15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Piristä ja uudista Ikean Frosta -jakkara – 18 luovaa ideaa

Jakkara Ikean frosta-maali-kolme-jakkara-tie-in-hall-penkki

Ikean huonekalut ovat suosittuja kaikkialla maailmassa alhaisten hintojen ja yksinkertaisen suunnittelun vuoksi. Yleensä ne voidaan koota suhteellisen helposti ja nopeasti muutamasta osasta. Tässä artikkelissa haluamme harkita erityistä huonekalua ja esitellä sen kanssa luovia ideoita. Se on Frosta -jakkara Ikeasta, joka on yksinkertainen ja sopii hyvin erilaisiin Ikean hakkereihin.

Kokoa Ikean Frosta -jakkara sivupöydäksi

Jakkara Ikeasta frosta-different-build-kufper-color-koristella

Suosittu Ikea Frosta -jakkara on käytännöllinen huonekalu, jonka hinta on alle 10 euroa. Se on koottu pyöreästä levystä ja neljästä koivuvanerista valmistetusta jalasta. Huonekaluilla voit kuitenkin tehdä paljon enemmän kuin rakentaa jakkaran. Jos esimerkiksi asennat jalat ylösalaisin, voit itse rakentaa kauniin sivupöydän, jossa jalat ristissä.

Muuta Ikean Frosta -jakkara polttopuun hyllyksi

Jakkara Ikeasta frosta-kleine-kaminholzregal-diy-idea

Frosta -jakkaran klassista rakennetta voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Jos asetat Frosta -jakkaran ylösalaisin istuinlevy alaspäin, voit käyttää tuolin jalkojen välistä aluetta polttopuun luovaan säilytykseen.

25 IKEA -olohuoneen suunnitteluideaa

Pienen asunnon kalustus – 6 fiksua asumisideaa 30 neliömetrin asuintilaa varten

125 ideaa olohuoneeseen – suunnitteluesimerkkejä, sisustustyylejä ja väriideoita

Frosta -jakkara sanomalehtitelineenä

Jakkara Ikean frosta-remodel-sanomalehti-teline-olohuoneesta

Ikean Frosta -jakkaraa voidaan käyttää myös olohuoneessa yläosa alaspäin sanomalehtitelineenä. Käytettävissä oleva tila on täydellinen paitsi sanomalehtien lisäksi myös aikakauslehtien, muistikirjojen ja muistilehtiöiden koko A4.

DIY köysihylly Frosta -ulosteesta

Ikean puiset jakkarat-frosta-hyllyköydet-rakenna itse

Voit rakentaa innovatiivisen hyllyn itse Frosta -jakkaran istuinlevyistä ja paksusta köydestä. Voit käyttää niin paljon ulosteita kuin haluat sen mukaan, kuinka monta hyllyä tarvitset. Jos haluat sitoa eri paneelit köydellä, poraa ensin sopivat reiät puulevyihin. Lisää vakautta voit lyhentää ja koota alajakkaran jalat.

Rakenna pöytävalaisin itse

jakkara-ikea-frosta-makuuhuone-pöytä-lamppu-diy-idea

Tarvitsetko uuden pöytävalaisimen, jolla on luova muotoilu, mutta et halua käyttää siihen paljon rahaa? Tässä tapauksessa meillä on sinulle jännittävä DIY -projekti. Voit rakentaa luovan pöytälampun yöpöydälle tai työpöydälle itse Ikean Frosta -jakkarasta ja pistorasialla varustetusta tekstiilikaapelista.

DIY lasten keinu Ikean Frosta -jakkaralla

ikea-frosta-outdoor-swing-köysi-rakenna itse

Jos haluat yllättää lapsesi upealla lasten keinulla puutarhassa, Frosta -jakkara tulee jälleen pelastamaan. Yleensä jakkara kestää paljon ja on täydellinen keinuun. Tätä varten tarvitset vain kaksi jalkaa, jotka tulee asentaa ylöspäin istuinlevyn alle. Poraa lopuksi reiät jalkojen päihin, vedä köysi läpi ja kiinnitä keinu puuhun.

Luovia ideoita Ikean ulosteilla

jakkara-ikea-frosta-rakenna oma kissa-lasten pyörä

Kuten olet ehkä jo huomannut, Ikean Frosta -jakkarat ovat todella monipuolisia. Pienellä taidolla ja oikeilla osilla voit jopa koota suloisen tasapainopyörän lapsille vain kahdesta Frosta -jakkarasta.

Ideoita lasten hauskanpitoon – Frosta -ulosteesta valmistetut kelkat

jakkara-ikea-frosta-sarja-kelkka-lapset-rakenna itse

Toinen loistava idea hauskanpitoon ja hymyyn olisi muuttaa Ikean jakkara lasten kelkoiksi. Tämä vaatii myös kaksi jakkaraa, jotka on koottava erityisellä tavalla.

Rakenna käytännöllinen sivupöytä itse

jakkara-ikea-frosta-rakenna oma-helppo yöpöytä

Jos kiinnität kaksi Frosta -jakkaran jalkaa istuinalustaan, mutta kahteen muuhun, kuten kuvassa, voit rakentaa käytännöllisen sivupöydän itse. Voit käyttää olohuoneen sivupöytää tai yöpöydällä aamiaiseksi tai kannettavana tietokoneena makuuhuoneessa.

Rakenna kissapuu Frosta -ulosteesta

jakkara-ikea-frosta-rakenna oma kissa-puuseinäsi

Seuraava ideamme on täydellinen kissan ystäville, jotka haluavat luoda useita leikkivaihtoehtoja kotikissilleen. Ikean Frosta -jakkarat on muutettu kissapuuksi, ja istuinlevyt on jaettu puoliksi ja suunniteltu askellevyiksi.

Mausta Ikean Frosta -jakkara

jakkara-ikea-frosta-rustic-design-maalaus

Koska Ikean peruskalusteet ovat todella halpoja ja suosittuja, monilla on samat huonekalut kotona. Frosta -jakkaran yksinkertaisen suunnittelun ansiosta voit maustaa sitä haluamallasi tavalla ja luoda erittäin henkilökohtaisen huonekalun.

Frosta -jakkaran tyylikäs sisustus

jakkara-ikea-frosta-tyylikäs-mauste ylös-musta-valkoinen-vaaleanpunainen-maali

Jos haluat muuttaa ulosteesi ulkonäköä kokonaan, voit maalata sen yhdellä tai useammalla värillä. Voit koordinoida suunnittelun muiden tiloidesi kanssa tai asettaa värityksen sisustukseen. Kaikki mallit ja aiheet voidaan luoda erittäin helposti malleilla ja maalarinteipillä.

Ikean designjakkara, jossa korkkituoli

jakkara-ikea-frosta-spice up-diy-cork-jakkara

Jos haluat suunnitella Frosta -jakkaran eri materiaalien yhdistelmänä, voit peittää istuinlevyt korkilla. Leikkaa sopiva korkkikappale ja liimaa se suoraan istuinlevylle. Ikean Frosta -jakkarat on valmistettu koivuvanerista, joka sopii visuaalisesti täydellisesti korkin kanssa.

Virkkaa värikäs kansi Frosta -jakkaralle

Jakkara-ikea-frosta-spice-up-cover-värikäs-virkattu

Ne, jotka ovat taitavia virkkauskoukun kanssa, voivat virkata värikkään kannen Frosta -jakkaralle. Pyöreät kuviot ja aiheet, jotka sopivat kyseiseen huoneeseen, sopivat tähän parhaiten. Tällaisella peitteellä ulosteesta tulee kauniimpi ja samalla mukavampi kylmänä vuodenaikana.

Muuta Ikean jakkara suunnittelijakkaraksi

jakkara-ikea-frosta-diy-suunnittelija-jakkara-huopa-lanka

Voit kokeilla vapaasti oman Frosta -jakkarasi suunnittelua. Luovuudellasi ei ole rajoja ja voit tehdä yksinkertaisesta jakkarasta design -huonekalun. On erittäin helppoa luoda luovia malleja huopalla ja langalla tai langalla.

Mausta Frosta -jakkara washi -teipillä

jakkara-ikea-frosta-spice up-washi-tape-design

Washi Tape on japanilainen riisipaperi teipin muodossa, jossa on erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita. Näin voit nopeasti ja helposti antaa Ikean Frosta -jakkaralle uuden ilmeen ja koristaa sen suosikkikuvioillasi.

Ikea Hack sivupöydälle, jossa on säilytystilaa

jakkara-ikea-frosta-knuff-aikakauslehti-keräilijä-sivupöytä-säilytystilaa

Ikea Hacksin avulla voimme tehdä yksinkertaisista ja halvoista Ikean tuotteista upeita ja käytännöllisiä huonekaluja. Alta löydät ohjeet siitä, kuinka voit rakentaa kauniin sivupöydän, jossa on säilytystilaa Ikean jakkarasta ja joistakin aikakauslehtien keräilijöistä.

Piristä Knuff -lehden keräilijöitä

ikea-knuff-aikakauslehti-keräilijä-mauste-kori-pöytä-pöytä

Tässä DIY -projektissa käytetään neljää Knuff -lehden keräilijää ja Ikean Frosta -jakkaraa. Lehtikokoelmat liimataan yhteen ja niistä valmistetaan pöytälevy. Piilottaaksesi reiät sivuilla, voit leikata palasia vanhasta korista ja liimata ne päälle.

Suunnittele sivupöytä Ikean tuotteista, joissa on ruutukuvio

ikea-knuff-aikakauslehti-keräilijä-koristele-pöytä-säilytystila

Helpoin tapa luoda ruudukon kuvio on valitsemallasi maalarinteipillä ja maalilla. Kun pöytälevy on valmis, Frosta -jakkaran jalat kiinnitetään siihen. Lopulta on rakennettu tyylikäs sivupöytä säilytystilalla, joka sopii täydellisesti olohuoneeseen tai eteiseen.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä