15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni puuarkkitehtuuri Sveitsissä

Moderni talosuunnittelu Sveitsissä

Tämä epätavallinen Puinen arkkitehtuuri Zürichin laitamilla on kotoisin Arkkitehtiyritys Nimmrichter CDA luotu. Vaikka se olisi puusta tehty, tämä talo on erittäin moderni ja nykyaikainen. Siinä on vahva vaakasuora läsnäolo, joka ankkuroi kattolinjan. Julkisivun viimeistelyyn käytetyt puupaneelit ovat erittäin mielenkiintoinen suunnitteluidea.

moderni puinen julkisivu

Moderni puuarkkitehtuuri Sveitsin puolella

Ovet ja ikkunat antavat rakenteelle erittäin ainutlaatuisen minimalistisen muodon. Sisätilat on valmistettu kokonaan puusta, ja niissä on kaunis hienostunut reuna. Puuta käytetään myös lattioihin ja seiniin, jopa pääportaat ovat puuta. Nämä portaat johtavat yksityisiin ylempiin kerroksiin. Toisessa kerroksessa on suuri laaja parveke, jolla on kauniit lasiseinät, jotka avautuvat luontoon.

Moderni puutalo Sveitsissä Arkkitehtiyritys Nimmrichter CDA

Moderni arkkitehtuuri Sveitsissä -takaisin

Näet, että tämä ihana koti on suunniteltu taiteellisella lovella. Suunnittelu on hyvin ainutlaatuista ja modernistista. Se ei ole jotain, mitä näet joka päivä. Talon muodot ja materiaali, josta se on tehty, antavat rakennukselle modernistisen ilmeen Puutalo. Mutta voit nähdä, että se on turvallisella maaperällä. Sen vahvaa ulkonäköä ja houkuttelevuutta ei voi sivuuttaa. Nämä moderni arkkitehtuuri on todella taideteos.

Moderni puutalo kaukaa

Ulkoasu näyttää hieman minimalistiselta, mutta sisustus on erittäin laaja. Eurooppalaista arkkitehtuuria on paljon nähtävää. Amerikkalainen arkkitehtuuri on paljon erilainen. Kaikki näyttää suurelta Amerikassa – sekä ulkona että sisällä. Katsokaa kuvia tästä modernit puumallit. Näet kuinka pieni talo näyttää ulkopuolelta … ja tulet hämmästymään siitä, kuinka paljon vapaata tilaa on.

Sisustussuunnittelu modernissa puutalossa

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin