15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee sormuksia itse – 12 ideaa ja ohjeita alkuperäisille koruille

Tee sormuksia itse ohjeet-ideat-lanka-tinker-korut

Haluaisitko uusia koruja? Tee sitten itse sen sijaan, että käytät rahaa. Yksinkertaisilla materiaaleilla, kuten langalla, helmillä tai jopa kankailla, voit tehdä alkuperäisiä koruja, joista kaikki ovat kateellisia. Tänään olemme koonneet hienoja ideoita ja ohjeita erityisesti tästä aiheesta auttamaan sinua Tee sormukset itse voi. Kokeile heitä ja käytä niitä jopa lahjana!

Tee lankarenkaat itse

Tee renkaat itse lanka-ruusu-muoto-lanka-maalaus-pihdit

Käytä mitä tahansa lankaa tähän tee-se-itse-rengasideaan. Sen pitäisi mieluiten olla ruostumaton eikä muodonmuuttua lainkaan ajan mittaan. Esimerkiksi alumiinista valmistettu lanka sopii hyvin. Helpoin tapa tehdä alumiinirengasrenkaita itse on käyttää pihtejä ja pyöreää esinettä, jonka halkaisija on sama kuin sormesi. Muotoile ruusu kuten tässä ja maalaa rengas haluamallasi tavalla tai käytä samanväristä lankaa

Tee renkaat itse – ohjeet

tee sormuksia itse stimulaatio-jäljitelmä-muotoilu-hyvät

On myös erittäin nykyaikaista käyttää rengasta liitoksen päällä. Jos haluat suunnitella tämän korun itse, tarvitset myös langan. Sinulla on myös mahdollisuus valita sormuksen muoto itse. Jos teet tällaisia ​​renkaita itse, katkaise ensin pidempi lanka. Voit poistaa ylimääräisen lopussa.

Muoto lanka

tee sormukset itse modernit sormen korut-inspiraatio-ohjeet

Käytä sitten pihdit karkeasti muotoilemaan lanka haluamaasi muotoon. Laita sen jälkeen sormellesi. Langan kahden pään tulee olla päällekkäin alareunassa. Tämä antaa sinulle oikean halkaisijan, jonka pitäisi olla pienempi kuin sauma. Nyt voit tarkistaa muodon uudelleen ja muuttaa sitä tarvittaessa.

Viimeistele rengas

tee-renkaat-itse-lanka-tinker-diy-ideoita

Nyt voit leikata ylimääräisen pois. On parasta kiertää kaksi päällekkäistä päätä varovasti sisään, jotta rengas ei muodostu ja kapea tai laajene jatkuvasti. Rengas on valmis. Voit myös tehdä useita renkaita itse ja yhdistää ne sitten keskenään.

Tee helmirenkaat itse

tee sormukset itse helmet-muovi-helposti aloittelijat

Jos haluat tehdä sormuksia helmistä itse, voit käyttää lankaa uudelleen tähän. Tämän tulisi olla riittävän ohut, jotta se mahtuu helmien reikien läpi, tai reikien tulee olla tarpeeksi suuria langalle. Helmien tai kivien liukumisen estämiseksi langasta muodostetaan yksinkertaisesti silmukka.

Koristele lanka

renkaat-tee-itse-nahka-nauha-koriste-lanka-punonta

Voit myös koristella lankaa upeasti nahkajohdolla. Näiden kahden materiaalin lisäksi tarvitset myös sormesi kokoisen muodon ja pihdit. Kuten näette, voit tehdä omaperäisiä ja ainutlaatuisia sormuksia itse yksinkertaisilla asioilla. Ideoita ei myöskään ole vaikea toteuttaa.

Kääri lanka

tee-renkaat-itse-kierre-lanka-tinker-helppo-tinkering-idea

Katkaise pidempi lanka uudelleen, jos haluat tehdä tällaiset renkaat itse. Kierrät tämän langan “sormimallisi” ympärille niin, että saat spiraalin, jossa on samankokoiset silmukat. Nyt voit myös päättää, kuinka monesta silmukasta rengassi koostuu. Tässä esimerkissä renkaassa on kolme riviä. Leikkaa ylimääräinen pois pihdeillä.

Nahkaiset korut

renkaat-tee-se-itse-diy-opetusohjelma-alumiini-lanka-korut

Nyt nämä kolme riviä on vain liitettävä nahkajohdolla. Voit nähdä tarkalleen kuinka edellä olevista ohjeista. Kuten jo mainittiin, voit myös lisätä uusia rivejä omien renkaiden luomiseksi. Voit myös tehdä rannerenkaita samalla tavalla. Käytä tätä ideaa ystävyysrenkaiden tai lahjojen luomiseen.

Tee koruja itse helmistä ja narusta

Tee sormukset itse helmi-lanka-vihreä-valkoinen-tyylikäs

Tällä ajatuksella tehdä sormuksia itse yksittäiset helmet kierretään narulle neulan avulla ja muotoillaan spiraaliksi. Tätä varten helmet kierretään ensin perusmuotoon ja suunnitellaan riittävän kokoinen rengas. Sitten lisätään lisää helmiä. Noudata ohjeita tehdäksesi alkuperäiset renkaat itse.

Sormukset kumilla

renkaat-tee-itse-elastiset-kumihelmet-kukka-tipat

Jos haluat tehdä joustavia renkaita itse, käytä vain kumia langan tai narun sijaan. Halkaisijan tulisi tässä olla pienempi kuin sormesi, mutta ei liian pieni, jotta kumi ei häiritse verenkiertoa, kun käytät sitä. Voit pujottaa kumit helmillä tai tekojalokivillä ja sinulla on omat korut.

Tee sormukset hopeisista ruokailuvälineistä itse

renkaat-tee-se-itse-ruokailuvälineet-hopealusikka-vintage-haarukka

Voit jopa tehdä sormuksia aterimista itse. Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta siitä syntyvät renkaat ovat todella ainutlaatuisia ja jokainen vintage -fani rakastaa sitä suunnattomasti. Lusikat ja haarukat sopivat. Veitsissä on kahva, joka on liian vakaa taivutettavaksi. Mittaa sormesi etukäteen leikataksesi oikean pituuden ruokailuvälineistä.

Koristeena sormus ketjulla

tee-renkaat-itse-ketjureppu-ketju-idea-yksinkertaisesti liima-silikoni

Ns. Voit tehdä ketjurengasrenkaita itse vanhasta sormuksesta, jonka koriste -elementin olet kadottanut tai joka on yksinkertaisesti liian tylsä ​​sinulle. Kuumalla liimapistoolilla voit yksinkertaisesti laittaa silikonia renkaan yläosaan, jonka päälle liimaat minkä tahansa pituisen ketjun.

Paperirenkaat

renkaat-tee-se-itse-paperi-kaupunkikartta-inspiraatio-alkuperäinen

Tämä idea sopii erinomaisesti vanhojen kaupunkikarttojen kierrättämiseen. Voit tietysti käyttää mitä tahansa muuta paperityyppiä. Voit tehdä tällaisia ​​sormuksia itse yhdessä lasten kanssa, koska he rakastavat paperia. Lisäksi ei tarvita erikoistyökaluja, kuten pihtejä.

Tinker paperinauhoilla

tee-renkaat-itse-paperi-ohjeet-tartu karttaan

Jos haluat tehdä sormuksia itse, kaupungin kartta leikataan ensin ohuiksi nauhoiksi. Tarvitset jälleen kynän tai, kuten tässä tapauksessa, sormesi halkaisijan taskulampun, johon teippi kiinnitetään. Voitele sitten nauha vähitellen liimalla ja kiedo se kynän tai minkä tahansa käyttämäsi tuotteen ympärille. Jatka käärimistä, kunnes rengas on tarpeeksi paksu sinulle.

Ylellinen idea sormukselle

tee-renkaat-itse-paperiliuskat-koriste-sormenrenkaat-kierrätä

Ota rengas kynältäsi ja leikkaa teippi pois. Jotta kaikki voidaan kiinnittää hyvin ja jotta rullalle kääntynyt paperi ei liiku, rengas päällystetään lopulta liimalla. Heti kun tämä on kuivunut, olet valmis tekemään sormuksen itse ja voit ylpeänä esitellä uuden sormuksesi.

Koristele paperi

sormukset-tee-se-itse-lahja-idea-kaupunkikorut-sormet

Lehti on jo itsessään värikäs. Jos olet kuitenkin käyttänyt yksiväristä paperia, voit myös koristella valmiin renkaan millä tahansa koristeella. Pienet helmet, strassit, napit ja kaikki muu, mitä voit ajatella, ovat sopivia. Jos teet sormuksia itse, voit antaa mielikuvituksesi lentää. Tämä on hauskaa, etenkin lapsille.

Tee lasi -cabochon -renkaat itse

renkaat-tee itse-cabochon-lasi-synteettinen hartsi-idea-korut

Olet varmaan kuullut cabochonista. Lasikoriste näyttää erityisen houkuttelevalta ja myös antiikkiselta. Voit tehdä tällaisia ​​sormuksia itse ostamalla valmiita lasikabookia tai voit käyttää sen sijaan synteettistä hartsia ja luoda haluamasi muodon. Tämä vaihtoehto on hyvä, jos haluat koskettaa vanhaa rengasta tai olet kadottanut alkuperäisen kiven.

Tee DIY -renkaat itse

Tee-omat-renkaat-lahjaideat-tee glitter-sininen

Jos olet kadottanut kiven, tämä vaihtoehto tehdä sormuksia itse on myös vaihtoehto. Pienellä kimalteella ja synteettisellä hartsilla, kirkkaalla liimalla tai kimaltelevalla kynsilakalla voit yksinkertaisesti maalata pinnan. Sormus on ainutlaatuinen ja tyylikäs, eikä kukaan huomaa, että liiman sijasta jotain muuta koristeli.

Tee omat huoparenkaat

Tee-renkaat-itse-huopa-korut-idea-kukka-tinker

Olisitko ajatellut tehdä sormuksia huopasta? Vaikka ompelu on tehtävä tätä tarkoitusta varten, aloittelijat voivat myös kokeilla tätä ajatusta. Sormukset ovat kukkien muotoisia, jotka valmistetaan ensin nauhasta. Tarvitset myös minkä tahansa muotoisia terälehtiä. Jos et halua ommella, voit myös tehdä liimoja renkaiden tekemiseen itse.

Tee kangasrengas

tee-renkaat-itse-huopa-kangas-lähes vuotava-suunnittelu

Kiinnitä sitten terälehdet rullalle. Ompele sen jälkeen nauha sen keskelle kukkaan. Voit nyt korjata pituuden tarvittaessa. Tämä nauha on varsinainen rengas, jonka laitat sormellesi. Ompele päät yhteen ja olet valmis tekemään renkaan itse.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille