15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee-se-itse kukkaruukku-istuta kierrätetty mini-yrttitarha

DIY basilikan kukkaruukun yrttitarha

Tarkista tämä upea idea samalla tavalla Tee-se-itse kukkaruukku pystyä valmistamaan kierrätysperiaatteiden mukaisesti. Tämä ihastuttava mini -yrttitarha voi toimia täydellisenä koristeena terassilla tai keittiössä. Olemme koonneet sinulle lyhyen ja käytännöllisen oppaan näiden söpöjen kukkaruukkujen tekemiseen. Tämä idea on erityisen alkuperäinen, helppo ja edullinen sekä erittäin ympäristöystävällinen.

Tee-se-itse-kukkaruukku-käytettävät materiaalit

materiaalit tee-se-itse kukkaruukku yrttitarha

Varten Tee-se-itse kukkaruukku tarvitset seuraavat materiaalit: keraaminen lautanen; Värikoordinoitu jäännösmateriaali ja nauha; kolme suosikki yrttiä keittiöön; kolme tyhjää jogurttipurkkia; Liimapistooli; sakset.

Tee-se-itse-kukkaruukun ohjeet-vaihe yksi

tee-se-itse-kasvien ruukkijäämät yrttitarha

Ota jäljelle jäänyt materiaali ja leikkaa se nauhoiksi, jotka ovat riittävän suuria käärimään jogurttipurkkeja. Kiinnitä sitten liimapistoolilla. Näin saat lisärakennetta Tee-se-itse kukkaruukku Lisätä.

vaihe 2

lahja nauha kukkaruukku tee se itse yrttitarha

koristelu kukkaruukku tee se itse yrttitarha

Seuraava askel yhdelle Tee-se-itse kukkaruukku on koristella ja koristella tätä. Sido lahjanauha mukin yläosan ympärille. Leikkaa sitten kärjet pois 45 asteen kulmassa.

vaihe 3

istutus kukkaruukku tee se itse yrttitarha

Istuta yrtit jogurttipurkkiin.

Vaihe 4

valmis kukkaruukku tee se itse yrttitarha

Viimeinen vaihe, jos sinulla on Tee-se-itse kukkaruukku järjestä kolme kattilaa yrtteineen tarjoilulautaselle. Aseta ne ikkunan lähelle, jotta ne saavat tarpeeksi valoa ja näkyvät myös koristeena.

Vaihe 5

teekupit kukkaruukku tehdä itsellesi kierrätetty yrttitarha

Varmista, että vastaat kaikkien elementtien värejä, jotta tästä pienestä yrttitarhasta tulee todellinen katseenvangitsija. Voit jopa valita teipin, romun ja tarjoilulautasen keittiön värin perusteella. Näin tämä idea toimii Tee-se-itse kukkaruukku muuttuu kauniiksi keittiön koristeeksi.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen