15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna itse pullohylly – materiaalit, ohjeet ja luovia ideoita

Rakenna oma pulloteline luovasti-muovi-nahka-keittiö-viiniteline

Tyylikäs pulloteline varmistaa viinien ja muiden juomien esteettisen säilytyksen ja luo samalla järjestystä keittiöön tai olohuoneeseen. Pullohyllyjen mahdolliset mallit ovat lukuisia – pöydälle, seinälle, pöydän alle tai keittiön kaappiin. Materiaalivalikoima on yhtä suuri, ja puusta valmistetut pullotelineet on helpoin rakentaa. Haluaisitko Rakenna itse pullohylly ja saada viinipullot järjestykseen, olet löytänyt sen täältä. Esittelemme ideoita pienille ja suurille juoma- ja viinihyllyille sekä muutamia hyödyllisiä ohjeita.

Rakenna pieni pulloteline itse

Rakenna oma pulloteline puiset-viinipullot-kauppa-diy-projekti

Pienet keittiön pullotelineet ovat täydellisiä niille, jotka haluavat nauttia lasillisen viiniä illallisen kanssa tai kutsua ystäviä ajoittain illalliselle. Viinin keräilijöille, jotka omistavat useita viinipulloja, sopivat esimerkiksi suuret viinikotelot, jotka on rakennettu kellariin. Alta löydät ohjeet kuuden pullon pienelle pullotelineelle, jonka voit myös rakentaa itse.

Rakenna pulloteline itse – materiaalit ja ohjeet

Rakenna pulloteline itse puu-ohjeet-materiaalit-askeleet

Ennen kuin rakennat pullotelineen itse, hanki kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Ensin tarvitset kaksi vanerilevyä (esimerkiksi koivupuusta), joiden koko on noin 26 × 38 senttimetriä. Tarvitset myös kaksi saranaa ja noin 30 senttimetriä mitä tahansa väriä. Tarvittavat työkalut ovat viivotin, kynä, ruuvimeisseli, poranterä reikäsahalla ja 150 hiekkapaperi.

Jauhaa reikiä ja koristele pullohylly haluttaessa

Rakenna itse pullohylly, puureiät-hiomapaperi

Kun rakennat pullotelineen itse, sinun on ensin mitattava reikien paikat ja merkittävä niiden keskipisteet. Poraa sitten kuusi ympyrää kuhunkin vanerilevyyn reikäsahalla. Kun 12 ympyrää on porattu, reunat on hiottava hiekkapaperilla. Jos haluat maalata pullotelineen, tämä on tehtävä hiomisen jälkeen.

Asenna saranat

Rakenna omat pullotelineen saranat-koota-ohjeet-helppoa

Seuraava vaihe on kahden vanerilevyn kokoaminen. Tämä tehdään saranoilla, jotka voidaan helposti asentaa ruuvimeisselillä. Pullotelineen vakauden lisäämiseksi sinun on asennettava kaksi saranaa.

Rakenna oma vaneripulloteline

Pullohylly-rakenna itse-pieni-keittiö-keittiö-ohjeet-poraus

Viimeinen vaihe pullotelineen rakentamisessa itse on sitoa se narulla. Johto varmistaa, että pullon hyllyä ei voi avata haluttua pidemmälle. Jos haluat sitoa kaksi vanerilevyä yhteen, poraa pienet reiät viinitelineen alempiin kulmiin ja vedä naru niiden läpi. Sido solmu narun kumpaankin päähän ja kuuden pullon itse tehty pulloteline on valmis.

Rakenna oma luova pulloteline putkista ja nahasta

pullohylly-rakenna itse-kupariputket-valkoinen-nahka-luova

Koska pulloteline toimii myös esteettisenä koriste -elementtinä, voit valita luovan suunnittelun. Esimerkiksi putkien, kupariruiskumaalin ja valkoisen nahan avulla voit tehdä tyylikkään pullotelineen itse ja säilyttää viini- tai PET -pulloja tyylikkäästi.

Tyylikäs viiniteline puusta ja nahasta

pullohylly-rakenna itse-puu-nahka-luova-elävä-idea-viinivarasto

Tummemman nahan ja puun avulla voit myös rakentaa pienen pullotelineen, joka sopii täydellisesti olohuoneeseen tai ruokasaliin. Puu voidaan värjätä halutulla tavalla vastaamaan huoneen sisustusta. Tämä yksinkertainen viiniteline on nopea ja helppo rakentaa, ja se on myös hyvä lahja ystäville tai sukulaisille.

Luovia ideoita viinin säilytykseen

pullohylly-rakenna itse-pieni-viini-hylly-puu-nahka-tee itse

Voit rakentaa minimalistisen pullotelineen itse vanerista ja nahkanauhoista, mikä on myös täydellinen lahja viinin ystävälle. Pieni viiniteline voidaan joko asentaa seinälle tai sijoittaa sivupöydälle, ja se luo tyylikkään sisustuksen.

Rakenna itse moderni pulloteline – materiaalit

Pullohylly-rakenna itse-viinipullot-kauppa-nahkanauhat

Jotta voit rakentaa tyylikkään pullotelineen neljälle viinipullolle, tarvitset vaneria, sileitä puisia tappeja, puuliimaa ja nahkanauhoja. Tarvittavat työkalut ovat pora ja ompelukone. Löydät täydelliset ohjeet artikkelin lopusta.

DIY pulloteline puusta ja metallista

pullohylly-rakenna itse-metalli-puu-viinipullot-viinilasit

Jos haluat rakentaa itse luovan pullotelineen, joka ei vie liikaa aikaa ja vaivaa, voit kokeilla tätä DIY -projektia. Juomahylly on valmistettu puusta ja metalliseinäkoukuista, ja sitä voidaan käyttää sekä viinipulloihin että muihin pulloihin. Käytä tätä tarkoitusta varten suuria seinäkoukkuja, jotka pitävät pullot paikallaan.

Ohjeet – rakenna oma pulloteline

Rakenna oma pullohylly-luova-idea-ohjeet-materiaalit

Joillakin maalarinteipillä ja liitutaulumaalilla voit maalata pienen merkin, johon voit sitten kirjoittaa liidulla. Seinäkoukut voidaan suunnitella mihin tahansa väriin ruiskumaalilla, jotta voit sovittaa pullotelineen sisustukseesi.

Puinen pulloteline seinälle

pullohylly-rakenna-itse-puinen-seinä-hylly-viinipullo-varasto

Etsitkö tilaa säästävää ideaa pullojen säilyttämiseen kotona? Puiset pullotelineet voidaan helposti asentaa tyhjään seinään missä tahansa huoneessa, jolloin keittiökaapissa tai sivupöydässä ei ole tilaa muille tavaroille.

Rakenna itse pullohylly maalaiskeittiöön

pullohylly-rakenna itse-keittiö-maalaistyylinen puu-viini-hylly-luova

Voit rakentaa pullotelineen itse muutamasta pidemmästä puulaudasta, joka sopii täydellisesti maalaistyyliseen keittiöön. Voit maalata puulevyt haluamallasi tavalla ja tehdä reikäsahalla sopivia reikiä. Jos haluat käyttää pullohyllyä punaviinipulloihin, tee reiät niin, että pullot ovat pullon kaula alaspäin.

Tee keittiöstä käytännöllinen

Pullohylly-rakenna se-itse-keittiö-viinivarasto-seinähylly-puu

Seinälle asennettava pulloteline voi antaa keittiölle tyylikkään tunnelman, mutta se voi olla myös erittäin käytännöllinen. Tällä tavalla viinipullot ovat aina käden ulottuvilla, kun tarvitset niitä. Jos rakennat pullotelineen itse, sinun on silti varmistettava, että viinipullot ovat tukevia hyllyillä eivätkä voi pudota.

DIY viiniteline, joka on valmistettu puulavasta

pullohylly-rakenna itse-puinen-lava-uudista seinähylly-lasipidike

Voit rakentaa käytännöllisiä huonekaluja itse puulavoista ja suunnitella kotisi luovasti. Muutaman puulaudan avulla voidaan rakentaa yksinkertainen pulloteline viinilasipidikkeillä, joka on asennettu seinälle ja sopii siksi myös pieneen asuntoon. Voit myös rakentaa kellariin suuria viinitelineitä useista puulavoista.

Käytännöllinen idea viinin ystäville

pullohylly-rakenna se-itse-puinen-lava-viini-pullo-lasipidike-seinä

Viinitelineet, joissa on tilaa viinilasille, ovat erittäin käytännöllisiä, koska niissä yhdistyvät viinitelineen ja keittiökaapin toiminnot. Lasit asetetaan pikari tai kuppi alaspäin, jotta ne eivät pölyy ja ovat valmiita luovuttamaan.

Tee yksinkertainen pullonpidike itse

pullohylly-rakenna itse-helppo-materiaalit-ohjeet-pahvi

Voit tehdä oman pienen, luovan pullotelineen PET- tai viinipulloille lähetysrullasta, värillisestä teipistä ja huopasta. Pulloteline voidaan suunnitella mille tahansa pullolle ja se voidaan myös sijoittaa jääkaappiin, jotta voit pitää juomat kylminä ilman, että ne rullaavat.

* Moderni puinen pulloteline, jossa nahkaiset nauhat – ohjeet tässä.

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen