15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita ja filofaksaustarvikkeita, joiden avulla voit suunnitella oman tapaamiskalenterisi

filofaxing tarvikkeet vinkit-ideat-aloittelijat-rengas-kirja-suunnittelu-päiväkirja-päiväkirja-suunnittelija

Jokainen, joka haluaa selata Internetiä usein ja etsii ideoita tehdä se itse, on varmasti törmännyt niin sanottuun filofaksaukseen. Mutta mikä on filofaksi tai filofaksaus? Sana on itse asiassa järjestäjävalmistajan nimi. Sillä välin se kuitenkin viittaa myös tapaamisten suunnittelijoiden itsenäiseen suunnitteluun. Ei ole väliä minkä merkkistä järjestäjää käytät tähän. Voit myös itse valita päiväkirjan leikkeen koon, ja vaikka suunnittelun tulisi olla täysin tunteiden ja maun mukainen, aloittelijoiden filofaksaus liittyy suureen kysymysmerkkiin. Tämän vuoksi haluamme antaa sinulle joitain Filofax -ideoita sekä vinkkejä siitä, mitä tehdä Filofaxing -tarvikkeet Voit käyttää kehystykseen.

Osta ja tutustu filofaxing -lisävarusteisiin

filofaxing tarvikkeet kalenteri-suunnittelu-yksilö-värikäs-rengas vihko

Tapaamissuunnittelijan suunnitteluun on useita vaihtoehtoja. Tavoitteena on luoda yksilöllinen muotoilu, joka puhuu makuamme ja heijastaa hieman persoonallisuuttamme. Sen lisäksi, että voit ostaa filofaxing -lisävarusteita, on myös hienoja ideoita, joita voit tehdä itse yksinkertaisilla materiaaleilla. Järjestäjät, joissa on integroidut taskut, joissa voit säilyttää erilaisia ​​lisävarusteita liikkeellä ollessasi, ovat myös käytännöllisiä. Tässä muutamia ideoita lisävarusteista, joita voit käyttää.

Pohjalliset filofaksointitarvikkeina – kaikki filofaksointia varten

filofaxing-tarvikkeet jakaja-insert-tinker-do-it-yourself-paperi

Tärkeä filofaxing -lisävaruste on insertit tai jakajat. Tavoitteena on jakaa järjestäjä eri luokkiin tai aiheisiin. Missä aikakauslehdessä Filofaxin jakajia käytetään, riippuu yleisestä suunnittelusta. Suunnittele aikataulu, esimerkiksi kaudesta riippuen, voit erottaa sen edellisestä tai seuraavasta kaudesta insertillä ja valmistautua seuraavaan. Voit tehdä Filofax-inserttejä itse tai käyttää valmiita tulostamiseen. Se on täysin sinusta kiinni.

Filofaksi aloittelijoille

filofaxing-tarvikkeet jakaja-idea-luokat-teema-tinkering-idea

Koska suunnittelussa käytetään yleensä tietyn kokoisia tapaamissuunnittelijoita, tällaiset tulostamiseen tarkoitetut filofaksi -lisävarusteet räätälöidään yleensä näihin mittoihin. Voit kuitenkin leikkiä lisäosien koolla koristamaan filofaksauskalenteria. Joten Filofaxin jakaja voi olla myös pienempi kuin järjestäjän sivut. Valmiit koristeet Filofaxille ovat hyvä vaihtoehto erityisesti aloittelijoille.

Filofaxing Ideat – Lisää talletuksia

filofaksi tarvikkeet etusivu-teema-onnelliset-värit-valokuvat-kuvat

Voit myös aloittaa järjestäjän otsikkosivulla. Tämä niin kutsuttu kojelauta on niin sanotusti kalenterisi johdanto. Siellä käytetään kuvia tai valokuvia, jotka edustavat päiväkirjan teemaa yleensä. Voit myös valita neutraalin muotoilun. Tärkeintä on, että etusivu filofaksauslisälaitteena saa sinut hyvälle tuulelle.

Kirjanmerkki jakajana

filofaxing-tarvikkeet kirjanmerkki-diy-ideat-rengasvihkosuunnitelma

Kirjanmerkit ovat toinen osa järjestäjän järjestämistä. Ne on tarkoitettu ensisijaisesti merkitsemään kuluva päivä tai kuluva viikko suunnittelijaan, jotta löydät ne yhdellä liikkeellä. Kirjanmerkkien suunnittelu voidaan tehdä loputtomasti eri tavoilla. Tämä filofaksi -lisävaruste on jälleen yksilöllinen elementti, jolle on annettava riittävästi aikaa. Loppujen lopuksi näet tämän useimmiten!

Tee Filofax itse – tinkimällä paperiliittimillä

filofaxing tarvikkeet koristelu-ideoita-huopa-eläimet-paperiliittimet-kirjanmerkit-pöllö-kettu-siili

Et voi suunnitella näitä niin sanottuja jakajia paperista yksin. Paperiliittimet sopivat myös tähän tarkoitukseen. Liimaa esimerkiksi jouset tai muut kuviot paperiliittimiin ja käytä niitä tiettyjen sivujen merkitsemiseen. Huovan kanssa on myös erittäin helppo työskennellä. Voit käyttää sitä tekemään tällaisia ​​eläimiä filofaksointitarvikkeisiin.

Filofaxing -kalenteri kauniisti sisustettu

filofaksointitarvikkeet koriste-hahmot-kirjanmerkit-paperiliittimet-diy

Tällaisten kirjanmerkkien hieno asia on, että ne näkyvät edelleen, kun järjestäjä on lukittu. Koska aiheet katsovat ylhäältä ja tekevät kalenterista erittäin houkuttelevan ulkopuolelta. Tämä filofaksi -lisävaruste voidaan kiinnittää sivun yläosaan, mutta myös sivulle. Käytä niitä merkitäksesi eri luokkia ja löytääksesi ne nopeammin. Jokainen aihe on sitten tietty sivu.

Muotoile paperiliittimiä itse

filofaxing-tarvikkeet-paperiliittimet-taivutus-koristelu-sydämenmuotoinen-keltainen

Paperiliittimiä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse käyttää alkuperäisessä muodossaan. Ohut lanka voidaan taivuttaa ihanasti mihin tahansa muuhun muotoon, kuten tämä sympaattinen sydän. On myös mukavaa, että paperiliittimiä on saatavana eri väreissä ja jopa kuvioilla, joten filofaksointitarvikkeet lisäävät paljon kirkasta väriä.

Koristele washi -teipillä

filofaxing-tarvikkeet-washi-tape-kuvio-motiivit-yksinkertainen-tekniikka-kalenteri-koristelu

Washi -teippi on pohjimmiltaan teippi, joka on erittäin suosittu käsityössä. Se eroaa tavallisesta teipistä siinä, että se on helppo irrottaa uudelleen ja on varustettu kauniilla kuvioilla ja kuvioilla. Tämä filofaksi -lisävaruste mahdollistaa päiväkirjojen nopean ja helpon suunnittelun.

DIY filofaxing – käsitöitä liimanauhoilla

filofaxing-tarvikkeet-käsityö-idea-sydämet-washi-nauha-koristelu

Kun pesuteippi on filofaksauslisävaruste, voit tehdä sivujen reunoista kauniita ja asettaa reunuksia. Se on myös täydellinen valokuvien tai kuvien kiinnittämiseen kalenteriin mielenkiintoisella tavalla. Nauha toimii sitten kauniina kehyksenä. Liimaa nauhat rinnakkain tai epäsäännöllisesti kirjaan, luo diagonaalisia kuvioita tai keksi jotain hyvin yksilöllistä.

Viiri -ketju sisustusideana

filofaxing-accessories-viiri-ketju-tee-se-itse-lanka-washi-tape-easy-tinkering-ohjeet

Tämä viiri -ketju on myös erittäin omaperäinen ja voit tehdä sen helposti narusta ja washi -teipistä. Muutama pala teippiä kääritään yksinkertaisesti ja naru kääritään ja liimataan yhteen. Leikkaa sen jälkeen saksien avulla niin, että ne saavat piikkejä. Voit myös leikata kolmion muodon. Olet jo luonut kauniin koristeen filofaksaustarvikkeista.

Itseliimautuvat tarralaput

filofaxing-tarvikkeet-tarralaput-itseliimautuvat-tahmeat-tarralaput-värikkäät

Muistilaput eivät ole enää niin tylsiä kuin ennen. Niitä on saatavana monenlaisia ​​värejä, muotoja ja kokoja. Tämä tekee heistä itsestään kauniin katseenvangitsijan. Voit myös työskennellä erittäin nopeasti tarralapuilla filofaxing -lisälaitteina. Koska liima on jo paikallaan, ne liimataan vain haluttuun kohtaan. Ja kun paperiliuskaa ei enää tarvita, se voidaan helposti poistaa uudelleen pilaamatta paperia sivulla.

Nopea apu filofaksaukseen

filofaxing-tarvikkeet-muistilevyt-käytännölliset-paperi-tinkering-päiväkirjat

Ne ovat myös käteviä, jos olet tyytymätön tiettyyn muotoiluun ja haluat piilottaa sen. Voit helposti peittää virheet näillä filofaxing -lisävarusteilla ja suunnitella ne uudelleen tällä tavalla. Jos haluat kiinnittää huomiota erityisen tärkeään tapaamiseen, voit tehdä tämän erityisen hyvin tarralapuilla, koska ne tarttuvat heti silmiin.

Filofaksaus tarralla

filofaxing-tarvikkeet-ideat-paperiliittimet-tarrat-koristelu-filofax-scrapbooking

Tarroja ei myöskään pidä aliarvioida. Laajan valikoiman ansiosta löydät nopeasti suunnittelijallesi sopivat aiheet. Laita teema -aksentteja tänne ja tänne ja tee yksittäisistä sivuista entistä miellyttävämpiä ja iloisempia tällä tavalla. Ehkä sinulla on tällaisia ​​filofaksi -lisävarusteita makaamassa jossain lapsuudestasi. Hyödynnä sitten niitä, jotka yhdistät mukaviin muistiin.

Leima filofaksointia varten

filofaxing-tarvikkeet-leima-tinker-make-korkki-peruna-puu-kaktus

Olipa ne suuria tai minileimoja, ne sopivat täydellisesti Filofaxin koristeluun ja ovat helppokäyttöisiä. Voit ostaa postimerkkejä filofaksi -lisälaitteina tai jopa tehdä ne itse ja käyttää niitä sivujen suunnitteluun. Lomakkeita voidaan myös koristella ja tehdä niistä mielenkiintoisempia tällä tavalla. Sama on stensiilien kanssa. Pitsiteipit ovat upeita kaavaimia, joiden avulla voit tehdä mielenkiintoisia kuvioita.

Miten filofaksi toimii – pienet kirjekuoret

filofaxing-tarvikkeet-laukku-käytännöllinen-tinkering-ajastin-suunnittelu

Jos filofaksaus on tarkoitettu lahjaksi, voit varustaa sen pienillä kirjekuorilla, joihin kaikki viestit, pienet kirjaimet tai valokuvat on piilotettu. Kirjekuori voidaan liimata mille tahansa puolelle tai käyttää jakajana. Kirjekuorien sijasta pienet pussit sopivat myös filofaksointitarvikkeiksi.

Kirjekuoret muistikirjalla

filofaxing-tarvikkeet-kirjekuori-viesti-lahjaideat-tee-se-itse-tinker-paperi-sydämet

Yllä näet idean siitä, kuinka voit taittaa kirjekuoren kirjepaperin mielenkiintoiseksi sydämen muotoiseksi. Tämä antaa viesteillesi tai muistiinpanoillesi erityisen mielenkiintoisen viehätyksen. Voit käyttää mitä tahansa filofaksauslisälaitetta paperin tai kirjekuorien suunnitteluun. Värilliset kynät, joita on saatavana eri väreissä, ovat erittäin hyödyllisiä.

Suunnittele suunnittelijan kirjekuori

filofaxing-tarvikkeet-etusivun suunnittelu-sydän-kulta-piste-kaavain

Tapaamiskalenterin ulkopinta voidaan myös suunnitella upeasti Eddingillä. On tärkeää, että käytät todella tahriintumatonta kynää. Vaihtoehtoisesti voit peittää kalenterin paperilla tai kankaalla ja sitten merkitä, maalata ja kiinnittää sen. Kaikki mitä tarvitset yllä olevaan sydämeen, on stensiili ja kultainen merkki, jolla voit luoda pisteitä. Lähes kaikki mitä voit ajatella, sopii filofaxing -lisälaitteeksi.

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana