15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee ikkunakoriste liidumerkillä onnistuneesti itse näiden vinkkien ja mallien avulla

Ikkunoiden koristelu vihreällä liidumerkillä kasveille ikkunaruudusta

Uusi suuntaus leviää monien kodeissa ja on yhä tarttuvampi. Liitumerkit, jotka ovat nyt yhä suositumpia ja joita käytetään ikkunoiden koristamiseen, ovat todella käytännöllisiä. Jos olet tähän mennessä käyttänyt niitä vain liitutauluihin tai jos olet jo nähnyt kauniita ikkunakuvia ja olet niistä innostunut, on aika uskaltautua tähän alkuperäiseen taiteeseen ja huoneen sisustukseen ja antaa mielikuvituksesi ja lahjakkuutesi valloittaa. Ei taiteellinen ja huolissasi, että ikkunamaalauksesi näyttävät naurettavalta? Älä välitä siitä! Koska toisaalta sinun ei tarvitse maalata mitään monimutkaista, ja toisaalta meillä on sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla voit taatusti luoda ikkunakoristeen liidumerkillä, josta olet ylpeä. Tarjolla on myös lukuisia liidumerkki malleja erilaisiin tilaisuuksiin, joita voit käyttää apuna yksinkertaisesti tulostamalla ne. Olemme koonneet sinulle muutamia kivoja vaihtoehtoja.

Liitumerkit ovat eri värejä

Muuten, voit valita eri väreistä, jotta voit piirtää klassisten valkoisten kuvien lisäksi ikkunaruutuun myös värikkäitä aiheita. Jokainen ikkunakuva voidaan suunnitella kauden mukaan: vahvat värit, kuten vaaleanpunainen, punainen, vihreä, violetti tai keltainen, kevätmotiiveihin tai kesäisiin kuviin, lämpimät vivahteet, kuten oranssi, keltainen, punainen, bordeaux ja vastaavat, kun syksyä vastaavat ikkunakuvat ja sininen tai valkoinen talveksi ovat vain muutamia mahdollisuuksia. Myymälöissä on saatavana käytännöllisiä sarjoja liidumarkkereille, joissa on useita värejä.

Piirrä ikkunakoristeet itse liidumerkillä – hyödyllisiä vinkkejä

Romanttinen ikkunakoriste liidumerkillä talvipuutarhoihin tai sisäänkäyntiin

Jos haluat piirtää ikkunakoristeita vapaalla kädellä liidumerkillä, ota rauhallisesti ja vie tarpeeksi aikaa. Tämä pätee tietysti erityisesti, jos et normaalisti koskaan piirrä tai maalaa. Koska lasille maalaaminen näyttää olevan paljon mielenkiintoisempaa kuin klassiselle paperille, ei ole ihme, että kaikki haluavat kokeilla sitä. Lisäksi virheet voidaan helposti pyyhkiä pois, mikä on vieläkin motivoivampaa. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla on paljon helpompaa saada kauniita ikkunakoristeita liidumerkillä:

Ikkunoiden koristelu liidumerkillä lapsille ja aikuisille hauskaa

1. Valitse aihe

Ikkunalle piirtäminen on todella hauskaa. Se voi tapahtua, että olet ihastunut. On parempi valita teema tai malli ja pitää siitä kiinni. Näin lopullinen kuva ei muutu liian sotkuiseksi. Siitä on apua, jos luonnostat jotain paperille etukäteen ja pysyt sitten siinä kuvassa.

2. Älä tee siitä liian monimutkaista

Olet luultavasti jo nähnyt erilaisia ​​erittäin monimutkaisia ​​kuvia ikkunakoristeina liidumerkillä tai selaillut Internetiä. Ja olet varmasti rakastunut yhteen tai toiseen ja haluat todella tehdä sen. Jos olet kuitenkin uusi piirtäjä, haluat ehkä välttää vaikeita kuvia. Lopulta olet samaa mieltä siitä, että mukava yksinkertainen ikkunakuva on paljon parempi kuin epäonnistunut monimutkainen.

Jopa aloittelijat voivat piirtää kauniita ikkunakuvia liidumerkillä

3. Piirrä kova kuva

Jotkut ihmiset haluavat piirtää ikkunakuvat ikkunan ulkopuolelle, mikä ei tietenkään ole ongelma itsessään. Mutta niin säänkestävät kuin liidumerkit voivat olla, ne eivät kestä kauan sateelta ja kosteudelta. Tästä syystä ikkunan sisäpuoli on parempi “kangas”. Yksinkertaisten piirustusten tapauksessa tämäkään ei ole ongelma suunnan suhteen. Se muuttuu monimutkaisemmaksi vain, kun haluat lisätä kirjaimia ja sen pitäisi olla luettavissa ulkopuolelta. Sitten sinun on kirjoitettava ne toisinpäin. Jos teksti on tarkoitettu sinulle, kirjoita siihen tavalliseen tapaan.

4. Kirjoita taaksepäin

Palataanpa kirjeeseen. Näitä tehdään hieman vaikeammiksi, varsinkin jos et käytä liidumerkintöjen malleja. Voit välttää jatkuvan pyyhkimisen ja uudelleenkirjoituksen tekemällä itsellesi palveluksen ja luomalla mallin itse kirjoittamalla ja suunnittelemalla tekstin normaalisti paperiarkille ja käyttämällä sitten arkkia avuksi. Voit selvittää tarkalleen kuinka.

liidumerkillä varustettu ikkunan sisustus voidaan helposti poistaa vedellä

5. Tarkista taideteos säännöllisesti

Olemme jo maininneet, että olet nopeasti ihastunut tähän miellyttävään toimintaan. Siksi sinun on myös varmistettava, että pidät säännöllisiä taukoja tarkastuksissa. Tällä tarkoitamme sitä, että katsot työtäsi ikkunan toiselta puolelta aina tietyin väliajoin, koska se, mikä näyttää täydelliseltä, ei välttämättä ole niin kaunista toisella puolella. Ja olisi ärsyttävää, jos sijoittaisit paljon aikaa ikkunan koristeluun liidumerkillä, jotta saisit lopulta selville, että sinun on aloitettava alusta.

Käytä zentangle -malleja ikkunoiden koristeluun liidumerkillä

6. Pidä vesi ja kangas lähellä

Nämä kaksi asiaa ovat sinun “pyyhekumisi”. Jos teit virheen, kostuta vain rievun kulma ja pyyhi ikkunan alue uudelleen kuivaksi kuivalla kulmalla. Muuten, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kangas värjää peruuttamattomasti prosessin aikana. Koska liidumerkit perustuvat veteen, ne voidaan pestä helposti, eivätkä ne vahingoita pesukonetta.

7. Harjoittele, harjoittele, harjoittele

Harjoitus luo mestareita! Älä siis epätoivo, jos se ei toimi ensimmäisellä kerralla haluamallasi tavalla. Joskus on vain välttämätöntä tottua käytettyihin työkaluihin, tässä tapauksessa liidumerkkeihin. Aloita pienemmillä motiiveilla, kunnes ymmärrät sen ja uskalla vähitellen työstää monimutkaisempia aiheita liidumerkillä varustetuissa ikkunakoristeissa.

Käytä liitujen merkkimalleja ikkunoille

Venäläinen ikkunakoriste liidumerkillä ja matryoshka kirkkailla väreillä

Mallit ovat tietysti täydellinen vaihtoehto niille, joilla ei ole taitoa taideteoksiin ja monimutkaisiin piirustuksiin. Voit kätevästi ostaa mallikansion ikkunan sisustamiseen liidumerkillä. Toinen mahdollisuus on koota oma portfolio kaikista ikkunoiden koristeluun käytettävistä malleista liituilla, jotka tulostat ajan mittaan. Tietenkin voit myös laittaa sinne omia malleja ja luonnoksia. Liitumerkki -malleja on saatavana monenlaisiin aiheisiin ja aiheisiin, joten niitä voidaan käyttää joka tilanteeseen. Yksinkertaiset mustavalkoiset kuvat, joita käytetään väritykseen, ovat myös hienoja. Joten ei ole niin vaikeaa löytää sinulle sopivaa.

Piirrä kaktuksia ja muita kasveja ikkunoihin

Mallien käyttäminen?

Jos olet löytänyt mallin ja tulostanut sen tai tehnyt sen itse, sinun tarvitsee vain kiinnittää se ikkunaan teipillä (jos piirrät ikkunan sisustuksen liidumerkillä, kuva kiinnitetään ikkunan ulkopuolelta). Piirrä nyt viivat ja sinulla on nopea ja helppo ikkunakuva. On myös käytännöllistä, että voit myös kiinnittää paperiarkin peilikäänteisesti, mikä on erityisen hyödyllistä kirjainten kirjoittamisessa ja helpottaa työtä huomattavasti.

Liitumerkillä varustetut ikkunakuvat ovat suosittuja myös kaupoissa ja myymälöissä

Vinkkejä ja temppuja ikkunan sisustamiseen liidumerkillä

Idea ikkunan koristeluun liidumerkillä - rakennus kaupungille

Anna mielikuvituksesi valloittaa liituikkuna -kuvia

Ikkunoiden sisustus liidumerkillä – tulosta malleja ilmaiseksi

Liidumerkillä varustettu ikkunakoriste voi toimia jopa yksityisyysnäytönä

Hakuasi helpottamaan olemme koonneet muutamia kivoja malleja ikkunan sisustamiseen liidumerkillä, joista voit valita suosikkisi. Näin voit aloittaa ikkunoiden koristamisen heti. Tulosta vain kuvat! Jos sinulla ei ole tulostinta, voit myös käyttää temppua: Avaa kuva ja pidä tai liitä paperiarkki näyttöön. Nyt voit helposti yhdistää aiheen. Varo painamasta liikaa, jotta näyttö ei vahingoitu. Vältä myös vuotavia kynää, jotta näyttö ei tahri.

Mandala -mallit kauniiseen ikkunan suunnitteluun liidumerkillä

Idea keväälle tai ystävänpäivälle - malli puusta, juurista ja rakastajista

Kaunis kukkien seppele mallina ikkunalle keväällä, kesällä ja syksyllä

Kehittynyt ja kaunis kuva ikkunan maalattavaksi

Ideoita, malleja ja vinkkejä - tähtiä eri muodoissa

Tämän mallin avulla voit valita höyhenet ikkunakoristeiksi eri ideoista

Sydän siirrettäväksi ikkunaan tai väritettäväksi

Yksinkertaisia ​​ideoita ikkunan sisustamiseen liidumerkillä - aurinko ja pilvi

Maalaa perhonen ikkunaan

Paljas puu mallina kruunun mukauttamiseen liidumerkillä

Yksinkertainen lilja mallina aloittelijoille

Vaihda vain lintupohja levyltä

Pieni saari palmuineen luo loma -tunnelman

Käytä maljakkoa, jossa on kukkakimppu, ikkunakuvana keväällä tai kesällä

Malli alkuperäiselle kissalle, joka piirretään liidumerkillä

romanttinen sydän ruusuista mallina ikkunan koristeluun liidumerkillä

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin