15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna alkuperäinen DIY -työpöytä kotitoimistollesi

inspiroitu-kaksiosainen kirjoituspöytä-koti

Jos sinulla on koskaan ollut mahdollisuus työskennellä kotoa käsin, tiedät todennäköisesti, kuinka suuri vaikutus kodin toimistokalusteilla voi olla työn tuottavuuteen. Erityisesti työpöydällä on tärkeä rooli kaikissa toimistoissa, myös kotitoimistossa. Sen pitäisi olla toimiva ja mukava. Erikoisvalmisteinen DIY -työpöytä, jonka pitäisi sopia tiettyyn toimistoon, voi valitettavasti usein osoittautua erittäin kalliiksi.

Tee tyylikäs ja toimiva DIY -työpöytä kotitoimistollesi itse

musta-kirjoituspöytä-tee se itse

Mutta meillä on hyviä uutisia. Tietokonepöydälle on monia vaihtoehtoja, jotka voit tehdä itse. Tällaisista työpöydistä voi tulla kulmapöytä tai kaapin työpöytä, ja ne voivat olla minkä kokoisia ja muotoisia tahansa toimistohuoneesi vaatimusten mukaan. Ja mikä parasta, työpöytäsi on ainutlaatuinen siitä yksinkertaisesta syystä, että teit sen itse. Joten tässä artikkelissa on muutama inspiroiva esimerkki alkuperäisestä DIY -työpöytä sinulle, josta toivottavasti pidät. Joten hauskaa selailua!

1. DIY -työpöytä, joka perustuu Pottery Barnin ideaan

kulma-työpöytä-idea-tee itse

Tätä vaihtoehtoa varten tarvitset vain kulmapöydän. IKEA Effective Desk sopii esimerkiksi tähän. Tarvitset myös kaksi puista arkistokaappia. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on maalata kaapit ja työpöytä valkoiseksi. Irrota jalat ja muut osat työpöydältä ja lisää pari tukea takakulmaan. Tässä tapauksessa käytettiin kaiteita ja metallilevyjä. Sinulla on jo uusi DIY -työpöytä, joka näyttää paljon paremmalta. (ikeahackerilta)

2. Tee se itse -pöytä

seisova-kirjoituspöytä-at-home-rakenna se itse

Tilaa säästävät seisovat työpöydät voivat maksaa paljon rahaa. Tästä syystä tällaiset DIY-projektit ovat lompakkoystävällinen vaihtoehto. Tätä varten nimenomaan DIY -työpöytä Käytettiin joitain IKEA: n teknisiä tuotteita ja rautakaupan tuotteita. Pysyvän työpöydän tuotannon tarkkoja yksityiskohtia ei tiedetä, mutta voit selvittää kuinka kuvien kautta. Se on houkutteleva, toimiva huonekalu ja parasta siinä on se, että se ei maksa paljon rahaa. (kirjoittanut Tom Borowski)

3. Suunnittele ja rakenna uusi työpöytä

toimisto-kirjoituspöytä-musta-toimisto-itse

Tämä projekti on hieman enemmän mukana, mutta silti toteutettavissa pienellä suunnittelulla ja huolellisella rakentamisella. Ei ole vaikeaa löytää vankka, vakaa ja tyylikäs samanaikaisesti DIY -työpöytä luonnoksesta, mutta se ei myöskään ole helpoin DIY -projekti. Silti se on loistava tapa saada juuri se mitä haluat. Tässä tapauksessa kaikki alkoi vanhalta, massiivipuulta.

Sahahevosen jalat valmistettiin kolmesta männystä, jotka oli liimattu yhteen. Kahdessa jalassa on ontto keskus virta- ja Internet -kaapeleille. Tämä on erittäin näppärä idea sähkölaitteille. Pöytälevyä varten ovi leikattiin haluttuun kokoon ja hiottiin sitten hiekkapaperilla. Hyvän pohjamaalin ja mukavan maalikerroksen jälkeen se oli DIY -työpöytäh tehty. (lehtimieheltä)

4. Rakenna työpöytä minitietokoneelle

tyylikäs työpöytä-kotona-minimalistinen idea

Tällainen DIY -työpöytä sopii hyvin minikannettaviin. Kuten nimestä voi päätellä, ne ovat pienempiä kuin tavalliset kannettavat tietokoneet, mutta myös käytännöllisempiä, koska niitä on helpompi kuljettaa mukana. Tässä on opas työpöydän rakentamiseen omalle minitietokoneellesi. Pöytälevyyn on parasta käyttää päällystettyä mäntyä ja hyllyn jalkoihin ja nostimiin mäntyä. Tarvitset myös pyörösahan.

Kun olet leikannut palaset, harkitse kaapelin lisäämistä. Käytä kolikkoa mallina ja vapaasahaa. Seuraavaksi sinun on leikattava viistot reunat. Leikkaa jalkojen ja nostolaitteiden päät vinossa sahalla ja pyörösaha hyllyn etureunojen ympärille. Nyt on aika kiinnittää pöytälevy liimalla ja ruuveilla. Ruuvaa jalat tiukasti kummaltakin puolelta, täytä reiät ja maalaa valmis DIY -työpöytä millä tahansa värillä. (tuoreilta kotiseuduilta)

5. DIY -työpöytä kotistudioon

halpa-pöytä-idea-tee-se-itse-tietokone

Tätä varten DIY -työpöytä kotistudiota varten tarvitset pöytälevyn ja jalat työpöydän alaosan rakentamiseen. Sen jälkeen voit rakentaa ja lisätä hyllyn näyttöä ja näppäimistöä varten. Voit piilottaa kaikki kaapelit pöydän alle, ja sinulla on runsaasti tilaa näytölle, näppäimistölle ja kaiuttimille sekä muille asioille. Työpöytä voi olla jopa erittäin halpa. (ikeahackerilta)

6. DIY -työpöytä, joka on valmistettu alumiinista ja koivupuusta

diy-desks-light-corner-idea

Tämä DIY -työpöytä on suunniteltu täyttämään tietyt vaatimukset. Sen pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta siihen mahtuu avoin kirja, kannettava tietokone ja muistikirja. Sen pitäisi olla vankka, siinä ei saa olla nurkkoja, jotka täyttyisivät röyhelöillä, ja sen tyylin kannalta modernit ja selkeät linjat.

Ja nämä ovat materiaaleja, joita tarvitset tähän projektiin: 4 × 8 ″ 3/4 ″ koivuvaneria, 3 × 6 ′ 0,118 ″ akryylilevyä, 12 ″ 4 × 4 ″ Douglas -kuusia, kaksi 8 ′ 1 ″ kulmaa valmistettu alumiinista, kaksitoista 8 × 12 “esileikattua sinkittyä teräslevyä, kymmenen 3/4” # 8 teräsruuvia, neljä 4 “3/8” ripustusruuvia, neljä 3/8 “mutteria T-uriin, tölkki polyuretaanipintakäsittely, kaksipuolinen teippi, liima, leveä teippi, kiillotusaineet alumiinille ja autovaha. Huolimatta melko pitkästä luettelosta, hämmästyt, kuinka helppo on löytää tämä DIY -työpöytä rakentaa itsesi. Sinun on vain kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin. (ohjeista)

7. Rakenna oma DIY -työpöytäsi alle 30 dollarilla. Käytännössä ei tarvitse kuluttaa suuria summia pöydälle, kun voit rakentaa omasi alle 30 dollarilla. Näin se menee: tarvitset 9 cm leveät levyt pääkehykseen (jalat ja tuen) ja pari 6 cm palkkia näkyville tuille. Käytä pöydälle 18 mm paksuista vanerilevyä. Leikkaa ne samankokoisiksi laudoiksi ja järjestä pöydälle, jättäen pienen raon jokaisen laudan väliin. Kiinnitä kaikki paikoilleen ruuveilla ja liimalla. Halutessasi voit saada valmiiksi DIY -työpöytä myös maalata. (ohjeista)

8. Tarkoituksenmukainen DIY-työpöytä

tee-oma-työpöytä-kotona -idea

Opi tekemään omasi DIY -työpöytä voi rakentaa kuluttamatta suuria summia rahaa ja menettämättä tyyliä ja toimintoja. Mieti ensin, kuinka suuri työpöytäsi on, ja osta sitten puinen pöytälevy. Tässä esimerkissä käytettiin kolmea mäntypuusta valmistettua levyä. Hio puu ja maalaa se sitten millä tahansa värillä. Esimerkin väri on vesipohjainen pähkinä. Käytä tätä vaahtoharjaa ja levitä 2-3 kerrosta. Tarvitset pari kaappia tuiksi tai jaloiksi (esimerkissä nämä ovat IKEA: n Besta -kaapit). Aseta levyt kaappeille, säädä ne ja kiinnitä ne hyvin. Sinulla on jo hieno DIY -työpöytä ja runsaasti säilytystilaa kaappien ansiosta. (käyttäjältä aubreyandlindsay)

9. Pysyvä työpöytä DIY -työpöytänä

Halpa projekti-kirjoituspöytä-rakenna itse

Tarvitset pöydän tähän seisovaan työpöytään. Voit tehdä tämän ottamalla vanhan, jota et enää käytä, ostamalla uuden tai rakentamalla sen itse. Tarvitset myös toisen pöytälevyn ja kulman. Aseta toinen levy pöydälle ja kiinnitä se liukumisen estämiseksi. Uusi, toimiva ja edullinen seisomapöytäsi on valmis. (ikeahackerilta)

10. Monipuolinen DIY -työpöytä

vika-desk-idea-projekti-diy

Tämä on fantastinen DIY -projekti, jonka tulos on moderni DIY -työpöytä on useissa väreissä. Se on lumoava ja tyylikäs. Jos aiot suunnitella oman version, aloita hiomalla pöydän pöytä ja sivut, olettaen, että sinulla on jo nämä osat.

Ota sitten puhalluslamppu ja luo erilaisia ​​vaikutuksia pöytälevylle. Pidä puhalluspolttinta sellaisessa kulmassa, että liekki pyyhkäisee kevyesti pinnan poikki liikuttaessa sitä edestakaisin vaakasuunnassa. Pyyhi sen jälkeen levy kostealla liinalla ja aloita maalaus. Kiinnitä jalat ja hyllyt, aseta vastaava lasilevy pöydälle ja olet matkalla DIY -työpöytä tehty. (ikeahackerilta)

11. Seinään kiinnitettävä Murphy-tyylinen DIY-työpöytä

yksinkertainen idea-seinälle kiinnitettävä kirjoituspöytä

Ota toinen puukappale ja kiinnitä kaapelit, liitokset tai saranat reunoihin. Varmista, että painorajoituksesi vastaavat käyttämiäsi rekvisiitta. Kun olet kiinnittänyt levyn seinään, voit valita minimalistisen modernin roikkuvan DIY -työpöytä voit taittaa ylös tai alas aina, kun tarvitset hieman enemmän tilaa. (Murraymitchelliltä)

12. DIY -työpöytä, jonka jalat on valmistettu hyllyistä

moderni-pöytä-valkoinen-hyllyt-idea

Jos sinulla on muutamia hyllyjä ympärilläsi ja et ole varma, mitä tehdä niiden kanssa, tämä projekti voi olla sinulle sopiva DIY -työpöytä ole kiltti. Etsi vain pöytälevy, mieluiten puusta, ja hio se. Laita ne kahteen hyllyyn, jotka toimivat tukena. Pohjaa ja maalaa mitä tahansa, jos haluat ja miten haluat. Tällaisen projektin etuna on, että voit käyttää jo omistamaasi ja siitä tulee ainutlaatuinen, kodikas työpöytä kotiin, jossa on runsaasti säilytystilaa ja suuri työtaso.

13. Moderni 1800-luvun puolivälin tyyli DIY-työpöytä

kirjoituspöytä-valkoinen-kaunis-idea-itse

Jos haluat muuttaa huoneen tyyliä tai sinulla on vain kaappi käytettävissä työpöydän rakentamiseen tai jos pidät 50 -luvun modernista tyylistä ja toimistosi ei ole kalustettu niin, tämä työpöytä voi olla oikea sinulle . Ota vain kaksi pöydän jalkaa, jotka ovat samankorkuisia kuin kaappi. Jos kaappi on liian matala sinulle, voit myös nostaa sitä neljällä lisäjalalla. Kiinnitä kaappi ja pöytäjalat pöytälevyyn, niin saat alkuperäisen ja fantastisen tyylikkään DIY -työpöytä. (Manhattanin pesästä)

14. Parannettu, suorajalkainen työpöytä

Luo tyylikäs idea-kirjoituspöytä-itse

Tämä on täydellinen uudistus niille vanhoille, kuluneille pöydille, joilla on suorat jalat ja jotka eivät ole houkuttelevia. Tee siitä vain upea työpöytä. Valitse ohut puupaneeli, jos haluat luoda minkä tahansa mallin pöydän jalkojen väliin. Tässä esimerkissä omistaja on yhdistänyt jalat molemmin puolin nauhoilla ja koristanut väliin jäävän tilan myös nauhoilla. Lopuksi maalaa pöytä millä tahansa värillä. Joten saat upean ainutlaatuisen ja tyylikkään DIY -työpöytä. (from thelennoxx)

15. DIY -työpöytä, joka on valmistettu vanhan vintage -ompelukoneen jaloista

skandinaavinen kirjoituspöytä-valkoinen-tuoli

Kirpputoreista tai autotallimyynnistä voi tulla parhaita ystäviäsi, kun etsit tämän kaltaista korua. Etsi vintage -huonekaluja, joissa on silmiinpistävät jalat, kuten vanha ompelukone. Vaikka se ei makuusi tai tyyliisi sopisi, voit säätää jalat uudelleen poistamalla vanhan kannen ja uuden pöytälevyn puolestasi DIY -työpöytä jonka voit leikata sopivan kokoiseksi etukäteen. Se on loistava tapa käyttää uudelleen ja koskettaa vintage -esineitä ja näyttää persoonallisuutesi.

16. DIY-työpöytä, jossa teolliset putkimaiset jalat

työpöytä-rakenna-itse-halvempi-projekti

Tämä on loistava vaihtoehto teolliselle tyylille. sinä DIY -työpöytä Sinun ei tarvitse unohtaa sirpaleita ja naarmuja sen uudelleenkäytetystä, karkeasti jalostetusta puusta, jotta se voisi tuntua teolliselta. Käytä vain putkia upean ja alkuperäisen työpöydän rakentamiseen. Se tarkoittaa sinkittyjä putkia, jotka otat jaloiksi ja paljaalle lattialle, jotta saat toimivan, inspiroivan ja tyylikkään työpöydän kotitoimistossasi. (cafecartolina)

17. Kelluva DIY -työpöytä / konsoliyhdistelmä

seinä-kirjoituspöytä-puulevy-idea

Kun ajattelet minimalismia, ajattelet mahdollisimman vähän komponentteja saadaksesi maksimaalisen tehon tai toiminnon. Tämä kelluva DIY -työpöytä Vain muutaman rautakaupan lankun ja pienen lihaksen avulla voit rakentaa samanlaisen työpöydän omaan toimistoosi. Se on moderni, viileä, erittäin, erittäin tyylikäs ja, älkäämme unohtako, erittäin toimiva. Suuri bonus on, että jos laitat tuolin sivulle tai kokonaan pois, saat loistavan työkonsolin esimerkiksi käytävälläsi. Joten jos se ei ole kaksinkertainen voitto … (designsponge)

18. Tee kaksinkertainen DIY -työpöytä itse

make-double-diy-desk-at-home

Jos sinulla on vähän tilaa, mutta tarvitset enemmän kuin vain työpöydän, voit inspiroida tätä luovaa kaksoispöytää. Vaikka ohjeita ei toimiteta, voit käyttää tätä kuvaa opastamaan sinua rakentamaan vastaavan työpöydän tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan. Tarvitset vain hyllyn, johon voit kiinnittää pöytälevyn molemmin puolin oikealla korkeudella. Jos kirjahylly on riittävän vakaa, voit myös valita pitkän pöytälevyn, jonka sijoitat keskimmäisen hyllyn keskelle, ja saat kaksi hyllyä, joissa on vain yksi pöytälevy. Se on loistava tapa saada paras irti yhdestä DIY -työpöytä tehdä kotitoimistoon.

19. DIY -työpöytä jaetusta ruokapöydästä

diy-desk-kaksi-kaappi-idea

Voit nopeasti tehdä hieman epätavallisesta tai yksitoikkoisesta kulma -toimistoalueesta hieman ystävällisemmän uudistamalla vanhan ruokapöydän. Olet jo ymmärtänyt oikein, kulunut ruokapöytä, joka muuten polkumyynnillä. Tee tämä yksinkertaisesti katkaisemalla pää tai molemmat päät, jos tarvitset kaksi pöytää, täytä kaikki halkeamat ja aukot pinnalla ja maalaa se millä tahansa värillä. Kiinnitä pöydän pää tai uusi työpöytä seinään ja olet valmis. Sinulla on nyt kaunis, ainutlaatuinen DIY -työpöytä. Voit tehdä kaksi näistä, jos sinulla on kaksi henkilöä töissä samanaikaisesti tai jos haluat vain symmetriaa. (migonishomesta)

Toivomme loputtomia mahdollisuuksia sinulle DIY -työpöytä oletko voinut inspiroida Se voi edustaa jotain monimutkaisempaa tai jotain minimaalista. Se riippuu täysin toiveistasi, vapaa -ajastasi ja vaihtoehdoistasi. On vain varmistettava, että kotitoimiston työpöytä ei ole vain mahdollinen, vaan myös edullinen, oikean koon, oikean tyylin ja hinnan suhteen. Toivotamme sinulle menestystä ja ennen kaikkea hauskaa rakentamista!

Previous Post
Maailman korkein patsas – Intia julkistaa virallisesti yhtenäisyyspatsaan
Next Post
Terrakotta -kukkaruukkujen käyttäminen eri tavalla: 20 ideaa kotiin ja puutarhaan