15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna parvisänky itse Ikean huonekaluilla – malleja sängyillä, joissa on säilytystilaa

Pieniä huoneita ja huoneistoja sisustettaessa on aina pyrittävä maksimoimaan pieni tila. Jos haluat perustaa makuuhuoneen säästääksesi tilaa, voit laittaa sängyn ja lipaston yhteen ja muuttaa ne yhdeksi Rakenna parvisänky itse. Tässä esittelemme joitain Ikean kalusteita, joilla voit tehdä sängyn ja säilytystilaa itse ja saada siten suurimman hyödyn rajoitetusta tilasta.

Rakenna parvisänky itse Ikean lipastoista

Rakenna parvisänky itse ikea-hack-nordli-pukeutuja-valkoinen-lastenhuone-sininen

Jokaisessa makuuhuoneessa on oltava vähintään yksi sänky, lipasto tai vaatekaappi ja mahdollisesti työpöytä ja tuoli. Jos käytettävissä oleva tila ei kuitenkaan riitä, on olemassa muutamia tilaa säästäviä temppuja, joiden avulla voit hyödyntää sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakenna sänky Ikean kaappeista

Rakenna parvisänky itse, lastenhuone-kalustus-säilytystilaa-nordli-lipasto

Säilytystilaa sisältävä sänky on hyvä sisustusidea pienempään huoneeseen, kuten lastenhuoneeseen. Jos etsit halpaa vaihtoehtoa, voit säästää rahaa ja tilaa samaan aikaan Ikean lipastoista ja patjoista valmistetulla parvisängyllä . Ikean Bekväm -jakkara on täydellinen portaikko parvelle, jossa on säilytystilaa.

Perusta lastenhuone – rakenna parvisänky itse

Rakenna itse parvisänky sänky-varasto-malm-pukeutuja-sininen-lastenhuone-poika

Tämän Ikean hakkeroinnin periaate on hyvin yksinkertainen. Jos haluat rakentaa parvisängyn itse, ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on Ikean tavallinen lipasto, esimerkiksi Malm -sarjasta. Mukava patja ja sängynrunko tai sälekehys ovat myös tarpeen. Haluttaessa voit myös asentaa lisäsängyn kiskoja ja päätyjä suojaksi.

Ikean hakkereita ja luovia ideoita lastentarhaan – 20 inspiraatiota

Piristä ja uudista Ikean Frosta -jakkara – 18 luovaa ideaa

Ikean Mandal -päätylaitteen muuntaminen – ideoita jäljitellä

Ikean Malm -lipasto sängynrunkoksi

Rakenna parvisänky itse ikea-hack-dresser-kullen-storage-space-laatikot

Säilytystilan ja makuukalusteiden toiminnot yhdistetään säilytysalueisiin ja sängyn alla oleviin laatikoihin. Tällaiset parvisängyt ovat täydellisiä paitsi lastenhuoneeseen myös yhden huoneen huoneistoihin ja opiskelijahuoneisiin. Ikean Malm -sarjan lipastoissa on kahvaton vetolaatikko ja ne sopivat täydellisesti makuuhuoneisiin, joissa on puhdas muotoilu.

Rakenna parvisänky itse – Ikean pohjakaapit keittiöön sängynrunkoksi

Rakenna parvisänky itse sänky-säilytystila-keittiökaapit-lastenhuone-ikea-hakata

Jos haluat rakentaa parvisängyn itse, on saatavilla myös keittiön kaappeja sängynrunkoina. Ne avautuvat ulos ja niissä on riittävästi säilytystilaa vaatteille, kirjoille, koulutarvikkeille ja monille muille. Huomaa vain, että tarvitset hieman syvemmät keittiökaapit, jotta yläosa on tarpeeksi leveä sängylle.

Perusta luova lastenhuone

Rakenna oma parvi-sänky-luova-lastenhuone-kaapit-dinosaurusten kahvat

Keittiön kaapit voidaan maalata millä tahansa värillä vastaamaan muuta sisustusta ja seinän väriä. Jos se on lastenhuone, voit silti korvata kaapien tylsät kahvat pienillä leluilla, kuten dinosauruksilla. Näin voit luoda luovan suunnittelun lastenhuoneeseen.

Sänky, jossa säilytystilaa makuuhuoneelle

Rakenna oma parvi-sänky-makuuhuone-sänky-varastointi-stolmen-lipasto

Yhdistelmä hyödyllisyyttä ja modernia tyyliä saavutetaan tyylikkäällä sängyllä, jossa on säilytystilaa. Useimmille Ikean huonekaluille on ominaista mukautettu muotoilu ja ne luovat modernin mutta edullisen sisustuksen.

Rakenna parvisänky itse ja lisää säilytystilaa

Rakenna-oma-parvi-sänky-ikea-hack-stuva-storage-system-cot-idea

Jos haluat rakentaa parvisängyn itse lastenhuoneeseen, sinun pitäisi hankkia lasten jakkara. Jopa pienemmät lapset voivat mennä sänkyyn illalla ja nousta uudelleen aamulla. Putoamissuoja olisi myös tarpeen lapsen turvallisuuden varmistamiseksi nukkuessa.

Yhdistä parvisänky ja lipasto

Rakenna-oma-parvi-sänky-ikea-nordli-pukeutuja-hakata-pinnasänky-portaat

Porrasjakkara ei kuitenkaan riitä korkeammille lipastoille parvella. Tässä tapauksessa voit ostaa tikkaat tai rakentaa ne itse ja rakentaa ne sänkyyn. Tämä tarjoaa myös leikkimahdollisuuden pienimmille, koska he yleensä pitävät kiipeilypeleistä.

Käytännöllisesti sisustetut lastenhuoneet

Rakenna oma parvi-sänky-lasten-lastenhuone-ikea-huonekalut-laatikko-lipasto-säilytystilaa

Pikkulasten lastenhuone ei saisi olla liian suuri, mutta siinä pitäisi ehdottomasti olla leikkialue. Parvi, jossa on säilytystilaa lastenhuoneessa, on hyvä sisustusidea pienempään huoneeseen, koska se jättää tarpeeksi tilaa leikkiä ja tarjoaa jopa leikkimahdollisuuksia.

Ikea Hack – Rakenna oma sänky, jossa on säilytystilaa

Rakenna oma parvi-sänky-ikea-hacks-stolmen-pukeutuja-makuuhuone

Jos haluat rakentaa parvisängyn itse opiskelija- tai vierashuoneeseen, sinun tulee valita sille paras paikka, jotta se vie mahdollisimman vähän tilaa huoneessa. Parvisängyt, joissa on säilytystilaa, sijoitetaan yleensä huoneen kulmaan tai alkoviin, jotta muu tila jää vapaaksi.

Tyylikäs sänky, jossa säilytystilaa

Rakenna oma parvi-sänky-idea-kerrossänky-säilytystila-portaat-tyylikäs sisustus

Tämä kerrossänky on täydellinen pieniin tiloihin, koska se on rakennettu laatikon ja kaappien päälle ja on tarkoitettu kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Olipa tyylikäs lastenhuone tai moderni opiskelijahuone, Ikean huonekaluista valmistettu sänky ja säilytystilaa luovat järjestyksen joka huoneessa.

Tee kerrossängyt Ikean kalusteilla itse tai asenna ne

Rakenna oma parvi-sänky-laatikot-säilytystila-kerrossänky-valkoinen

Jos haluat rakentaa yksinkertaisen parvisängyn itse Ikean huonekaluista, et todennäköisesti tarvitse käsityöläisen apua. Kuitenkin, jos se on kerrossänky, jonka rakenne on monimutkaisempi, olisi suositeltavaa palkata käsityöläinen työhön. Näin voit varmistaa parvisängyn turvallisuuden ja käyttää sitä huolettomasti.

Rakenna parvisängyt itse keittiön kaapista ja hyllyistä

Rakenna omat ideasi-makuuhuone-keittiö-kaapit-portaat

Kuten jo mainittiin, voit rakentaa parvisängyn itse Ikean lipastoista, mutta myös keittiön kaapista ja hyllyistä. Tässä on kaksi esimerkkiä siitä, miten tämä on mahdollista. Sänky, jossa on säilytystilaa Ikean keittiökaappeista, on rakennettu yhdessä vapaata tilaa yöpöydälle ja portaille. Pohjakaapit avautuvat ulospäin ja tarjoavat säilytystilaa monille eri tavaroille. Toisaalta Ikean hyllyistä valmistettu parvisänky voi toimia kirjahyllynä ja säilytystilana samanaikaisesti. Ilmaisiin hyllyihin voit laittaa Ikean säilytyskorit, jotka toimivat laatikoina.

Uudista Ikea Nordli -lipasto sängyssä, jossa on säilytystilaa

Rakenna-oma-parvi-sänky-ikea-huonekalut-nordli-pukeutuja-sänky-tyttöjen huone

Ikea Nordli -lipasto on täydellinen sängynrunkoksi, jos haluat rakentaa parvisängyn itse. Huonekalun tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa sisustukseen ja voidaan sisustaa haluamallasi tavalla. Voit laittaa kaksi lipastoa vierekkäin pidentääksesi sänkyä säilytystilalla. Patjan pitämiseksi paikallaan tarvitaan ainakin sängynrunko, ainakin ulkopuolelta.

Käytä Ikean Expedit -hyllyjä sängynkehyksinä

Rakenna-oma-parvi-sänky-luova-idea-makuuhuone-ikea-hack-expedit-hylly

Voit käyttää vanhoja Ikea Expedit -hyllyjä ja yksinkertaista sälekehystä rakentaaksesi käytännöllisen parvisängyn, jossa on runsaasti säilytystilaa. Tämä sisustusidea on tarkoitettu erityisesti opiskelijahuoneisiin, koska muotoilu on tilaa säästävä ja tarjoaa tarpeeksi tilaa kaikille oppikirjoille. Lisäksi hyllyistä valmistettu sängynrunko voidaan maalata haluamallasi tavalla, maustaa ja siten suunnitella yksilöllisesti.

Ikea hakata – rakenna vuodesohva tai parvisänky itse

Rakenna oma parvisänky-ikea-huonekalut-valkoinen lipasto-patja-tyynyt-vuodesohva

Jos se ei ole makuuhuone vaan pieni olohuone, voit korvata sohvan tilaa säästävällä vuodesohvalla, jossa on säilytystilaa. Tähän sopivat erilaiset Ikean huonekalut, joissa on säilytystilaa, jolle patja on sijoitettu. Vuodesohva, jossa on muutama sohvatyyny, sopii erinomaisesti television katseluun tai pienille nokosille iltapäivällä.

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa