, että voit koristella tämän puukappaleen haluamallasi kuvalla.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä värikäs kasvi

Tulosta tätä varten vain haluamasi kuviot, liimaa ne ja kiinnitä lopuksi koukut ripustimeen. Näin voit luoda alkuperäisen kertaluonteisen kappaleen, joka voi piristää sinua surullisissa hetkissä ja tuoda kauniita muistoja.

Tee oma näppäimistösi hotellien innoittamana

DIY -avainlevy tee itsestäsi avaimenpidike avaimenperä -avaimenperähotelli, joka on samanlainen kuin inspiraatio

Jos asuintilasi sallii, voit saada inspiraatiota toisesta luovasta ideasta. Ehkä olet aina pitänyt tunnelmasta vastaanoton edessä vanhoissa hotelleissa. Satunnaisesti järjestetyt avaimet, joissa on huoneiden numerot, voivat luoda film noir -ilmapiirin myös sinulle, jos rakensit samanlaisen avainlaatikon itse. Voit tehdä tämän helposti käyttämällä yksinkertaisia ​​puulankkuja, maalia ja koukkuja. Mausteeksi voit tietysti lisätä metallisia nimilappuja ja avainrenkaita numeroilla.

Suunnittele avaimenpidike modernilla tavalla

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä kotiin moderni puulevykoukku

Useimmat avaintelineet on koottu perinteisellä tavalla – puulevy, johon on kiinnitetty koukut ja jotka on ripustettu seinälle. Tässä avainpidikkeen versiossa on kuvioitu levy, mutta koukut on kiinnitetty alla. Näillä ja muilla vastaavilla tuotteilla on kaksi tehtävää.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperän ripustin seinäkissa metalli

Ne näyttävät hyvältä seinälle samanaikaisesti, korvaavat kaikki maalaukset tai grafiikat kauniisti ja pitävät avaimet turvassa. Nykyaikaisia ​​avaimenpidikkeitä on laajalti saatavilla, mutta jos teet oman avaimenpidikkeen itse, voit käyttää tätä esimerkkiä kokoonpano -oppaana.

Avainhylly tai avainlevy ja hylly keittiövälineille

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaintelineen avaimenperän keittiövälineet ripustaa ruokailuvälineet seinälle

Epämuodostuneille on toinen vaihtoehto avainkalusteiden suhteen. Tämä erikoisprojekti sisältää keittiövälineet, jotka on kiinnitetty puusta valmistettuun suunnittelualustaan. Tällä alkuperäisellä tavalla voit ripustaa spontaanin muotoilun suurelle valkoiselle seinälle ja asettaa avaimet sinne. Jos haluat kokeilla jotain tällaista itse, valmistusprosessi on hyvin yksinkertainen. Taivuta ruokailuvälineet, lakka tai maalaa puupalikat ja liimaa tai ruuvaa ne yhteen vahvalla liimalla tai luotettavilla ruuveilla.

Epätavallinen avaimenpidike lintuhuoneella

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä puu tyttömäinen linnun talon maali

Jos haluat siivota uuden avainhyllyn tyttömäisillä design -elementeillä, seuraava ehdotus on kaunis ehdotus. Voit värjätä lintujen syöttölaitteen kauniisti makealla kosketuksella ja peittää sen eri kuvioilla teipin avulla.

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä puu tyttömäinen lintujen syöttölaite

Vaikutus on todella mielenkiintoinen ja katseenvangitsija, joka on etuoven lähellä, on mukava keskipiste kaikille sisäänkävijöille.

Paperi kukka avaimenpidike

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidike avaimen telineen avaimenperä puu tyttömäinen paperi kukka värit

Jatkaaksemme herkkää luomustyyppiä esittelemme sinulle tämän mielikuvituksellisen muunnelman. Se on yksinkertainen ja huomaamaton, mutta sopii täydellisesti ja tehokkaasti koko sisustukseen. Tämänkaltaisen huonekalun valmistamiseksi tarvitset joitain vanhoja kirjan sivuja, jotka leikkaat ja taitat niin, että ne näyttävät kukilta. Kiinnitä paperikukka pahvipalaan liimalla ja tee kaikki paikoilleen koukulla. Suihkuta avaimenpidintä lakalla, kunnes koko kokonaisuus on tukeva.

Decoupage -liima puisille näppäimistöille

DIY-avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperä puu tyttömäinen decoupage-1

Tämä seuraava avaimenpidike koskettaa taiteellista alaa tavallaan. Se on kaunis taideteos seinälle, joka voi myös pitää avaimet yhdessä paikassa. Komponentit ovat soikeanmuotoinen puukappale, koukut ja esteettiseksi osaksi kuviollisia kankaita taustalle. Valmis tuote näyttää ihailtavalta sekä avainten riippuessa että ilman.

Kiinnitä avaimenpidike

DIY -avainlevy tee itsellesi avaimenpidikkeen avaimen telineen avaimenperän solki turvavyöstäsi

Tämä olisi hauska tapa pitää auton avaimet mielessä, jotta et menetä tai unohda niitä. Tämä vaihtoehto antaa sinulle myös varmuuden siitä, että avaimet ovat varmasti siellä, kun tarvitset niitä. Auton turvavyön innoittamana tämä yksinkertainen mutta ainutlaatuinen järjestelmä tuo hymyn huulillesi joka kerta, kun kuulet napsahduksen.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Selän venytysharjoitukset: Seuraavilla harjoituksilla julistat sodan selkäkipuille!