15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustusideoita Ferm Livingiltä – uusi kevätmallisto 2015

huonekalujen ideoita sohvatyynyt kuvio ferm living

Yksi kylmän talven tuomista eduista on uusien kevät- ja kesämallistojen esittely. Mutta tämä ei koske vain muotiteollisuutta. Suunnittelussa ja huonekaluissa on myös paljon innovaatioita, ja haluamme alkaa esitellä teille Sisustavia ideoita Ferm Livingiltä uudesta kokoelmasta.

Tämän Trine Andersenin perustaman muotoiluyrityksen erityispiirteenä on etusija modernille suunnittelulle yhdessä skandinaavisen ja hieman retro -tyylin kanssa. Joten jos olet yksi niistä, jotka arvostavat tämän tyyppistä suunnittelua, tätä artikkelia ei kannata jättää väliin.

Ferm Livingin sisustusideoita matoista ja tekstiileistä

matto kelim ferm elävä mustavalkoinen sisustus moderni skandinaavinen

Uuden kevät- ja kesämalliston matoissa ja tekstiileissä sekä Ferm Livingin sisustusideoissa on selkeät linjat. Hyvä esimerkki tästä on Kalim -matto, joka, kuten näette, koostuu mustan ja valkoisen värin yhdistelmästä. Koska nämä värit sopivat hyvin mihin tahansa sisustukseen, se on myös suosittu valinta matoille. Muuten haluamme mainita myös valokuvissa näkyvät kiipeilyseinät. Erityisesti diagonaalipalkkeinen versio on erittäin tehokas ja voi piristää ympäristöä hieman, mutta samalla se on täydellinen kiipeilykasveille. Se on loistava esimerkki Ferm Livingin sisustusideoista.

Sisustusideoita Ferm Livingistä – Geometriset kuviot ja diagonaalinen kiipeilyseinä

sisustusideoita ferm living deco -tyynyistä geometrisia parvekekasveja

Tyynyjen erityispiirre ei ole vain se, että ne on valmistettu 100% Beio -puuvillasta. Geometriset kuviot, jotka löytyvät nyt kaikkialta, ovat myös syy koristella kotiisi niillä heti, koska olisit oikeassa trendissä näiden Ferm Livingin sisustusideoiden kanssa. Tyynyjä on saatavana lämpimänä beigeinä sekä viileänä sinisenä ja harmaana, ja ne voidaan yhdistää upeasti toisiinsa.

Sisustusidea geometrisella kuviolla varustetusta päiväpeitteestä

päiväpeite geometrinen sininen kuvio ferm elävä tyynyvuode

Sama kuvio löytyy myös päiväpeitteestä sekä Ferm Livingin sisustusideoista, joissa nämä yhdistetään koristetyynyihin. Tällä tavalla voit sekoittaa eri värejä, mutta myös erilaisia ​​geometrisia kuvioita ja antaa siten enemmän sisustusta.

Ferm Livingin koristetyynyt värikkäillä kuvioilla

sisustusidea fermin olohuoneen tyynykuviosta

Kuvioiden osalta tämä ei ole kaikki mitä Ferm Livingin uusi kevät- ja kesämallisto tarjoaa. Tyynyjen geometrisia kuvioita on saatavana myös muissa muodoissa sekä kirkkaina väreinä. Ne ovat täydellisiä, jos haluat huoneen näyttävän hieman leikkisämmältä. Mutta se ei tarkoita, että ne sopisivat vain lastentarhaan. Mutta päinvastoin! Ne toimivat erittäin hyvin missä tahansa huoneessa.

Keittiötarvikkeet ja Ferm Livingin pyyhkeet

ferm living teepyyhe moderni keittiö munakoiso marja musta messinkilusikka

Ferm Livingillä on myös hienoja sisustusideoita keittiöön. Teepyyhkeiden avulla voit tuoda upeita värejä keittiöön, varsinkin jos valitset pyyhkeet Ferm Livingin uudesta kokoelmasta. Niitä on kolme väriä, munakoiso, musta ja sininen.

Sisustusideoita Ferm Livingiltä – kiviastiat

kivitavara deco keittiölautanen messinki lusikka harmaa ferm living

Nyt pääsemme Ferm Livingin sisustusideoihin koristeista, joissa jatkamme keittiön parissa. Kokoelma tarjoaa tähän tarkoitukseen upeita kiviastiastoja. Kivikokoelma “New” koostuu muun muassa uudesta lautasesta, joka on kiillotettu harmaaksi. Messinkilusikat ovat myös kauniita, ne sopivat täydellisesti astioiden kanssa ja jopa lisäävät niihin väriä.

Sisustusideoita mustalla wc -pidikkeellä

sisustusideoita ferm living wc -paperitelineestä musta moderni

Toinen tärkeä huoneiston huone ei tietenkään saa unohtaa. Tarkoitamme kylpyhuonetta ja tätä varten Ferm Livingin sisustusideat tarjoavat mustan wc -paperitelineen. Tämä antaa kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Ehkä löydät myös tehokkaasti suunnitellun wc -paperin.

Aseta ja koristele keraamisilla maljakoilla

maljakot sylinterikoriste kalusteet ferm elävä keraaminen ikkuna

Asunnon täydelliseksi sisustamiseksi maljakoita ei tietenkään pitäisi puuttua. Tämän vaatimuksen täyttämiseksi voit käyttää näitä Ferm Livingin sisustusideoita ja jakaa keraamiset maljakot kumipäällysteisinä yksittäin tai ryhmissä.

Sama koskee kauniita betonisia kukkaruukkuja. Ne koostuvat myös neutraaleista maansävyistä ja sopivat yhtä hyvin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Ferm Living -kukkaruukut betonista luonnollisilla sävyillä

ferm living kokoelma kevät kesä betonimaljakoita deco

Erityisen tehokas Ferm Livingin koristeiden ja sisustusideoiden joukossa, joka on myös käytännöllinen, on tämä pyöreä hylly, joka on mielenkiintoinen katseenvangitsija. Puupalikat soveltuvat puolestaan ​​sekä lasten leikkimiseen että mielenkiintoiseen koristeluun.

Pyöreä puinen seinähylly Ferm Livingiltä

seinähylly pyöreä ferm elävä moderni deco -idea puu

Kaikki ideat tulevat Ferm Living

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin