15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nämä elämän hakkerit pitävät kotisi siistinä: 24 ideaa asumiseen

Life hacks tilaa puulaatikon ripustamaan pyörän seinän

Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni asunto vanhassa rakennuksessa vai tilava omakotitalo: Jotta kalusteet saisivat omansa, kotona pitäisi aina olla järjestys. Annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä käytettävissä olevan tilan hyödyntämiseen. Järjestä tallennustila niin, että voit aina pitää yleiskatsauksen ja saada nopeasti kaiken tarvitsemasi. Jotta tallennustila ei olisi vain toimiva, vaan myös todella hyvännäköinen, olemme koonneet ideoita tyylikkäisiin organisointitukiin. Anna näiden elämänhäkkien innostaa sinua!

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: Kuinka pitää yleiskatsaus

Elämän hakkerit koristavat siistin koulukaapin

Onko sinulla suuri perhe ja etsit jatkuvasti tilaa säästäviä huonekaluja? Koulun kaappi voi auttaa pitämään käytävän siistinä. Irrota ovet ja maalaa kaappien sisäpuut puumaalilla. Tällä tavalla lapset suunnistavat nopeasti aamulla. Lisäksi voit järjestää säilytyskorit lisävarusteille, kuten huiveille ja pusseille, ja asentaa lisää ovikoukkuja käsilaukkuille ja takkeille.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä autotallissa: siivoa lelut

Life Hacks Tilaa Lelut Lasten pyykkikori

Jotta lelut eivät aina estäisi, voit järjestää lisää säilytystilaa palloille, tennisraketteille ja vastaavalle autotallissa. Metallinen seinähylly tarjoaa riittävästi tilaa. Lisäksi tarvitset useita metallisia kauhoja, jotka voit maalata korostavilla väreillä, pyykkikorit, jotka vastaavat metallisia kauhoja, ja pieniä ja keskikokoisia pyykkikorit samasta väriperheestä. Näin voit seurata asioita ja löytää lelut nopeasti, kun niitä tarvitset.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä vauvahuoneessa: hyllyt säilytyslaatikoilla

Life Hacks Tilaa Vauvan huoneen säilytyslaatikoiden pukeutuja

Varsinkin kun vauva alkaa ryömiä ja lähtee usein retkille vauvan huoneessa, on loukkaantumisvaara. Riskin minimoimiseksi voit tehdä ilman raskasta vaatekaappia ja säilyttää vauvan tavarat säilytyslaatikoissa. Jos laatikot on valmistettu puusta, säilytysjärjestelmä on mahdollista sisustaa halutulla tavalla. Esimerkiksi maalaa laatikot iloisilla väreillä.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä makuuhuoneessa: käytä kehyksetöntä kuvakoteloa korutelineenä

Life Hacks okei kuvakehys korvakorut ripustin

Onko sinulla vanha kehyksetön kuvanpidike? Muuta se korutelineeksi. Joten voit näyttää korvakorusi tehokkaasti ja seurata aina omaa korukokoelmaasi.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: peilikaappi makuuhuoneessa

Life Hacks tilaa peilivarasto nuorisohuoneen korulaatikkoon

Pienissä huoneistoissa on vähän tilaa, mutta ripustustilaa on runsaasti. Hyödynnä niitä ja koota peilikaappi makuuhuoneeseen. Siellä voit säilyttää koruja, aurinkolaseja ja muita pienempiä asusteita. Jotta peilikaappi näyttäisi tehokkaalta, voit liimata tapetin palasia oven sisäpuolelle.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: Lisää säilytystilaa työpöydällä

Life Hacks Tilaa Terrariumin lasten työpöytävarasto

Haluatko piristää lastentarhan pöytää? Osta terraario, jossa on säilytystilaa kynille, lyijykynille ja vastaaville. Siitä tulee heti katseenvangitsija ja tuo luonto lastentarhaan.

Life Hacks Tilaa työpöytä pyykkikori

Toinen idea siitä, miten voit luoda lisää säilytystilaa kotitoimistossa tai lastentarhassa, on kiinnittää pyykkikiinnikkeet ja tyhjät tölkit työpöydälle leikkeiden avulla. Vinkkimme: maalaa kaikki korit ja tölkit samaan väriin. Voit käyttää purkkeja kynien pitämiseen tai maljakoina. Järjestä useita kaktuksia pyykkikoriin, ne lisäävät värillisiä kukkia talvella.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: Säilytä käsityövälineet selkeästi

Life Hacks tilaa käsityöasiakirjoja koristeellinen terraario

Jos haluat tehdä käsitöitä vapaa -ajallasi, sinulla on varmasti jo paljon käsityövälineitä ja -tarvikkeita. Järjestä askartelukulma olohuoneeseen tai keittiöön, jossa voit pitää sen siististi järjestyksessä. Voit esimerkiksi ripustaa S-koukkuihin lisävarusteita, kuten harjat, sakset, kuumaliimapistoolin jne. Voit säilyttää maaleja, liimoja, pesuteippejä ja teippejä suuressa lasiterraariossa.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: tee oma tikkaat

Life hacks okei kylpyhuone laukku vanhoja t-paitoja

Oletko täysin innostunut Ikean Hjälmaren -tikkaathyllystä? Sitten pidät ehdottomasti seuraavasta DIY -ideasta. Ompele useita kangaskasseja vanhoista T-paidoista ja ripusta ne kylpyhuoneessa oleville puisille tikkaille. Tämä antaa sinulle lisää säilytystilaa kosmetiikalle kaikille perheenjäsenille. Täydellinen pieneen huoneistoon, jossa useiden sisarusten on jaettava kylpyhuone.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: tee omat tarrat

Elämän hakkerit tilaavat mausteita laatikoihin

Haluatko selkeän keittiön? Sitten voit säilyttää kaikki mausteet samoissa maustepurkkeissa ja merkitä ne itse. Tarvitset vain itseliimautuvan paperin ja tulostimen. Voit myös tulostaa tarrat tulostuspaperille ja kiinnittää ne liimapuikolla. Vinkki: Kiinnitä tarrat aina kanteen. Joten et kastu ja likaannu ja liima kestää paljon pidempään.

Elämä hakkeroi lisää järjestystä: merkitse laturit washi -teipillä

Life Hacks okei iPhone -laturin pesuteippi

Merkitse kaikkien perheenjäsenten laturit pesuteipillä. Joten jokainen voi tunnistaa laturinsa nopeasti. Tietokoneen lisävarusteet on myös hyvä merkitä samalla tavalla. Varsinkin kun kaikilla on sama matkapuhelin tai tietokone kotona, usein tapahtuu, että joku menettää laturinsa ja haluaa lainata sitä. Sitten unohdat usein, että hän lainasi laturin ja riidat syntyvät.

Elämä hakata järjestykseen nuorisohuoneessa

Life Hacks Tidy Wardrobe Kids CD -koukut

Tuo järjestys lapsille kokoamalla asuja viikon joka päiväksi ja erottamalla ne sitten visuaalisesti vaatekaapista. CD-levyt voidaan muuttaa tilausapuvälineiksi. Heidän avullaan vaatekaappi näyttää siistiltä ja siistiltä.

Elämä hakkeroi pitääkseen olohuoneen siistinä

Life Hacks tilaa lahjapakkauksia säilytystilaa avoimia seinähyllyjä

Jos paljon pieniä tavaroita on säilytettävä käytännössä, olohuoneen seinähylly on ihanteellinen. Osta useita tyylikkäitä lahjapakkauksia korostusväreissä ja käytä niitä kodin tarvikkeiden, postikorttien ja valokuva -albumien säilyttämiseen.

Seuraavat elämän hakkerit auttavat myös varmistamaan, että omassa kodissasi on järjestys:

Säilytystilaa kylpyleluille

Life Hacks tilaa riippuvat lelut kylpyhuoneen tyhjentämiseksi

Kulmahyllyt säästävät tilaa ja ovat erittäin käytännöllisiä

Life Hacks tilaa kulma -seinähyllykirjoja

Valaistu kirjahylly täydentää olohuoneen lukunurkan

Life Hacks tilaa kulmahyllyideoita tilan säästämiseksi

Tilaa käytävällä: pidä avaimet oikeassa paikassa

Life Hacks Okei avain eri väreissä

Life Hacks okei keskeisten riipusten värit

Life hacks tilaa pyyhkeitä eri värejä

Life Hacks Tilaustehtävät Kotitalouspöytäkaappi Eriväriset muistiinpanot

Elämä hakata hakata vaatekaappi korit tiedostoja tytöt

Life hacks tilata Ikean kylpypyyhkeet tukevat pinnan yöpöydän ideaa

Life Hacks tilaa pöydän säilytystilaa

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä