15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pyöreiden lahjojen kääriminen – ohjeet ja alkuperäiset ideat joka tilanteeseen

Pyöreät lahjat ovat suuri haaste kaikille, jotka haluavat pakata ne kauniisti tiettyyn tilaisuuteen. Kuten kaikessa, lahjojen käärimiseen on olemassa erilaisia ​​vinkkejä ja temppuja, jotka kannattaa harkita hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Tästä artikkelista löydät alkuperäisiä ideoita ja ohjeita itse tekemiseen Pakkaa pyöreät lahjat ja koristele ne tiettyyn tilaisuuteen.

Pyöreät lahjat kääritään joulu-nauha-harmaa-glitter-joulu-pallot

Pyöreiden lahjojen kääriminen – käyttämällä oikeita materiaaleja ja tekniikoita

Pyöreiden lahjojen kääriminen lapsille-joululahjat-vastaavat-käärepaperi

Jos haluat kääriä pyöreän lahjan jouluun, syntymäpäivään tai muuhun tilaisuuteen, sinun pitäisi olla oikea tekniikka ja valita sopiva käärepaperi. Sinun tulee aina olla varovainen tavallisen käärepaperin kanssa, koska se voi helposti vaurioitua taittamalla ja lopulta aiheuttaa epätoivotun vaikutuksen. Sen sijaan voit käyttää kreppipaperia, joka on helpompi taittaa ja näyttää hieman ryppyiseltä kotona. Toinen hieno idea materiaalille on käyttää kangasta.

Miten käärit lahjoja? – Ohjeet käärepaperin kanssa

Pyöreiden lahjojen kääriminen ohjeet-laatikko-käärintäpaperi-valkoinen-beige-teippi

Ennen kuin aloitat pakkaamisen, valitse sopiva käärepaperi ja leikkaa se sopivan kokoiseksi. Pyöreitä lahjoja käärittäessä paperin leveyden tulisi yleensä olla sama kuin lahjan tai pyöreän laatikon korkeus plus sen halkaisija. Pituuden pitäisi pystyä kehystämään laatikkoa tai se voi olla noin 2 senttimetriä ylimääräistä. Sitten sinun pitäisi kääriä lahja paperin kanssa, kiinnittää aloitusreuna suoraan laatikkoon ja teipata paperin pää läpinäkyvällä teipillä.

Lahjojen kääriminen hauskalla tavalla – 9 DIY -ohjetta ja monia muita ideoita!

Viinipullojen kääriminen joululahjaksi

Kuinka voit kääriä upeita lahjoja käärepaperilla ja ilman sitä

Kääri lahjat pyöreään muotoon oikein

Pyöreiden lahjojen kääriminen ohjeet-käärepaperi-alaosan suunnittelu

Seuraavaksi sinun on käärittävä pohja taittamalla käärepaperi sisäänpäin. Alaosaa suunniteltaessa taitoksen ei välttämättä tarvitse olla täydellinen, koska se yleensä jää huomaamatta. Jos haluat kuitenkin täydellisen lahjapakkauksen, taita varovasti sekä ylä- että alaosa.

Tee lahjan yläosa kauniiksi

Pyöreiden lahjojen kääriminen Ohjeet päälle-kaunis-muotoilu-taiteliima

Jotta ylä- ja alaosa näyttäisivät hyvältä, sinun on tehtävä yhdellä kädellä samankokoisia taitoksia ja pidettävä niitä toisella. Tee tämä vuorotellen, kunnes loppu paperi on taitettu. Kiinnitä sitten paperi takaisin läpinäkyvällä teipillä. Kun molemmat puolet ovat valmiita, voit aloittaa koristamisen.

Kääri pyöreät lahjat ja koristele ne sopivalla tavalla

pyöreät lahjat-pakkaus-sopivasti-koristelu-joulu-hääideat

Tapahtumasta riippuen erilaiset jouset ja koristeet sopivat lahjapakkauksiin. Voit piilottaa nauhan kanssa teipatut kohdat käyttämällä leveämpää nauhaa. Sen avulla voit sitoa kauniin lahjakeulan ja koristella sen haluamallasi tavalla.

Video -opetusohjelma: lahjojen kääriminen taittamalla

Kääri pyöreät lahjat kreppipaperilla

pyöreä lahjapakkaus-kreppipaperi-sellofaani-lahjapakkaus-idea

Voit käyttää samaa menetelmää tehdäksesi lahjapakkauksia pyöreille esineille ja tölkeille itse kreppipaperista. Se on helpompi työskennellä kuin tavallinen käärepaperi ja näyttää yhtä hyvältä. Kreppipaperi, jossa on kuvio, on kuitenkin harvinaisempi, joten se sopii vain yksinkertaisiin pakkauksiin.

Valitse tilaisuuteen sopiva käärepaperi

Pyöreät lahjat-pakkaus-syntymäpäivä-käärepaperi-kuvio-onnittelukortti-koristelu

Kauniita lahjapakkauksia varten sinun tulee koordinoida käärepaperi ja koristelu tilaisuuden kanssa, jotta saat hyvän vaikutelman. Esimerkiksi joululahjoja varten on parasta valita paperi, jossa on vastaava kuvio. Syntymäpäiville ja henkilökohtaisille tilaisuuksille valinta on suurempi ja riippuu vastaanottajan mieltymyksistä.

Kääri pyöreät lahjat kankaalla

pyöreä-lahjapakkaus-kangas-keula-nauha-pyöreä-laatikko-sakset-ohjeet

Jos haluat kääriä pyöreät lahjat nopeasti vaivattomasti käärepaperilla, voit kääriä lahjan luovasti kauniilla liinalla. Paras tapa tehdä tämä on käyttää esimerkiksi suorakulmaista kangasta, joka on läpinäkymätön ja jossa on kaunis kuvio. Aseta lahja keskelle, solmu kaksi vastakkaista kulmaa ja toista sama asia muiden kahden kanssa. Sido lopuksi kulmat kauniilla nauhalla ja lahjapakkaus on valmis. Voit käyttää tätä menetelmää myös epätavallisen muotoisille lahjoille.

Alkuperäisiä ideoita lahjapakkauksiin

pyöreät lahjat-kääre-kangas-yhdistelmä-kaksi väriä-alkuperäiset ideat

Puuvilla- tai silkkikangaspyyhkeillä eri väreissä voit antaa lahjoillesi yksilöllisen kosketuksen. Luovuudelle ei ole rajoja ja voit kokeilla erilaisia ​​väriyhdistelmiä ja tekniikoita. Lisäksi voit säästää paperia kankaalla tehdyillä lahjapakkauksilla, ja koko juttu kestää vain muutaman minuutin.

Kääri pallo tyllillä

pyöreät lahjapakkaukset-ideat-verkko-nauha-keula-satiini-harmaa-lahjapakkaus

Hyvä idea pyöreiden lahjojen käärimiseen on käyttää tylli. Kääri lahja ensin silkkihuivilla tai pehmopaperilla ja käytä tylliä toisena kerroksena. Sido jäljellä oleva kangas satiininauhalla ja luo tyylikäs lahjapakkaus, joka on täydellinen lahjaksi häihin, syntymäpäiviin tai äitienpäivään.

Pakkaa pyöreät tavarat

pyöreät lahjat-pakkaus-joulu-joulukoristeet-tähti-kimalteleva

Etsitkö yksinkertaista tekniikkaa pyöreiden lahjojen käärimiseen? Aseta lahja koko käärepaperiarkin keskelle, vedä paperin kulmat ylös ja kiinnitä narulla tai sopivalla nauhalla. Sido jousi, koristele joulupallolla ja sinulla on täydellinen pakkaus pyöreälle joululahjalle.

Pakkaa lieriömäisiä lahjoja

Pakkaus-pyöreät lahjat-pitkänomaiset-tölkit-pakkaus-itse-menetelmä-ohjeet

Jotkut pyöreät lahjat ovat pitkänomaisia ​​tai pitkänomaisia ​​laatikoita, kuten maailmankartat. Sen sijaan, että laitat tölkin liian suureen lahjapussiin, voit tehdä kauniit lahjapakkaukset tyylikkäästä käärepaperista.

Pakkaus pitkänomainen, pyöreä tölkki – ohjeet

pyöreä-lahja-pakkaus-ohjeet-pitkänomainen-tina-pakkaus-käärintäpaperi-koristelu

Jos pakkaat pyöreitä lahjoja, jotka ovat tölkissä, voit käyttää samaa tekniikkaa kuin tasaisempia lahjoja. Jos yläreunaa taitettaessa on jäljellä käärepaperia, voit joko leikata sen pois tai taittaa sen uudelleen. Jos et halua, että pakkauksessa on näkyviä teippiä, voit käyttää sen sijaan kaksipuolista teippiä.

Pakkaa lieriömäinen lahja karkiksi

pyöreä lahjapakkaus-käärepaperi-valkoinen-maali-harja-lahja-karkkia

Tässä näytämme, kuinka voit käyttää halpoja materiaaleja lahjojen käärimiseen ja onnellisen ilmapiirin luomiseen juhlissa. Leikkaa ensin sopiva pala valkoista käärepaperia ja maalaa siihen mikä tahansa kuvio tai aihe. Kääri sitten paperi tölkin ympärille ja teippaa ulkoreuna kirkkaalla teipillä. Paina sitten tyhjät kulmat varovasti yhteen kuvan mukaisesti ja sido solmu nauhalla jokaiseen. Voit kääriä pyöreät lahjat makeisiksi itse.

Tölkkien kääriminen lahjaksi

Pyöreä lahjapakkaus-pullo-lahjapakkaus-paperi-mini-pompom-nauha

Jos olet ostanut pyöreän pullon tai tölkin lahjaksi ja haluat kääriä sen kauniisti, meillä on suloinen idea sinulle. Käytä yksiväristä ja kuviollista kangasta (kreppipaperi on myös hyvä) ja kaunista koristeellista nauhaa, esimerkiksi pompoja keulan sijaan. Tällä tavoin voit kääriä sekä pieniä että suuria lahjoja (esimerkiksi kynttilöitä, maljakoita, kukkaruukkuja, makkararasioita jne.)..

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä