15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaa kuvia lasten kanssa syksyllä eri työkaluilla ja tekniikoilla

Syksymaalaus lasten kanssa ja eri tekniikoilla

Syksy tunnetaan kirkkaista väreistään, ja se tekee siitä täydellisen koristeiden lisäksi myös eri käsityö- ja maalausprojektien teemana. Ja koska tämä kaunis kausi on aivan nurkan takana, näytämme tänään sinulle hienoja ehdotuksia, joita voit toistaa lasten kanssa kotona, peruskoulussa tai päiväkodissa. On olemassa erilaisia ​​maalaustekniikoita eri väreillä, jotka taatusti ovat hauskoja jokaiselle lapselle. Ja myöhemmin valmiit kuvat voidaan antaa vanhemmille tai isovanhemmille lahjaksi. Anna itsellesi inspiraatiota ja hanki tarvittavat värit ja materiaalit pian. Sitten voit maalata kauniita syksyisiä kuvia lasten kanssa ja viettää hauskan iltapäivän yhdessä.

Syksyn kuvien maalaus hierontapalloilla

Maalaa alkuperäiset syksyn kuvat hierontapalloilla - puilla värikkäillä kruunuilla

 • valkoinen paperi ja ruskea käsityöpaperi (tai painettu puu ilman kruunua)
 • Värit punainen, oranssi ja keltainen ja mahdollisesti myös vihreä
 • Hierontapallot
 • Paperilautanen
 • sakset
 • Liima

Maalaa syksyn kuvia ja leikkaa paperirunko ja liimaa se

Periaatteessa tässä oppaassa ei ole paljon selitettävää. Jos haluat maalata tällaisen syksyn puun, tarvitset puunrungon, jonka piirrät ruskealle paperille ja leikkaa ja liimaa valkoiselle paperiarkille. Vaihtoehtoisesti voidaan myös tulostaa valmis puu. Mutta sitten ei pitäisi olla lehtiä. Laita nyt kolme syksyn väriä keltainen, oranssi ja punainen paperilevylle. Ota ensin keltainen väri pallolla ja rullaa se sitten kuvan päälle kruunua pitkin.

Paint autumn kuvat - kasta hierontapallo maaliin ja rullaa se lehtien päälle

Jos olet lisännyt tarpeeksi keltaisia ​​”lehtiä”, ota uusi pallo ja toista prosessi ensin oranssilla ja sitten myös punaisella. Lopuksi voit myös suunnitella muutamia vihreitä lehtiä täällä ja siellä, jotka eivät ole vielä muuttaneet väriä. Anna maalien kuivua ja kuva on valmis. Näin voit maalata niin monta syksyistä kuvaa kuin haluat.

Syksyn puiden maalaus korkeilla

Syksyn kuvien maalaaminen viinikorkkeilla - pujota syksyn värejä puiden latvoilla

 • vähintään 3 viinikorkkia
 • Värit punainen, oranssi ja keltainen
 • ruskeaa ja valkoista käsityöpaperia tai:

  painettu puunrunko oksilla ilman lehtiä

 • Paperilautanen
 • sakset
 • Liima

Kuten edellisissä ohjeissa, joilla voit maalata syksyn kuvia, tarvitset ensin puun, jonka joko leikataan ruskeasta paperista ja kiinnitetään valkoiselle arkille tai tulostetaan. Sitten voit maalata kauniin puun syksyn motiiviksi. Laita lautaselle vähän kolmesta väristä, jotta pakkauksen väri ei tahraa.

Syksyksi maalaa kuvia, piirrä, leikkaa tai tulosta puunrunko

Kasta ensimmäinen viinikorkki mihin tahansa väriin ja käytä sitä lehtien levittämiseen puun kruunuun. Tämä luo pisteitä. Toista sitten uusi korkki ja seuraava väri. Voit myös sekoittaa värejä saadaksesi lisää vivahteita. Sitten tarvitset lisää korkkeja. Kokeile vain!

Maalaa syksyn kuvia puuvillapalloilla

Puuvillapallot ja pyykkipojat ovat loistavia työkaluja piirtämiseen ja käsitöiden tekemiseen lasten kanssa

 • Puuvillapallot
 • Vaatteet
 • Värit (esim. Akryyli)
 • Maalattu tai painettu puunrunko suunnitteluun
 • Arkki paperia tai kangasta

Jos sinulla ei ole korkkia kotona kokeilemaan yllä olevaa tekniikkaa, voit käyttää sen sijaan puuvillapalloja, jotka ovat myös nopeammin löydettävissä, jos haluat piirtää spontaanisti syksyisiä kuvia lastesi kanssa. Tarvitset myös pyykkipojat puuvillan pitämiseksi paikallaan. Kuitenkin, jos käytät helposti pestäviä maaleja, voit yksinkertaisesti pitää palloja sormillasi. Puuvilla kastetaan yksinkertaisesti maaliin ja sitä käytetään pisteiden tulostamiseen.

Maalaa metsä syksyisistä puista syksyisiä kuvia varten

Ehdotuksia, vinkkejä ja ideoita tekniikoista syksykuvien maalaamiseen

Jos haluat maalata koko syksyisen metsän, piirrä vain paljon puunrungoja, jotka koristat sitten lehdillä ympäri. Tätä varten voit valita minkä tahansa tekniikan yllä luetelluista. Artikkelin lopussa on myös muutamia vaihtoehtoja puiden kruunujen ja lehtien suunnitteluun, joita teidän kaikkien pitäisi kokeilla kerran. Ja koska syksy on vielä jonkin aikaa, sinulla on siihen riittävästi aikaa!

Syksyn lehtien maalaus lasten kanssa

Yhdistä väriliidut ja vesivärit syksyiseen kuvaan

 • 2 minkä tahansa kokoista paperia
 • litteät syksyn lehdet
 • ilmastointiteippi
 • Väriliidut
 • Vesivärit
 • leveä harja

Maalaa kauniita syksyn kuvia väriliiduilla ja oikeilla lehdillä

Varmista, että käytät sileää ja tasaista pintaa, muuten myös liitokset tai muut epätasaisuudet siirtyvät kuvaan. Jaa sitten kerätyt lehdet paperiarkille. On parasta kiinnittää paperi teipillä, jotta se ei pääse liukumaan. Voit myös leikata paperista muita syksyn aiheita ja lisätä niitä (esimerkiksi sieniä). Aseta sitten toinen paperiarkki sen päälle. Voit nyt kiinnittää tämän myös teipillä alempaan arkkiin, jotta se ei luista, mutta sinun ei tarvitse. Mutta jos maalaat tällaisia ​​syksyisiä kuvia lasten kanssa, se on luultavasti helpompaa heille.

Eri muotoiset lehdet siirrettiin paperille vahakynillä

Värikynillä, jotka valitaan parhaiten syksyn väreissä, voit nyt silittää yläarkkia. Pidä tapit vaakasuorassa hyödyntääksesi niiden pituutta. Tällä tavalla arkkien muodot, reunat ja kuviot siirretään yläarkille. Älä paina liikaa, paina ensin vähemmän. Tarvittaessa voit aina tehostaa värejä jälkikäteen. Vaihda värit jokaiselle arkille tai yhdistä useita yhdessä. Se on sinusta ja lapsestasi kiinni.

Yksinkertaiset maalausohjeet lapsille kynillä ja harjoilla

Voit joko jättää nämä syksyn kuvat sellaisina kuin ne ovat tai voit jatkaa ja maalata ne vesiväreillä. Se olisi tietysti lapsille erittäin mukavaa. Vesiväreillä voit helposti maalata koko kuvan. Sinun ei tarvitse huolehtia vahapinnoista. Niiden ei taata hämärtyvän. Mutta on mielenkiintoisia värisekoituksia ja tehosteita. Taustaa varten on parasta käyttää vastakkaisia ​​värejä, jotka todella näyttävät lehdistä, kuten sinistä tai vihreää.

Luo värikkäitä, syksyisiä värityskuvia ala -asteella tai päiväkodissa

Haluatko maalata tämän idean syksyllä päiväkodissa tai etsitkö ideoita kuviin, joita voit maalata myös syksyllä peruskoulussa, tämä muunnelma voidaan muuntaa suuremmaksi projektiksi. Jokainen lapsi voi luoda oman kuvansa. Lopuksi ne yhdistetään ylimitoitetulle paperiarkille, jotta saadaan jättiläinen juliste, joka voidaan ripustaa luokkahuoneeseen. Lapset ovat ylpeitä! Tai voit pyytää lapsia siirtämään arkit suurelle julisteelle ja maalaamaan ne yhdessä. Tämä toimii parhaiten lattialla. Tämä on mahdollista pienemmissä ryhmissä, joissa lapset eivät häiritse toisiaan maalatessaan syksyn kuvia.

Maalaa akryylimaalauksia syksyllä

Käytä kaavaimia ja akryylimaaleja lehtien maalaamiseen ja lehtisuonien piirtämiseen

 • Lehdet (todellisia tai leikattuja paperista)
 • Arkki A3 tai A4 ja mahdollisesti toinen arkkipohjien tulostamiseksi
 • Akryylit
 • Sieni tai leveä harja
 • ohut harja
 • sakset

Tämä on hyvin yksinkertainen idea, jota pienet lapset voivat käyttää maalaamaan syksyisiä kuvia. Jos olet kerännyt lehdet itse, paina niitä ensin kirjassa muutaman päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit myös tulostaa tai tallentaa ja leikata paperiarkkeja. Valitsemastasi vaihtoehdosta levyt asetetaan sitten paperiarkille ja voit aloittaa maalaamisen.

Laita vähän akryylimaalia sienen toiseen kulmaan tai poimi maali siveltimellä. Pidä lehdestä toisella kädellä ja harjaa sen reuna sienellä tai harjalla. Kun teet tämän, jatkat arkin koko reunasta. Sitten voit lisätä lehtiä ja maalata niin monta kaunista syksyn kuvaa. Muista myös lisätä lehtisuonet ohuella harjalla. Akryylimaalauksesi on valmis.

Ideoita käsivarsille

Luo runko yhden käden jäljellä ja luo lehtiä kirkkailla syksyn väreillä

Lapset voivat myös suunnitella upeasti rungon oksilla. Tätä varten voit joko käyttää sormimaaleja, maalata käsivarsi käsilläsi ja sormillasi ja painaa ne sitten paperille. Tai voit piirtää käyrän lyijykynällä paperille ja maalata sen sitten ruskealla maalilla. Voit nyt suunnitella kruunun eri tekniikoilla. Olet jo nähnyt joitain niistä yllä. Mutta seuraavat ideat syksykuvien maalaamiseen ovat myös hienoja:

Kuplapakkauksella

Nopea tekniikka kuvien kääreiden maalaamiseen syksyllä

Olisitko keksinyt idean käyttää kuplamuovia syksyn kuvien maalaamiseen? Joten on parasta säilyttää nämä käytännölliset pakkausmateriaalit seuraavalla kerralla, koska voit käyttää niitä muun muassa kruunun suunnitteluun syksyn puille. Tätä varten nupit levitetään maalilla. Jos jotain menee siltä väliltä, ​​sillä ei ole väliä. Paina sitten kalvo paperille siirtääksesi väriä ja luoda vaikutelmia. Toista millä tahansa värillä.

Hammasharjalla ja lehdillä

Kaunis syksyinen puuidea, jossa on roiskeita hammasharjasta ja lehtiä

Kun sinulla on puunrunko ja jotkut lehdet (oikeat tai painetut) valmiina, olet hyvä mennä. Levitä lehdet kruunulle (useita kerrallaan tai erikseen). Ota sitten vesivärimaali hammasharjalla sen jälkeen, kun olet liottanut sen veteen. Voidaan käyttää myös akryylimaalia, jota voit tarvittaessa laimentaa hieman vedellä. Lisää nyt roiskeet lehtien ympärille. Sen jälkeen voit poistaa lehdet. Puhallukseen on myös erityisiä kynät, joita voidaan käyttää ja loihduttaa hienoja roiskeita kuvaan.

Lehdet leimana

Yksinkertainen inspiraatio syksyn kuviin, joissa on puita ja lehtiä - käytä lehtiä leimoina

Arkit ovat myös erinomaisia ​​postimerkkejä ja niitä on erittäin helppo käyttää tähän tarkoitukseen. Levitä siveltimellä maalia. Paina sitten maali puuta vasten ja lehtien muoto siirtyy jo lehtiin. Yhdistä useita värejä aivan kuten luonnossa. Yhdelle levylle voidaan myös levittää useita värejä, jotta saadaan aikaan sekalainen arkki. Mielikuvituksella ei ole rajoja eikä sääntöjä. Jokainen voi suunnitella puunsa haluamallaan tavalla.

Maalaa syksyinen maisema korvatyynyillä

Maalaustekniikat lapsille ja aikuisille - nippu korvatikkuja pisteiden maalaamiseen

Jos haluat maalata hienompia ja pienempiä lehtiä syksykuvillesi, voit käyttää yksinkertaisia ​​vanupuikkoja korkkien sijasta. Tässä on kaksi mahdollisuutta: joko otat sauvan, upotat sen haluamaasi väriin ja taputat sitten puun oksia pitkin luodaksesi kruunun. Tai voit tehdä “kimppun” syömäpuikoista. Tätä varten ota useita kappaleita ja sido ne yhteen kuminauhalla. Nyt voit upottaa ne kaikki yhteen maaliin ja suunnitella useita arkkeja kerralla.

Previous Post
LED -hehkuvat kengät: lenkkaritrendi nuorten keskuudessa, mutta ei vain
Next Post
Hyviä ideoita pääsiäismunien päälle laittamiseen ja ohjeet tehdä se itse