15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka maalata pilviä seinälle? Näytämme 3 helppoa tapaa!

Pilvien maalaaminen taivaansiniselle seinälle on loistava idea luovaan makuuhuoneen seinään. Pilvet kutsuvat unelmoimaan ja antavat huoneelle rauhoittavan tunnelman. Näytämme sinulle 3 yksinkertaista tekniikkaa, joiden avulla voit maalata pilviä seinille! Sinun ei tarvitse olla taitava taiteilija tuodaksesi taivaan katosi alle.

Maalaa pilviä seinälle kaavaimella

Tee pilvistä seinät itse lastentarhassa

Seinien suunnittelu kaavaimilla on suosittu tapa sisustaa vauvojen ja lastenhuoneiden seinät. Voit joko ostaa valmiita pilvipohjaisia ​​stensisettejä tai tehdä itse stensiilit päällystetystä pahvista. Tätä varten voit käyttää alla olevaa mallia tulostamiseen. Muovikalvo (esim. Piirtoheitinkalvo) tai vahvempi valokuvapahvi ovat myös ihanteellisia kosteutta kestävänä stensiilimateriaalina.

Pilvimalli ilmaiseksi kaavaimelle

Leikkaa tulostettu pilvimalli ja siirrä se pahville kynällä. Aseta pahvi leikkuulaudalle ja leikkaa leikkurilla mallin muoto varovasti pois pahvista. Varmista, että jätät riittävästi tilaa kohteen ja reunojen väliin.

Voit käyttää yhtä kaavainta tai tehdä 3-5 erilaista pilvimuotoa. Jos haluat luoda tasaisen pilvikuvion seinälle, sinun on ehkä tehtävä useita identtisiä kopioita kaavaimestasi.

ideoita pilviseinän lastentarha

Nyt sinun on päätettävä, miten haluat jakaa pilvet seinälle. Seinä näyttää kauneimmalta, kun pilvet ovat siirtyneet kuin ruutulauta. Käytä vesivaakaa ja maalarinteippiä säleikön tekemiseen seinälle. Tämä varmistaa, että kaikki kaavaimet ovat aina samalla vaaka- tai pystytasolla.

Maalaus pilviä kuvio seinään kaavaimella

Laita valmiit kaavaimet haluamiisi laatikoihin. Paras tapa kiinnittää stensiilit seinään on käyttää ruiskuliimaa ja maalarinteippiä. On tärkeää kiinnittää kaavain mahdollisimman lujasti seinään, jotta maali ei juokse sen takana.

Nyt mallin sisäpuoli on maalattu valkoisella maalilla. Kaikkien pilvien osalta tarvitset todennäköisesti yhteensä 1-2 litraa valkoista lateksimaalia. Täytä puhdas maaliallas puoliväliin lateksimaalilla. Ota sitten pieni vaahtomaalirulla ja kasta se maaliin. Käännä kaavain hitaasti ja varovasti käyttämättä liikaa voimaa. Maalirullan on oltava lähes kuiva. Tämä on erittäin tärkeää, koska jos maalia on liikaa, se voi valua seinää pitkin.

Maalaa pilvet seinälle pahvilaatikolla

Poista kaavain varovasti ja jatka kuviointia. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua 4 tuntia ja levitä sitten toinen.

Kun olet levittänyt toisen kerroksen ja seinä on tasainen, poista maalarin teippi ja viimeistele viimeistelyä tarvitsevat alueet. saattaa loppuun!

Tuo kuvio seinälle stensiilitekniikalla

Stenciling pilviä tylsä ​​harja seinälle

Toinen tapa saada kuvio seinälle on käyttää maalitelan sijasta pisteharjaa, jossa on lyhyet, pehmeät harjakset. Laita maalia paperilevylle ja upota sivellin siihen. Aloita kaavaimen kaavaaminen sisäalueella ja työnnä sitten reuna -alue. Pidä harjasta aina kohtisuorassa seinää vasten.

Voit poistaa kaavaimen, kun olet maalannut. Varo tahraamasta maalia. Toista tämä prosessi kaikille muille pilville.

Anna lateksimaalin kuivua vähintään 12 tuntia ennen kuin kosket seiniin tai asetat huonekalut takaisin paikoilleen.

Pilviseinä DIY lastenhuoneeseen

Muuten, pilvet eivät vain näytä kauniilta vaaleansinisellä seinällä. Voit myös valita taustaksi muita seinän värejä, kuten harmaata, mintunvihreää tai keltaista. Nämä näyttävät ajattoman kauniilta ja sopivat täydellisesti sukupuolineutraaliin vauvahuoneeseen.

Pilvien maalaaminen seinälle vapaalla kädellä siveltimellä

Maalaa realistisia pilviä seinälle harjalla

Jos haluat pörröisiä, realistisia pilviä, voit napata litteän siveltimen ja maalata ne vapaalla kädellä. Toisin kuin mallipilvet, joissa täydelliset reunat ovat erittäin tärkeitä, nämä pilvet näyttävät abstrakteilta ja silti välittävät todellisuuden. Mielikuvituksesi on täällä etualalla!

Näkymä pilvistä lentokoneesta

Jotta voit maalata realistisia pilviä, sinun on opittava eri pilvien muodoista. Katso kuvia erilaisista pilvistä verkossa ja inspiroidu pilvien monista muodoista. On höyhenpilviä, kasapilviä, sadepilviä, ukkospilviä, fleecy -pilviä jne. On myös tärkeää päättää, millainen vaikutus pilviseinälläsi pitäisi olla. Mistä kulmasta katsot pilviä? Seisotko korkealla vuoren huipulla ja katsot alas laaksoon vai katsotko pilviä lentokoneesta? Mitä parempi käsitys todellisista pilvistä on, sitä paremmin pystyt edustamaan niitä seinällä. Tässä on tärkeää keskittyä läpinäkyvän ja läpinäkymättömän sekä runsauden ja tyhjyyden vuorovaikutukseen.

Nyrkkisääntönä taivaalla korkeammat pilvet ovat suurempia, kun taas matalat pilvet voivat näyttää melko läpinäkyviltä.

Maalaa pilviseinä itse

Ja nyt pääsemme vihdoin opetusohjelmaan pilvien maalaamisesta seinälle litteällä harjalla. Tarvitset seuraavat materiaalit:

– Sininen lateksimaali ja maalirulla

– Litteä harja

– Valkoinen akryylimaali

Maalaa ensin seinä haluamallasi sinisellä sävyllä. Levitä useita kerroksia, kunnes niistä tulee tasainen väri. Anna maalin kuivua hyvin.

Taputa sivellin valkoisella maalilla

Laita nyt osa valkoisesta akryylimaalista maalipurkin metallikannelle tai käytä paperilevyä palettina. Tässä oppaassa käytetään tasaista, keskikokoista harjaa, mutta pyöreää harjaa voidaan käyttää myös hyvien tulosten saamiseksi. Kasta kuiva harja maaliin ja taputtele se paletille kevyillä napautuksilla niin, että vain vähän maalia jää siveltimeen.

Maalaa pilvet vapaalla kädellä siveltimellä

Aloita piirtää pilvien yleinen muoto seinälle. Inspiraatiota pilviseinääsi varten voit valita pilvimaiseman Internetistä ja kopioida sen. Voit jakaa pilvet eri tavalla koko seinälle. Kiinnitä huomiota huonekalujen sijoittamiseen huoneeseen. Kun maalaat pilviä sängyn takana olevalle seinälle, merkitse päätylevyn korkeus maalarinteipillä ja käytä merkintöjä oppaana.

Pidä harjaa pystysuorassa ja napauta vain seinää harjaksilla. Käsittele jokaista iskua kuin maalaisit yhden pisteen seinälle. Nämä nopeat liikkeet luovat kaltevuusvaikutuksen. Sinun on harjattava harjalla useita kertoja alueille, jotka haluat valkoisemmiksi. Jätä myös ”ilmaa” pilvien väliin, jotta sininen taivas näkyy edelleen siellä täällä. Tämä luo myös syvyyden tunteen.

Älä välitä siitä, ovatko pilvet tarkkoja vai riittävän pyöreitä. Luonnossa ne kehittyvät, muuttuvat tai hajoavat jatkuvasti. Joten aluksi tuo peruslinja seinälle saadaksesi yleiskuvan koko koostumuksesta.

Maalaa pilvet seinälle litteällä harjalla

Nyt voit antaa pilville enemmän rakennetta. Napauta ääriviivoja varovasti toistuvasti harjalla pehmentääksesi viivoja ja selvittääksesi hieman pilvien muotoa. Tämä antaa pilvillesi erehtymättömän esteettisen ulkonäön.

Käytä nopeita, silittäviä liikkeitä lisätäksesi tekstuuria pilvien sisälle. Pidä sitten harjasta kiinni kuin lyijykynä ja aloita maalaamalla mukava sumutehoste lempeillä pyöreillä vedoilla. Siirrä harjaa melko nopeasti, jotta vältät ilmeiset siveltimen vedot seinälle.

Maalaa pilvet seinälle tasaisella siveltimellä ja akryylimaalilla

Tuuleta pilvien pohjat ja anna niille turvonnut ilme. Jos haluat pilvien näyttävän realistisemmilta, ota puhdas harja ja harjaa sitä varovasti edestakaisin pilven pohjaa pitkin. Tämä tekee pilvestä läpinäkyvämmän ja näyttää nousevan taivaalle. Tämä on loistava tapa maalata hyperrealistisia pilviä.

Kun olet valmis pilvien kanssa, ota askel taaksepäin ja tarkista työsi nähdäksesi, onko lisättävää jäljellä.

Taputa pilviä seinälle sienellä

Taputtele pilviä seinälle sienellä annettujen ohjeiden avulla

Ja tässä on helpoin ja ehkä paras tapa maalata todella pörröisiä ja täysin realistisia pilviä seinälle. Sen näytti koristeluasiantuntija Luz Blanchet aamu -tv -ohjelmassa “Hoy” Meksikon televisiossa. Täällä maalattiin kumpupilviä, joiden päällä on kirkkaanvalkoisia kukkakaalin päitä ja joihin usein liittyy matalat, särkyneet pilvet. Joten ylhäältä sinun pitäisi hioa valkoinen väri kylläisenä ja alhaalla säästäväisemmin.

Kuinka maalata pilviä seinälle

Tällä menetelmällä valkoinen akryylimaali levitetään parhaiten pyöreällä keltaisella maalaussienellä. Käytä palettina jälleen paperilevyä tai maalipurkin kantta. Sivele sientä kevyesti maaliin ja tee muutamia pyöristettyjä muotoja seinälle luodaksesi pilven kuplat. Jatka alaspäin, jolloin väri näyttää läpinäkyvämmältä. Poista ylimääräinen maali sienestä pyyhkimällä se paperipyyhkeeseen niin, että se on suhteellisen kuiva. Aivan pohjan pilvien pitäisi haalistua entisestään, ikään kuin ne olisivat hajonneet. Jos et ole varma onnistutko valon ja varjon vaikutuksessa, suosittelemme, että otat muutaman askeleen taaksepäin ja katsot taideteosta kaukaa.

Maalaa pilvet seinälle ohjeilla sienellä

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla