15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna oma kenkähyllysi – alkuperäisiä ideoita jäljitellä

Rakenna oma kenkähyllysi-ideoita-kattoliuskoja-seinä

Rakastatko kenkiä ja tarvitset ehdottomasti paikan niiden säilyttämiseen? Sitten voit helposti rakentaa kenkähyllyn itse. Mutta vaikka et olisikaan kenkäfanaatikko, mutta sinulla on esimerkiksi suuri perhe, olet kiitollinen siitä, että sinulla on käytännöllinen kenkähylly, jossa ei ole tilaa kaikille kengillesi vaan se näyttää myös hyvältä. Eikä ole niin vaikeaa rakentaa tällaista hyllyä. Tämän vuoksi haluamme tarjota sinulle suuren valikoiman ideoita Rakenna oma kenkähyllysi jotka varmasti löytävät käytännön käyttöä.

1. Rakenna oma kenkähyllysi – Tavalliset hyllyt

Rakenna omat kenkähyllyideasi-saappaat-stiletot

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit myös käyttää tavallisia hyllyjä kenkien säilyttämiseen. Suuren kokonsa ansiosta siellä on tilaa monille kengille, joten voit todella säilyttää kaikki parit hyvin.

2. Seinäkiinnike

Rakenna oma kenkäteline-ideasi-niche-bar-build

Voit käyttää kapeaa seinää upealla tavalla ja rakentaa kenkäteline itse korkokengillesi. Kiinnitä vain pari tankoa ja ripusta kengät kantapäähän. Se näyttää taideteokselta, et usko?

3. Putkista valmistettu hylly

kenkähylly-rakenna-itse-ideoita-vanhat-putket-kirjahylly

Jos rakennat tämän vaikuttavan kenkähyllyn itse, et voi vain säilyttää kenkiäsi siellä. Tilaa on myös muille esineille, kuten kirjoille. Vintage -ilmeen saamiseksi käytä metalliputkea, joka on myös parhaiten valmistettu kuparista.

4. Puiset laatikot

Rakenna omat kenkähylly-ideasi-muunna-viinilaatikot

Voit myös käyttää tätä esimerkkiä oman kenkätelineen rakentamisesta, jos etsit vintage -ilmettä. Käytä tällaisia ​​miellyttäviä puulaatikoita kenkätelineen rakentamiseen yksinkertaisesti pinoamalla ne päällekkäin. Voit myös ruuvata ne yhteen ja kiinnittää ne seinään vakauden lisäämiseksi.

5. Vintage penkki

kenkähylly-rakenna omat ideasi-nuhjuinen-penkki-säilytystilaa

Matala kaappi toimii erinomaisesti kenkähyllynä. Poista kaikki ovet ja käytä pintaa penkkinä, jotta kenkien pukeminen on helpompaa. Jos sinulla ei ole kaappia käsillä, voit rakentaa tällaisen kenkähyllyn itse ilman paljon vaivaa. Visuaalinen suunnittelu on täysin sinun. Täältä on taas valittu trendikäs vintage -ilme.

6. Rakenna oma kenkähyllysi – portaiden alle

Rakenna omat ideasi portaiden alle ja rakenna oma kenkähyllysi

Käytä portaiden alla olevaa vapaata tilaa ja rakenna laatikot, joihin voit integroida kenkähyllyt. Siellä voit myös säilyttää muita asioita, kuten puhdistusaineita tai pyyhkeitä.

7. Ovella

kenkä-teline-rakenna-itse-ideoita-taka-ovi

Voit myös muuttaa oven takaosan kenkähyllyksi. Voit rakentaa tämän kenkähyllyn itse lisäämällä muutamia tankoja kenkiesi pitämiseksi. Tämä takaa järjestyksen!

8. Rakenna pyörivä kenkäteline itse

kenkäteline-rakenna omat ideasi-pyöreä-tilaa säästävä

Tämä kenkähyllyn muunnelma on myös erittäin suosittu. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se tarjoaa tilaa monille kenkäpareille, joihin kaikkiin pääsee helposti kiertotoiminnon avulla. Jos haluat rakentaa tällaisen kenkähyllyn itse, voit myös suunnitella sen niin, että jokaista tasoa voidaan kiertää erikseen.

9. Pitkä hylly

kenkäteline-rakenna omat ideasi-puiset hylly-metallitangot

Voit myös rakentaa vaikuttavan kenkähyllyn itse tällä tavalla. Tarvitset vain leikattuja levyjä runkoon ja yksittäisiin osastoihin. Anna kaltevuuden olla seinää kohti niin, että kengät ovat tuettuja.

10. Skeittilaudat

Rakenna omat kenkäteline-ideasi-nuoriso-huone-rullalaudat

Urheilijoille keskuudessanne tämä ajatus oman kenkätelineen rakentamisesta on myös erittäin sopiva. Onko sinulla uusi rullalauta, mutta vanhat ovat liian hyviä heitettäväksi pois? Sitten voit vain käyttää niitä rakentaaksesi kauan odotetun kenkähyllyn, jota niin kipeästi tarvitset. Todella käytännöllinen, eikö olekin?

rakentaa oma kenkähylly pukeutuja eteinen peili orkidea

kenkäteline rakenna omat laatikot puuideapussit

rakenna oma kenkähyllysi läpinäkyvät pussit muovinen ovikaappi

Rakenna oma kenkähyllysi, suuri, pyörivä, valkoinen puu säilytystilaa

rakentaa oma kenkä teline penkki idea kaapit verhoilu laminaatti

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita