15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna Lego -pöytä lastenhuoneeseen itse: tee itse -ideoita loistavalle leikkipöydälle

lego pöytä lastenhuone leikkipöytä puiset rakennuspalikat

Me kaikki tiedämme, kuinka lapset uppoutuvat jännittäviin peleihin ja luovat oman maailmansa ympärilleen. Useimmat lapset, sukupuolesta riippumatta, ovat niin kiinnostuneita erityisesti Legopelistä, että he ovat valloittaneet upeat, värikkäät rakennuspalikat ja he voivat viettää tuntikausia taideteosten parissa lattialla. Mitä mieltä olet lastenhuoneen Lego -pöydästä, jossa lapsesi voi pitää hauskaa häiritsemättä ja samalla pitää Lego -tiilet siistinä? Seuraavassa artikkelissa olemme koonneet sinulle hienoja ideoita siitä, miten voit rakentaa käytännöllisen ja alkuperäisen Lego -pöydän itse ja tarjota siten nuorille hauskaa.

Lego -leikkipöytä lastenhuoneeseen – loistavia ideoita ja ohjeita

lego-ikea-pöytä-pienet rakennuspalikat-varasto

Jos olet jo päättänyt tehdä Lego -pöydän lastenhuoneeseen itse, sinulla on useita suunnitteluvaihtoehtoja. Mieti ensin, kuinka paljon tilaa käytettävissä olevassa tilassa on, jotta voit tehdä sopivan Lego -pelipöydän. Ensimmäiselle Lego -pöydän projektille, jonka olemme valinneet sinulle, kaikki pienet puupöydät, kuten sivupöytä, sopivat.

lego -laatikko pelipöytä

Voit lisätä pöydälle sivuseinät, jotta joskus pienet Lego -rakennuspalikat eivät putoa pöydältä. Tätä varten tarvitset puulevyjä, jos haluat, kunnostusprojektin tähteitä, jotka leikataan 45 asteen kulmassa ja kiinnitetään pöytään alhaalta ruuveilla ja liimalla. Pöydän keskelle voit kiinnittää Lego -pohjalevyt, joihin lapset voivat rakentaa rakennuksia ja muita hahmoja ja esitellä ylpeänä luomuksiaan.

Suunnittele Ikean Lego -pöytä

neliö-pöytä-lego-duplo

Tietenkin voit muuttaa yksinkertaisen Ikean pöydän Lego -pöydäksi liimaamalla pohjalevyn pöydälle. Ympärilläsi voit luoda teipillä merkinnän, jolla pienemmät lapset voivat ajaa itse koottuja Lego Duplo -autojaan. Täytä ensin autot huoltoasemalla ja sitten lähdemme.

Käytännöllinen Lego -pöytä säilytystilalla

puiset-poika-pöytä-lego-levyt

Jos rakennat Lego -pöydän itse, kannattaa ehdottomasti harkita Lego -säilytystä. Esimerkiksi ulosvedettävät hyllyt muovisäiliöillä olisivat käytännöllinen idea. Jos säilytyskori on kiinnitetty keskelle pöydän alle, voit leikata pienen reiän suoraan korin yläpuolelle. Tällä tavalla lapsesi voi nopeasti siivota rakennuspalikat, joita ei tällä hetkellä tarvita. Sopiva kansi varmistaa, että reikä voidaan peittää tarpeen mukaan.

ikea-pöytä-korit-lego-matka-paneelit

Lego -pöytä voi olla todellinen kohokohta lastenhuoneessa ja koriste -elementti sisustuksessa. Voit esimerkiksi valita Lego -pohjalevyt väreissä, jotka sopivat yhteen muiden huonekalujen kanssa tai luovat kontrastin. Edellä olevan esimerkin muoviset säilytyslaatikot sopivat myös täydellisesti koko sisustukseen.

varastointi-lego-muovi-korit-valikoima

Jos Lego -pelipöydässä on säilytyslokero, muovikorien kiskoja ei tarvitse koota. Hanki vain useita kannellisia säilytyslaatikoita ja järjestä ne säilytyslokeroon. Lapset voivat lajitella yksittäiset rakennuspalikat värin mukaan ja heillä on aina kaikki käsillä. Voit sijoittaa tuolit tai jakkarat Lego -pelipöydän ympärille korkeudesta riippuen.

valtatie lego kilpi laatikon säilytys

Jos haluat tarjota nopean pääsyn erikokoisille Lego-rakennuspalikoille, voit ruuvata pöydän sivulle kiskon ulosvedettävän korin kiskon lisäksi ja ripustaa yksittäiskokoisia astioita. Toinen vaihtoehto olisi esimerkiksi työkalukaappi, jossa on useita läpinäkyviä osastoja. Varsinkin jos lapsesi ei ole enää kiinnostunut Lego Duplosta, mutta hän on jo keksinyt pienet osat itselleen.

makuuhuone-leikkihuone-puiset laatikot

Tätä suurta käsityöprojektia varten tarvitset Ikean hyllykehyksen, joka on todella tarkoitettu lelujen säilyttämiseen ja järjestämiseen, sekä vastaavat laatikot, joissa lapsesi säilyttää ja pitää lelujen rakennuspalikoita. Kiinnitä pohjalevyt kuumaliimalla. Nyt voit kiinnittää puulevyjä sivulle, jotka varustat myös kapeilla Lego -levyillä. Siellä lapsesi voi asettaa erilaisia ​​Lego -hahmoja kokoelmastaan ​​ja loihtia ainutlaatuisen koristeen alkuperäiselle Lego -leikkipöydälleen.

hahmot-lego-ajoneuvot-washi-nauha

Jokainen, joka haluaa kaunistaa luovan pelipöydän ja tehdä siitä ikään sopivan, voi helposti saavuttaa tämän washi-nauhan avulla. Voit myös tehdä tästä Lego -pöydästä liikkuvan hetkessä, jotta lapsilla on aina suosikkileluja helpon matkan päässä asunnosta riippumatta. Tätä varten kiinnitä neljä pyörää hyllykehyksen alapuolelle.

leikkihuone lastenhuoneen säilytysjärjestelmän pöytä

Jos sinulla on kotona vanhempia Lego-innostuneita lapsia, jotka haluavat viettää jännittäviä iltapäiviä ystäviensä kanssa, voit tehdä suuren ja tasaisen korkeussäädettävän Lego-pöydän itse kahdesta hyllykehyksestä ja vanerilevystä. Jätä tehtävä lapsillesi koristella pöytä temaattisesti ja heidän mielensä mukaan.

lego-pöytä-kokoonpano-ikea

Jos pöytä halutaan sijoittaa erilliseen leikkihuoneeseen, voit loihtia upean Lego Landin sopivalla seinämallilla Lego -rakennuspalikoiden väreissä, missä nuoret tuntevat olonsa todella mukavaksi. Omassa Lego -maailmassaan lasten luovuutta kannustetaan ja vaikuttavia rakennuksia luodaan usein.

pelata pöytä-suuri-varastointi-sisäänrakennetut tuolit

Jos haluat rakentaa neliömäisen Lego -pöydän, jossa on integroidut lokerot, voit suunnitella sen sahaamalla sen. Ota laatikot, jotka haluat rakentaa, ja piirrä ne kerran pöydälle. Sahaa sitten merkitty alue ja korjaa laatikot.

lego pöytä säilytystilat lastenhuone

Kiinnitä lopuksi rakennuspalikkalevyt kaksipuolisella teipillä tai kuumaliimalla. Voit ehkä sulkea säilytyslaatikon asianmukaisilla kansilla. Lapset voivat käyttää luovaa, itse tehtyä Lego-leikkipöytää muihin tarkoituksiin, ja Lego-palikat säilytetään pölyttömästi.

varastointi-pöytä-rakenna itse-lego-rakennuspalikat

Jos lapsesi on nyt intohimoinen Lego -keräilijä, tällainen Lego -leikkipöytä, jossa on runsaasti säilytystilaa, voi olla erinomainen ratkaisu sinulle. Tätä yksinkertaista Lego -projektia varten tarvitset kaksi tai kolme rulla -astiaa laatikoilla ja vanerilevyllä. Nyt sinun on kiinnitettävä vaneri vaunuihin ja kiinnitettävä pohjalevyt pöytälevyyn.

lego-pöytä-matala-lastenhuone

Jos haluat antaa itse rakennetulle Lego-pöydällesi yksilöllisen kosketuksen, sivuseinät voidaan valmistaa myös Lego-palikoista missä tahansa värijärjestelyssä. Tarvitset vielä sopivat tuolit ja hauskuus voi alkaa!

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!