15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Neodyymimagneetit: Harvinaisten maametallien käyttö kotitaloudessa

Olohuoneessa viimeisen loman kuvat on kiinnitettävä seinään, kylpyhuoneessa pyyhe on ripustettava lähelle kättä. Tietenkin voit käyttää tavanomaisia ​​nauloja tai klassisia pyyhetelineitä tähän. Näitä kodin apuvälineitä on saatavana jokaisesta erikoisliikkeestä pienellä rahalla. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja, jotka eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös näyttävät kauniilta. Esimerkiksi neodyymimagneetit sopivat hyvin kiinnitykseen, niitä voidaan käyttää monin eri tavoin.

Neodyymimagneetit: Ei asuntoa ilman sisustusta

neodyymimagneetit korjaavat kuvia olohuoneen seinästä

Jos uskot äskettäiseen kyselyyn, seinillä olevat kuvat ovat välttämättömiä lisävarusteita useimmille ihmisille. Ne antavat olohuoneelle kodikkaan ilmapiirin ja takaavat mukavuuden. Pidätkö maisemakuvista seinillä tai voivatko ne olla perheen valokuvia, on henkilökohtainen maku. Lähes jokaisessa huoneessa pieniä ja suuria esineitä voidaan kiinnittää seiniin. Joitakin käytetään yksinomaan visuaaliseen koristeluun, toisten on täytettävä käytännön tarkoitus. Jopa pienissä huoneissa voidaan luoda tilaa tähän, kuten tyylikkäät pyyhekuivaimet osoittavat minikylpyhuoneessa, jossa on suihku.

Kiinnitä neodyymimagneetit vauvan huoneen seinään hyllyillä ja kuvilla

Magneetit ovat houkutteleva vaihtoehto perinteisille nauloille. Nykyaikaisille magneeteille on ominaista suuri tarttuvuus. Tämä tarkoittaa, että ne pitävät tiukasti seinää tai mitä tahansa pintaa ja niitä voidaan siksi käyttää useimpien tyyppien kiinnikkeinä. Neodyymimagneetteja voidaan käyttää kaupallisissa ja yksityisissä tiloissa, ja niitä on saatavana eri muodoissa, koossa ja väreissä. Magneettikauppaan klikkaa tästä, tältä sivulta löydät valikoiman raaka -magneetteja teollisuuteen, vapaa -aikaan ja harrastuksiin.

Neodyymi Mangete: Vakaa pito monilla pinnoilla

Neodyymimagneetit toimistossa liitutaululla

Neodyymimagneetteja ei voi verrata perinteisiin magneetteihin. Totta, ne toimivat kuten klassinen magneetti, mutta liimaominaisuudet johtuvat niiden rakenteesta ja käytetystä materiaalista sen fyysisillä ominaisuuksilla. Olennainen osa magneeteista on neodyymi. Tämä materiaali kuuluu ns Harvinainen maa. Harvinaisten maametallien louhinta on erittäin monimutkaista ja kallista. Näitä metalleja esiintyy vain muutamissa paikoissa ympäri maailmaa ja pieninä määrinä.

Jääkaapin magneetit sisältävät muistiinpanoja ja perhekuvia

Niitä löytyy usein alueilta, joihin on vaikea päästä ja joilla maantieteellisistä tai poliittisista syistä on tuskin mahdollista kaivaa suuria määriä kaivoksia. Siitä huolimatta harvinaisia ​​maametalleja louhitaan ja niitä käytetään monenlaisiin teknisiin laitteisiin. Tässä mielessä neodyymimagneetit ovat hieman kalliimpia kuin perinteiset mallit. Vahvan pidon vuoksi niitä käytetään teollisuudessa, mutta ne soveltuvat myös yksityiskäyttöön.

Neodyymimagneetit: ole varovainen korkeissa lämpötiloissa

Magneettikorttien käyttöedut yhdellä silmäyksellä

Neodymiumia sisältäviä magneetteja ei saa käyttää metallin vuoksi korkeassa kuumuudessa. Se voi vähentää materiaalin tarttuvuutta, jolloin magneetti irtoaa alustastaan. Ihmiset, joilla on sydämentahdistin, eivät saa käyttää näitä magneetteja, koska ne voivat olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa ja heikentää sen toimintaa. Neodyymimagneetit on pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vanhemmat lapset ja nuoret voivat pitää hauskaa käyttää niitä, jos he kokeilevat, mitä pienet auttajat voivat tehdä kävelylle ulkona. Kotitaloudessa ne sopivat toisaalta kiinnitykseksi eri pintoihin, toisaalta sileän pinnan ansiosta ne ovat kaunis koriste kaapissa tai hyllyllä.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla