15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pienen asunnon suunnittelu Yhdysvalloista

Suunnittelija Haiko Cornelissen Architecten

 moderni huoneisto - olohuone

Asunnon nimi on Wall-All ja se sijaitsee Queensissä, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Sen on suunnitellut arkkitehti Studio Haiko Cornelissen Architecten, jolla on toimistot New Yorkissa ja Amsterdamissa. Pieni Asunnon suunnittelu tarjoaa täydellisen toimivuuden pienessä asuintilassa. Hankkeen tarkoituksena on suunnitella huoneet uudelleen siten, että useimmin käytetyille alueille, asunnolle, luodaan enemmän tilaa

Moderni asunto New Yorkista

 tyylikäs sisustus - olohuone

Huoneistossa on kolme erillistä huonetta – avoin olohuone ja kaksi makuuhuonetta. Innovatiivisuuden ansiosta Asunnon suunnittelu olohuone laajeni ja otti keittiön, kaapin ja kirjaston toiminnot. Kaappi on piilotettu liukuseinän taakse ja kirjahyllyt on kiinnitetty toiseen seinään. Keittiö on pieni ja kompakti, ja siinä on paljon piilotettuja kaappeja. Myös makuuhuoneet ja jaettu kylpyhuone on suunniteltu vastaavasti. Monet sisäänrakennetut kaapit tarjoavat enemmän tilaa ja mahdollistavat minimalistisen sisustuksen.

Jännittävä asunnon suunnittelu

 tyylikäs takka ja mielenkiintoinen pöytä

Suunnittelijat valitsivat neutraalin värimaailman. Olohuoneessa on valkoinen katto ja seinät mustilla elementeillä ja musta lattia. Istutettu ruokapöytä ja värilliset kirjat antavat modernin ja mielenkiintoisen ilmeen. Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet ovat mahdollisimman minimalistisia, maalattu valkoiseksi ja myös mustalla lattialla. Sitä vastoin kylpyhuone on suunniteltu vaaleilla väreillä. Jotkut metallipinnat ovat ristiriidassa valkoisten laattojen kanssa. Huoneiston muotoilu näyttää modernilta ja tarjoaa tarpeeksi tilaa asukkaille tuntea olonsa mukavaksi.

Kirjailija K.H. Christova

valkoinen keittiö modernissa pienessä huoneistossa

valkoinen keittiö - moderni pieni huoneisto

moderni sisustus – valkoinen makuuhuone

tyylikäs kylpyhuone

 

valkoinen makuuhuone pienessä huoneistossa

tyylikäs kylpyhuone, jossa valkoiset laatat

tyylikäs kylpyhuone

moderni pieni huoneisto – suunnitelma

moderni pieni huoneisto - suunnitelma

 

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Tyylikäs kattohuoneisto minimalistisella sisustuksella