15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma unelmiesi sieppari – tee itse -ohjeet ja 15 inspiraatiota

Unen sieppari ripustetaan useimmiten sängyn päälle saadakseen hyvät yöunet ja saadakseen pahat unet kiinni. Usein se ripustetaan myös seinälle viileänä seinäkoristeena hippi -tyyliin. Voit myös tehdä yhden Tee unelmiesi sieppaajat itse ja käytä sitä kodin lisävarusteena tai jopa käytä sitä pienemmässä versiossa eksoottisena kaulakoruna.

unelmoiva-tee-itse-tinker-diy-ohjeet-runko-pyöreä-reunus-seinäkoriste

Tee unelmiesi sieppaajat itse hippi -tyylisille seinäkoristeille

unelma-tee-se-itse-tinker-diy-lanka-lanka-lanka-kirjontakehys-pyöreä puu

Pyöreän mallin tekemiseen tarvitset halutun kokoisen renkaan tai renkaan. Tämä toimii erittäin hyvin puukirjontakehyksen kanssa, joka on saatavana erikokoisina. Hanki koristeeksi villaa tai muuta ohutta nauhaa (esim. Virkkauslankaa), paksua neulontaneulaa ja helmiä, höyheniä tai muita elementtejä. Sido ensin nauha tai johto yhteen paikkaan renkaassa. Kiinnitä solmu pienellä liimalla.

Klassinen unelma sieppari kuvio

Unien sieppausverkon tekeminen Näillä ohjeilla luot kuvion

Vedä ensin lanka kehän yli. Aseta se sitten renkaan ulkopuolelle ja pujota se sitten takaa kehän ja langan läpi. Kiristä se vetämällä langasta. Jatka työskentelyä koko renkaan ajan. Ensimmäisen rivin loppuun pujota lanka takaa ja sido solmu. Toista samat vaiheet seuraavilla kierroksilla. Heti kun ymmärrät sen, huomaat heti, että se on helpompaa kuin miltä se näyttää. Jos haluat, voit työstää helmiä verkkoon. Voit jättää aukon keskelle tai integroida helmen. Solmu lanka ja kiinnitä viimeinen solmu liimalla.

Unelmien sieppausten tekeminen lasten kanssa – 27 jäljiteltävää ideaa

Tee se itse unelmiesi sieppaus rauhoittumattomaan uneen ilman painajaisia

Tumblr -huone – 50 upeaa makuuhuoneen sisustusideaa!

Tämä klassinen verkkoversio ei tietenkään ole ainoa. Voit kokeilla lukuisia vaihtoehtoja, joista osa haluat nähdä alla. Esimerkiksi elämän puu on erittäin suosittu, mutta myös puolikuu. Voit tietysti keksiä erilaisia ​​omia malleja. Tai entä tämä idea hampunlehtiä keskellä:

Käytä eri värisiä nauhoja

unelma-tee-itse-tinker-diy-ohjeet-mobiili-nauhat-väri-materiaalit

Nyt voit omistautua unelmien sieppaajan koristeluun ja päästää luovuutesi vapaaksi. Voit käyttää mitä tahansa kotona sisustaaksesi omaa luomustasi. Kaikki mistä pidät, on tietysti sallittua. Värivalinta on täysin sinun. Kiinnitä esimerkiksi höyhen villapalaan ja pujota helmi sen päälle. Luo kolme tai neljä samanlaista elementtiä. Leikkaa koristeeksi valitsemasi nauhat pois. Sinun pitäisi olla hieman pidempi unen sieppaajan keskellä kuin reunalla. Tämän jälkeen voit solmua kaiken renkaaseen säännöllisin väliajoin. Nyt sinun tarvitsee vain kiinnittää roikkuva nauha ja unelmiesi sieppari on valmis.

Söpö idea, jossa on pitsi -doilies ja pomponit, joissa on hapsut pastellisävyissä

Jos haluat tehdä unelmiesi sieppaajan itse, sinulla on paljon suunnitteluvaihtoehtoja. Jos käytät sitä houkuttelevana seinäkoristeena, voit kokeilla erilaisia ​​väriyhdistelmiä ja asettaa upeita, värikkäitä aksentteja. Kontrastivärit tai ombré -ulkonäköinen verkko näyttää lumoavan kauniilta ja antaa huoneelle uuden ilmeen. Sisustustyylistä riippuen voit luoda unelmiesi sieppaajan nuhjuisella tyylikkäällä ilmeellä. Voit käyttää tähän vanhoja kangaskatoksia ja pitsiä. Vanhat virkkausliivit sopivat hyvin nuhjuiseen tyyliin. Voit käyttää niitä myös verkon sijaan. Eri väriset ja kokoiset napit ovat myös kauniita koristeita.

Oksat renkaalle – oviseppele, jolla on ero

Vaihtoehtoinen oviseppele verkolla, männynkäpyillä ja höyhenillä

Voit myös tehdä unelmiesi sieppaajan itse erilaisista luonnonmateriaaleista. Runkoon voidaan käyttää esimerkiksi kuivia oksia ja oksia. Höyhenen, helmien ja villan lisäksi ruoho, marja, sammal ja etanankuoret ovat upeita luonnon koruja. Hanki ensin joustavat oksat ja lyhennä niitä, jotta ne eivät katkea, kun taivutat niitä. Tee nippu oksia ja kiedo rengas tiiviisti käsivaijerilla muutamassa paikassa. Nyt voit pyörittää verkkoa. Seuraavassa esittelemme sinulle toisen menetelmän. Sido lanka renkaaseen ja sido se vastakkaiselle puolelle.

Sido lanka astrakehyksen ympärille muutaman kerran, jotta voit venyttää ristin. Kiinnitä hiusristikko tipalla liimaa. Kiristä lanka edelleen ja sido lanka takaisin runkoon. Kuvio muistuttaa polkupyörän pinnoja. Olet myös tervetullut antamaan lastesi osallistua tähän käsityöprojektiin. Voit esimerkiksi koristella kehyksen haluamallasi tavalla ja luoda ainutlaatuisen, maagisen unen sieppaajan.

Dream sieppari rengas vaihtoehto

Vaihtoehto unelmien sieppaajan renkaalle - idea sarvesta ja puolijalokivestä

Sinulla ei ole sormusta käsilläsi, mutta haluat silti aloittaa käsityöt heti? Vai haluatko vain jotain omaperäisempää? Sitten voit myös tehdä unelma sieppari ilman rengasta. Käytä vain mitä tahansa muuta: oksia, kuten ajopuuta, suurempia oksia, norsunluun jäljitelmää, nuolta tai muuta suoraa esinettä. Kyllä, jopa hevosenkenkä sopii tähän tarkoitukseen (katso alla).

Dream catcher moon ohjeet

Unelma sieppari kuu valkoisella oksalla ja vaaleanpunaisilla höyhenillä

Meidän on ehdottomasti mainittava puolikuu, koska se on erittäin suosittu unen sieppausvaihtoehtojen joukossa eikä ilman syytä. Se näyttää mystiseltä ja kauniilta, eikä sen tekeminen ole välttämättä vaikeampaa kuin yksinkertainen unen sieppari. Lisäksi kuulla on erilaisia ​​merkityksiä. Vaihtoehtoja on useita:

Tee kaunis puolikuu sormuksella ja verkosta itse

  • Muotoile langasta puolikuu ja täytä se verkolla
  • ota normaali ympyrä ja käytä verkkoa vain kuun muotoiluun ympyrän sisällä
  • leikkaa noin kaksi kolmasosaa ympyrästä ja muotoile puolikuu verkolla (langan molemmat päät ovat kuun kärkiä)
  • käytä suurta ja pientä rengasta, pieni on offsetin sisällä (katso video -ohjeet)

Käytä verkkoa normaalisti kuten ympyrää, vain sitä, että kuun kohdalla et työskentele renkaan ympärillä, vaan vain päätepisteisiin asti, joiden oletetaan olevan kuun kärkiä. Kun olet siellä, käännä lanka takaisin vastakkaiseen suuntaan. Jos liität siihen myös LED -valoketjun, koriste näyttää erittäin vaikuttavalta myös pimeässä. Ja loppujen lopuksi myös todellinen kuu paistaa.

Tee unelmien sieppaajat oksilla

Muotoile oksista ja oksista kolmio ja koristele nauhoilla

Jos käytät pieniä oksia tai oksia, voit tehdä vaihtoehtoisia muotoja. Hyvä esimerkki on tämä kolmion muoto. Kolmio on perusta ja se on helppo luoda sitomalla kolme saman pituista haaraa yhteen. Voit sitten yhdistää nämä kolme puolta langalla ja luoda verkkoja tai muita kuvioita.

Sido sitten kaikki koristeet yhdelle kolmesta reunasta. Käytät sitten klassisia höyheniä, yksinkertaisia, kauniita nauhoja, ketjuja, sormuksia tai useiden näiden ideoiden yhdistelmiä. Se on loistava lahjaidea, eikö niin??

Sydämet kehässä

unelma-do-yourself-tinker-diy-hearts-lanka-center-pyöreät helmet

Tai entä sydän, jolla on unelmansieppaaja? Tällainen muunnelma ei ole vain loistava lahja ystävänpäivälle. Voit tehdä parhaan ystäväsi onnelliseksi itse tehdyllä tällaisella unen sieppaajalla kaikille ja jopa ilman erityistä syytä ja näyttää hänelle jälleen kerran, kuinka paljon arvostat häntä. Haluatko tehdä tämän unelmiesi sieppaajan? Tulet hämmästymään kuinka helppoa se on!

unelma-itse-tinker-diy-hearts-lanka-ympyrä-punainen

Sormuksen lisäksi tarvitset myös pienemmän sydämen muodon, jonka voit tarvittaessa tehdä helposti langasta. Aseta ne haluamaasi renkaaseen ja aloita molempien muotojen sitominen yhteen yllä olevan kuvan mukaisesti. Jätä vähän väliä säikeiden väliin, jotta voit lisätä muutamia tunnisteita myöhemmin. Muuten, voit myös integroida muita muotoja tällä tavalla. Esimerkiksi geometriset muodot ovat erittäin suosittuja.

Tai entä hieman monimutkaisempi kaksoissydän? Seuraa vain videon ohjeita!

Tinker of life tree unelma sieppari

Punota ja sitoa elämän puu langasta ja koristaa helmillä

Elämän puu on todella vaikuttava, mutta myös hiukan haastavampi käsitellä. Täällä on myös erilaisia ​​vaihtoehtoja. Puu voidaan joko muodostaa renkaasta langasta ja kääriä langalla tai sitoa elämän puu langalla renkaan keskelle. Sekä puun kruunu että juuristo yhdessä rungon kanssa on suunniteltu.

Dreamcatcher on valmistettu mustista nahkahihnoista, joissa on ruskeat höyhenet

Unelma sieppari elämän puu ohjeet

Voit käyttää alla olevan videon ohjeita luodaksesi elämän puun unelmien sieppaajan langasta ja helmistä.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse