15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nämä hauskat lahja- ja käärintäideat ovat täydellisiä kepposille

Kaikki ovat onnellisia lahjoista, ellet saa mitään täysin turhaa ja hyödytöntä. Mutta olemme koonneet juuri tällaisia ​​lahjaideoita sinulle tänään. Miksi? No, jotta voit pelata kepposia jollekin! Jos sinulla on ystävä tai sukulainen, joka on jatkuvasti sinun tai muiden perässä ja elää kiusataksesi ja ärsyttääksesi heitä, voit vihdoin saada heidät takaisin yhdellä keppolla. Olemme koonneet sinulle muutamia hauskoja lahjoja sekä hermoja raastavia pakkauksia tätä tarkoitusta varten.

Hauskoja lahjoja ystävien ja perheen huijaamiseen

Riippumatta siitä, etsitkö hauskoja lahjoja 30. syntymäpäivääsi, 18., 10. tai 40. syntymäpäivääsi varten, haluat löytää ja pakata hauskoja lahjoja naisille tai miehille. Luettelossamme on varmasti jotain sopivaa. Lue vain ja löydä hauskoja lahjaideoita.

Hauskat lahjat – Pura betoni hauskille lahjoille

Hauska lahjaidea - piilota rahaa tai tositteita betoniin

Jos et halua olla niin ilkeä etkä halua lahjoittaa järjettömiä lahjoja, vaan käyttää alkuperäistä pakkausta, tämä idea on erittäin sopiva. Se sopii erityisesti pienempiin lahjoihin, jotka kaadetaan betoniin. Jos haluat saada lahjasi, sinun on ensin murskattava betoni. Sitä kutsutaan alkuperäiseksi pakkaukseksi?

Käytä tätä hauskaa lahjaideaa käärimään ja lahjoittamaan tositteita tai lippuja erilaisiin tapahtumiin. Se sopii myös hauskoille rahalahjoille. Riippuen siitä, kuinka vaikeaa haluat tehdä sen vastaanottajalle, voit sekoittaa erityisen kovaa betonia (vähemmän vettä) tai vähemmän kiinteää betonia. Tarvitset:

 • Betoniseos askarteluun
 • riittävän suuri pakastinlaatikko
 • Puiset kirjaimet
 • suljettava laukku nykyhetkeen
 • Liima

Hauskat lahjat betonissa on lyötävä ensin

Tarvitset puukirjaimet kertoaksesi vastaanottajalle, kuinka lahja “avataan” (esim. “Riko minut”). Sen sijaan voit myös merkitä betonilohkon kortilla tai nauhalla ja merkitä sen. Ota pakastinlaatikko ja liimaa kirjaimet peilikäänteisesti. Sekoita betoni pakkauksessa kuvatulla tavalla ja kaada ohut kerros tölkkiin. Ravista tölkkiä hieman, jotta betoni jakautuu hyvin.

Ota pussi ja sulje lahja siihen. Aseta se valmiin betonikerroksen päälle ja täytä toinen kerros siihen. Varmista, että pussi on peitetty kaikilta puolilta. Ravista uudelleen ja anna betonin kuivua hyvin. Kun olet sitä, voit toteuttaa tämän idean hauska lahjoja syntymäpäivä, joulu tai muu tilaisuus useille ihmisille.

Leikkiä kepposia ja pakata lahjoja hauskalla tavalla

Hauskat lahjat - idea lahjapakkauksiin nippusiteillä

Tämä alkuperäinen pakkaus sopii erinomaisesti hauskoille tonttulahjoille, mutta myös hauskoille miesten lahjoille, naisille ja nuorille ja vanhoille. Sen sijaan voit saada lahjan vain saksilla. Idea, joka varmasti saa ihmiset nauramaan. Tarvitset vain käärityn lahjan ja runsaasti nippusiteitä, mieluiten vähintään kahdessa värissä. Ja näin heidän kanssaan tehdään hauskoja lahjoja:

Ohjeet kotona valmistettavien hauskojen lahjojen pakkaamiseen

Sido ensin kolme yhden värin kappaletta yhteen, leikkaa ylimääräinen sakset pois ja aseta tuloksena oleva U-muoto pakkauksen alle. Kiinnitä sitten neljäs nippuside kahteen ylöspäin ulkonevaan siteeseen ja katkaise ylimääräinen osa uudelleen. Toista koko toimenpide, kunnes olet käärinyt useita rivejä paketin ympärille samalla etäisyydellä.

Nippusiteet sinetöivät hauskoja lahjoja erityisen vahvoiksi ja saavat kaikki nauramaan

Käännä pakkausta 90 astetta ja sido nyt kolme eriväristä nippusiteitä yhteen. Laita tämä takaisin paketin alle kuten juuri teit. Älä kuitenkaan liitä neljättä nippusitetä kahteen ulkonevaan. Sen sijaan suorita se vuorotellen ensimmäisten rivien alla ja yli, niin että syntyy eräänlainen punottu kuvio. Nyt voit kiristää päät ja leikata ne pois. Jatka tätä, kunnes olet sitonut koko paketin ja kääri sen hauskaksi.

Streamer spray

Hauskoja lahjoja - streamer spray -kepponen ja sovinnon lahja

Ilo odotetusta lahjasta katoaa nopeasti ilmassa tämän hauskan lahjaidean kanssa. Striimaussuihke on piilotettu laatikkoon. Jos vedät nippusiteestä, sinua ruiskutetaan sillä. Tarvitset:

 • Streamer spray
 • Nippusiteet
 • Nykyinen laatikko
 • Liimapuikko (liiman ei pitäisi olla vahvaa)

Kuinka tarkasti voit tehdä tällaisia ​​hauskoja lahjoja, näet videolta. Laatikon lisäksi suosittelemme sovituslahjan valmistamista, jotta vastaanottaja unohtaisi keppon nopeasti. Injektiopullo “stressinvastaisia ​​pillereitä” (Smarties, M.&M o oa.) Kuten videossa on yksi mahdollisuus. Mutta voit myös keksiä jotain omaa. Entä kotitekoinen likööri tai herkullinen lahja keittiöstä?

Utelias lahjat – pakkaus teipistä

Käytä käärepaperin sijasta lahjaksi keppona teippiä

Kaksi kerrosta teippiä riittää ottamaan jonkun viimeisen hermon. Ja käärit vain lahjapakkauksen. Aloita haluamallasi leveällä teipillä ja peitä sillä koko lahja, myös pohja.

Teipistä tehdyt älykkäät pakkaukset joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi

Sen jälkeen voit ottaa erityisen lahjateipin, joka sisältää erilaisia ​​kuvioita. Näin lahja näyttää juhlavammalta. Voit myös laittaa sen pakkaukseen uudelleen, lisätä mukavan jousen ja voit antaa lahjasi pois.

Hauskoja lahjoja – paristot Gameboyn sijaan

Anna paristot pois Gameboyn sijasta - naura toiselle tällä hauskalla lahjaidealla

Retro Gameboy on loistava harrastus, josta kaikki 90 -luvulla kasvaneet nauttivat. Kuvittele onnelliset kasvot, kun vastaanottaja näkee paketin … ja pettymys, kun hän löytää vain paristot. Lahja on loistava idea erityisesti 90 -luvun teemajuhlille.

Idea 90 -luvun lahjalla - paristot Gameboyn sijaan ideana hauskoille lahjoille

Pakkaat paristot suljettavaan pussiin, jossa on merkintä “Lahja ei sisälly” (yleensä “Paristot eivät sisälly” elektronisten laitteiden pakkauksiin). Tietenkin tämä on vain vitsi ja sen jälkeen annat Gameboyn lahjaksi.

Uusi iPad

iPad -huijaus sanapelillä - anna puuvillapehmusteita tablettien sijaan

…tai ei? Kaikille, jotka ymmärtävät englantia, voit käyttää sanapeliä hauskoille lahjoille. Esimerkiksi iPad lausutaan “silmäpehmusteena”. Jos sinulla on iPadin pakkaus, voit laittaa siihen pakkauksen puuvillaa. Muita asioita voidaan myös lahjoittaa sanapelien avulla ja huijata ystävääsi tai sukulaistasi. Mutta lisää myös paino, jotta vastaanottaja ei heti huomaa jotain vialla.

 • Disney -elokuvan “Frozen” (jäädytetty / jäädytetty) fanit – Pakastetun vihanneksen paketin sijasta lahja, joka liittyy aiheeseen “Frozen”
 • iPhone (= soitan – puhun puhelimella) – Laita esimerkiksi valokuva sinusta puhelimeen pakkauksessa

Tai entä nämä kuulokkeet, jotka leikkivät sanoilla “lyönti” (kappaleen tahti) ja “punajuuret” (punajuuri):

Tee hauskoja lahjoja itse – väärät kuulokkeet

Maksa joku kotiin kotitekoisella kepponenlahjalla

Tiedätkö jonkun, joka kuuntelee musiikkia lähes jatkuvasti, tämä hauska lahjaidea sopii juuri hänelle. He ovat varmasti erittäin tyytyväisiä uusiin kuulokkeisiin. Mutta ilo ei kestä kauan, koska pakkauksessa on itse asiassa jotain aivan muuta. Jos haluat tehdä kuulokkeista hauskoja lahjoja, tarvitset:

 • 1 laatikko (mieluiten kuulokkeet)
 • tyhjät punajuuripurkit
 • Pääpanta
 • kuuma liima

Käytä englanninkielistä sanapeliä ja purista väärät kuulokkeet tölkeistä

Kuulokkeet hauskoina lahjoina voidaan tehdä nopeasti. Laita kuumaa liimaa tölkin päälle ja liimaa pääpanta siihen. Tee sama toisella tölkillä ja pääpannan toisella puolella. Ja se on kaikki mitä heidän on tehtävä. Ainoa asia, joka puuttuu, on pakkaus. Jos löydät laatikon kuulokkeita, niin sen parempi. Joten vastaanottaja uskoo loppuun asti, että he todella vastaanottavat kuulokkeita. Kääri lahja kauniiseen käärepaperiin. Se lisää jännitystä entisestään.

Hauskoja lahjaideoita – Hauska onnittelukortti rahalahjoja varten

Pelaa kepposta tyhjällä onnittelukortilla

Tällainen onnittelukortti on loistava idea rahalahjoiksi. Erityisesti vanhemmat tai isovanhemmat voivat käyttää niitä, jos he haluavat antaa rahaa vanhemmalle lapselle tietyssä tilanteessa. Kun hauskille 18. syntymäpäivälahjoille on kysyntää, tämä on loistava tapa pelata mahtavaa kepponen.

Neljä viidestä ihmisestä saa rahaa kortille ilmaiseksi - syntymäpäivän tai valmistumisen mallin

Käytä malliamme tulostamiseen, leikkaa se keskeltä erilleen ja liimaa se sitten korttiin. Vastaanottaja ei tiedä nauraako vai pettyneensä heti, kun hän avaa kortin ja löytää sen tyhjäksi. Idea sopii hauskoihin joululahjoihin sekä valmistumiseen, todistukseen, juhliin, syntymäpäiviin ja muihin tilaisuuksiin.

Malli joulukortille

Hauskoja lahjoja jouluksi - lahjoita rahaa hauskalla tavalla tällä onnittelukorttimalliin

Pääsiäiskortin malli

Malli hauskalle onnittelukortille pääsiäiseksi tulostettavaksi ja kiinni

Hauskoja lahjoja miehille ja naisille arvauspelillä

Tee lahjasta arvauspalapeli

Nappaa lahjat puun alle jouluna, revi paperi auki ja vastaanota lahjasi – ei millään tavalla! Sinun ei tarvitse tehdä siitä niin helppoa kenellekään. Sen sijaan voit muuttaa sen arvauspeliksi, josta kaikki osapuolet nauttivat. Etsitpä sitten ideoita teini -ikäisille, nuorille aikuisille tai hauskoja lahjoja heidän 50 -vuotispäiväänsä, voit käyttää tätä alkuperäistä ideaa loistavana, ei vain erityisenä päivänä, vaan myös hauskoina joululahjoina.

Tee lahja itse arvauspelillä - anna lahjapakkauksessa ohjeet

Pulmapeli itsessään on hyvin yksinkertainen. Kääri laatikko käärepaperilla. Sisällä on kortti, jossa on erilaisia ​​sanoja, jotka antavat vihjeitä todellisesta lahjasta. Esimerkiksi polkupyörälle voit kirjoittaa sanat poljin, vuori, ulos, kärki ja muut. Vastaanottajan iästä riippuen vihjeet voivat olla selkeämpiä tai vähemmän selkeitä, joten on vaikeampi arvata. Vasta kun esine on arvattu, saat lahjasi.

Hauskojen lahjojen antaminen ja kepponen ystävien ja perheen kanssa

Erityisesti voit lahjoittaa suuria lahjoja, jotka eivät mahdu huoneeseen tai joita ei voida kääriä ilman, että arvaat, mistä on kyse. Todellinen lahja jää vain piiloon muualle tänä aikana. Voit myös pinota kaksi tai kolme laatikkoa päällekkäin ja lisätä sanoja kuhunkin. Kaksi ensimmäistä sisältävät luetteloita, joissa ei ole järkeä. Voit siis jatkaa kidutusta. Oikeat arvaussanat sisältyvät vain kolmanteen ruutuun.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä