15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma hehkulamppu lampuksi – trendikäs lamppu koristeeksi

hehkulamppu lampun värisenä-värikäs-kaapeli-koriste-tinkering-idea-sisustus

Jos et halua missata minimalistista ulkoasua omassa kodissasi, voit käyttää erityistä suuntausta sisustuksen suunnittelussa. Tarkoitamme trendikkäitä riippuvalaisimia, joita ei koristeltu hienostuneella muotoilulla tai erityisellä lampunvarjostimella, vaan jotka koostuvat yksinkertaisesti hehkulampusta. Ajatus Hehkulamppu kuin lamppu on hyvin nouseva ja tulossa ja on täydellinen DIY -projekti, jota jopa aloittelijat voivat helposti jäljitellä. Tänään selitämme kuinka ja näytämme sinulle alkuperäisiä suunnitteluideoita.

Hehkulamppu lamppuna yksinkertaiseen valaistukseen

Hehkulamppu lampun johdin-koriste-väriset-renkaat-valkoinen-pistorasia

Hehkulamppu on loistava idea, jos etsit alkuperäistä valaistusta, joka on myös erittäin edullinen. Lisäksi jokainen lamppu voidaan korjata yksilöllisesti ja maustaa muilla yhtä edullisilla materiaaleilla. Tässä esimerkissä lampusta lamppuna värillistä lankaa käytettiin yksinkertaisesti valkoisen pistorasian värin korjaamiseen.

Hehkulamppu lampuna – yksinkertaisia ​​materiaaleja

hehkulamppu lampun materiaalina-pistorasia-kaapeli-kangas-polttimo-riippuvalaisin

Jos haluat tehdä hehkulampun, tarvitset muutamia materiaaleja, jotka ovat myös erittäin halpoja saada. Tarvitset minkä tahansa kaapelin. Tämä voidaan valita klassisena mustana tai valkoisena, mutta myös kirkkaana. Sinun on myös ostettava pistoke ja hehkulamppu ja hankittava pistorasia hehkulampulle.

Hehkulamppulamppu DIY -projektina

hehkulamppu lamppuna minimalistinen-DIY-yksinkertainen-ruokapöydän koristelu

Käytä vain yhtä hehkulamppua lampuna tai yhdistä useita yhdessä saadaksesi tällainen muotoilu. Kaikki kaapelit on jaettu eri suuntiin koko ruokapöydän valaisemiseksi tällä tavalla. Se on edullinen vaihtoehto kattokruunuille ja täydellinen suurempien alueiden valaisemiseen.

Hehkulampun muotoinen lamppu – loistava idea valaistukseen

hehkulamppu lampun sängyn lamppuna-idea-riippuva sivupöytä-jakkara

Riippuvalaisin, jossa on hehkulamppu, on myös ihanteellinen yölampuna. Valaisimen voi ripustaa suoraan alas tai kiinnittää mihin tahansa puusta valmistettuun muotoon. Tämä antaa sinulle myös kauniin seinäkoristeen, jonka voit maalata haluamallasi tavalla. Muut materiaalit, kuten metalli tai muovi, sopivat myös, jos haluat hehkuttaa hehkulamppua lampuna.

Ryhmä hehkulamppuja

hehkulamppu-lamppu-ryhmä-kaapeli-pistorasia-osta-valaistus

Jotta pienempi ryhmä lamppuja pysyisi yhdessä, voit sitoa kaapelit yhteen solmuun. Se näyttää taas omaperäisemmältä. Lamppu lamppuna voi olla samalla korkeudella tai siirtymässä. Se riippuu täysin makustasi. Voit jakaa useita tällaisia ​​ryhmiä huoneen eri paikkoihin.

Lamppu LED -lamppuna

hehkulamppu-lamppu-led-moderni-värikäs-kaapeli-pistorasia-vuodekaappi

Idea hehkulampusta lampuna voi näyttää erityisen modernilta, jos valitset värillisen kaapelin ja pistorasian ja yhdistät sen LED -lamppuun. Näin vähennät samalla myös energiakustannuksia. Värilliset kaapelit näyttävät erittäin houkuttelevilta ryhmissä. Hyvä esimerkki on kansikuvamme. Voit käyttää ideaa lastenhuoneen suunnittelussa.

Käytä lampuna suurta hehkulamppua

hehkulamppu-lamppu-suuri-moderni-musta-valkoinen-keittiö-skandinaavinen

Jättiläinen hehkulamppu lampuna on myös erittäin suosittu. Vähemmän lamppuja tarjoaa enemmän valoa kuin normaalikokoiset lamput. Erityisesti moderni sisustus voidaan jälleen varustaa sellaisella hehkulampulla kuin lamppu. Mielestämme tämä mustavalkoisen keittiön ja ruokailutilan järjestely, johon valittiin suuret hehkulamput, on erittäin sopiva.

Koristele pistorasia

hehkulamppu-lamppu-verho-renkaat-koristelu-moniväriset-peilit

Jos tavallinen versio on liian tylsä ​​sinulle, voit myös piristää sitä. Periaatteessa voit antaa mielikuvituksesi lentää. Yllä olevassa kuvassa on toteutettu erityisen mielenkiintoinen idea. Runkoon laitettiin verhorenkaat. Nämä voidaan jopa maalata väreillä, jotta ne näyttävät erityisen mielenkiintoisilta.

Idea monista hehkulampuista

hehkulamppu-lamppu-glamour-inspiraatio-tee-se-itse-kulta-väri

Jos lampun ei pitäisi vain syttyä, vaan myös näyttää todella hyvältä ja ennen kaikkea herättää huomiota, ryhmien vaihtoehdot ovat luultavasti parhaiten sopivia. Älä myöskään valitse vain yhtä muotoa hehkulampusta lampuksi, vaan yhdistä eri malleja. Osa päärynöistä voidaan myös värjätä. Mutta jätä tarpeeksi kirkkaita päärynöitä, jotka voivat silti tarjota valoa.

Retro -versio

hehkulamppu-lamppu-kupari-pistorasia-led-makuuhuone-valaistus-pääty-puu

Toinen tapa laittaa kehys parrasvaloihin on käyttää retrokehystä. Tämä metallimalli on esimerkiksi houkutteleva. Kuparilla tai messingillä on nostalginen ilme ja ne sopivat hyvin, jos haluat tehdä hehkulampun lampuksi itse. Suunnittelun tulisi myös sopia muuhun sisustukseen.

Hehkulamppu lamppuna kangaskaapelilla

hehkulamppu-lamppu-riippuvalaisin-makuuhuone-sisustus-tee-se-itse-puu

Makuuhuoneessa oleva lukulamppu on käytännöllinen ja sopii erityisen hyvin valaistukseksi, jos sitä ei aseteta yöpöydälle tavalliseen tapaan, vaan se roikkuu sängyn päällä. Tässä tapauksessa on parempi käyttää lamppua, jolla on oma kytkin tai pistoke, joka voidaan vetää ulos. Jos lamppu tulee suoraan katosta ulos lamppuna, sinun on noustava joka kerta sammuttaaksesi sen.

Idea keittiöön

hehkulamppu-lamppu-keittiö-rakentaa-ruokapöytä-lamppu-lauta-päärynä-offset

Olipa kyseessä ruokapöydän tai keittiön saaren koristevalaistus, tämä idea ei ole vain käytännöllinen vaan myös tehokas. Tarvitset useita hehkulamppuja, kaapeleita, kytkentärasioita, pistorasioita, ketjuja tai kestäviä lankoja, silmukoita ja minkä tahansa pituisen levyn, jotta voit toteuttaa tämän idean hehkulampuista lampuna.

Ohjeita DIY -lampulle

hehkulamppu-lamppu-ohjeet-puulevy-poraus-yksinkertaisesti musta-kaapeli

Poraa levyn kaapeleiden reiät porapuristimella. Valitset kunkin lampun kuvion ja etäisyyden lamppuna, esimerkkinä valittiin siksak -kuvio. Kiinnitä sitten kytkentärasiat puulevyn myöhemmälle näkymättömälle puolelle ja kytke kaapelit. Kiinnitä ketjujen silmukat levyn molemmille puolille. Pujota kaapelit reikien läpi ja liitä ne pistorasioihin. Kiinnitä lamppu nyt kattoon. Kierrä hehkulamput pistorasiaan ja vedä sitten kaapeleista saadaksesi halutut pituudet. Sido ylimääräiset kaapelit yhteen levylle, jotta ne eivät häiritse eivätkä niitä voi nähdä.

Lampun kotelo

hehkulamppu-lamppu-puurunko-rakennus-moderni-trendi-valaisin

Tällaisella kotelolla saat mielenkiintoisen katseenvangitsijan, eikä sitä ole myöskään vaikea jäljitellä. Tarvitset vain neljä minkä tahansa pituista ja pituista levyä, jotka voit myös leikata rautakaupassa. Yksi levyistä saa reiän kaapelille ja sinulla on alkuperäinen versio lampusta lamppuna.

Idea katkaista puhelu

hehkulamppu-lamppuna-sininen-kaapeli-vintage-seinä-puu-Hanegel-lamppu

Kuten jo mainittiin, voit kiinnittää hehkulampun lamppuna seinään eri tavoin tai ripustaa sen. Voit suunnitella koukun itse tai ostaa sen valmiina. Sekä uudet että vanhat koukut sopivat. Käytä vapaasti kaapin kahvoja tai muita mieleen tulevia esineitä.

Hehkulamppu messinki- tai kupariputkella

hehkulamppu-lamppu-vintage-messinki-putki-seinävalaisin

Voit luoda tehokkaita vintage -lamppuja käyttämällä metalliputkia. Periaatteessa lamppu valmistetaan samalla tavalla kuin ilman putkea olevat versiot, paitsi että kaapeli vedetään putken läpi. Putkien avulla voit luoda monenlaisia ​​muotoja. Asennatko hehkulamput lamppuna seinälle, kuten tässä on esitetty, vai kattoon vai rakennatko pöytälampun putkesta valmistetulla jalustalla, on täysin sinun tehtäväsi.

Pistorasia vetokytkimellä

hehkulamppu-lamppu-vintage-ketju-kytkin-edison-punainen-kaapeli-tekstiili

Se tulee erityisen retroksi, jos käytät lamppuna pistorasiaa, jossa on vetokytkin. Tästä ideasta on myös hyötyä, jos teet edellä mainitun lampun sängyn päälle itse etkä halua kiinnittää huomattavaa kytkintä kaapeliin. Kangaskaapeli sopii erityisesti viimeistelyn lisäämiseen retro -ilmeeseen. Mutta myös klassinen muovikaapeli sopii.

Alkuperäinen idea valaistukseen – hehkulamppu lamppuna

lightbulb-lamp-edison-design-furnishing-tinkering-yksinkertaiset ohjeet

Koska lamppu lampuna on itsessään alkuperäinen idea, voit laajentaa sitä muilla alkuperäisillä ideoilla. Voit käyttää vanhoja esineitä uudelleen suunnitteluun, kuten tässä esimerkissä seinähyllyn elementtien kanssa. Hehkulampulla voi olla mikä tahansa muoto ja se voidaan vaihtaa ajoittain muutoksen aikaansaamiseksi.

Siirrä lamppuja

hehkulamppu-lamppu-ruokapöytä-idea-teollisuus-putket-kupari

Jos lampun kaapelit ovat hankalassa paikassa katossa, voit käyttää ajatusta, että hehkulamppu on lamppu sen siirtämiseen. Käytä jälleen levyä, jonka voit varustaa putkilla. Lampun kaapelit on nyt kytketty katossa oleviin ja kääritty putken ympärille. Jos haluat suoran valaistuksen ruokapöydän yläpuolelle, vaikka se on hieman kauempana, tämä on ratkaisu.

Runko lampuille

hehkulamppu-lamppu-koriste-idea-puu-tuoli-edison-design

Lampunvarjostimen ostamisen tai valmistamisen sijaan voit tehdä minkä tahansa haluamasi kehyksen. Olemme jo esittäneet sinulle lankaversion yllä. Mutta tämä puusta tehty idea on myös erittäin houkutteleva. Vanhojen tuolien tai muiden esineiden kaarevat elementit sopivat hyvin keksimään jotain. Ideat hehkulampusta lamppuna ovat vain inspiraatiota ja niitä voidaan muokata tai laajentaa halutulla tavalla.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä