15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni rantatalo SAOTA Architectsin tyylikkäillä kalusteilla

moderni-ranta-talo-iso-allas

A moderni kaupunkitalo sijaitsee Kapkaupungin rannikolla, Etelä -Afrikassa. Erinomainen moderni arkkitehtuuri on SAOTA -arkkitehtuuristudion projekti, joka tunnetaan tyylikkäästä ja ylellisestä suunnittelustaan. Tällä kertaa lahjakkaat suunnittelijat ovat ylittäneet itsensä – talo on tilava, mukava ja yhdistää modernin rakenteen tyylikkääseen sisustukseen.

 Moderni rantatalo, josta on upeat näkymät

lasitettu julkisivu-ranta-talo-SAOTA

A moderni rantatalo Tietenkin siinä on suuri ulkouima -allas ja vastaava patio, jolta ei puutu mitään – mukavasta leposohvasta, lepotuoleista ja pöydästä. Kaikki on suunniteltu siten, että voit rentoutua täysin ja nauttia kauniista näkymistä. Talo avautuu ympäröivälle alueelle – näet meren ja toiselta puolelta vihreän kasvillisuuden ja kivet. Henkeäsalpaava sijainti inspiroi arkkitehtejä suunnittelustasi ja suunnittelit runsaasti lasitettua julkisivua. Taloa ympäröi korkea valkoinen muuri, joten mikään ei häiritse asukkaita.

Moderni rantatalo, jossa on tyylikäs sisustus

ylellinen-moderni-ruokasalin sisustus A moderni rantatalo  alkaen SAOTA pitäisi myös olla moderni sisustus. Olohuone on rakennettu kahdelle tasolle – suuri ruskea nahkasohva ja sohvapöytä alla ja moderni keittiösaari, jonka yläpuolella on pyöreä valkoinen ruokapöytä. Toiseen kerrokseen johtaa puiset portaat, jotka suojaavat omistajien yksityistä aluetta. Voit havaita kauniita kontrasteja sisätiloissa – huonekalut yhdistetään taitavasti. Musta, valkoinen ja ruskea ovat suosituimpia värejä, ja punaista käytetään aksenttina. Monet mielenkiintoiset taideteokset herättävät huomiota sekä ulkona että sisällä. Jotta muotoilu voisi paremmin tulla omaksi, kattovalaistus asennettiin niin, että aksentteja voidaan asettaa myös illalla. Allas ei ole poikkeus – moderni LED -valaistusjärjestelmä varmistaa, että voit uida illalla. Se on täydellinen viikonloppukoti, jossa voit levätä arjesta.

Moderni sisustus – rantatalo Etelä -Afrikassa

Stranhaus -lepotuoli leposohva

Tyylikäs ruokasali kuvilla

Avoin-suunnitelma-olohuone-suunnittelu-sisustus-ideoita

Sisustusideoita olohuoneeseen

moderni-olohuone-mielenkiintoinen-sisustus-ideoita

Taideteoksia ja patsaita koristeena

moderni-sisustusarkkitehtuuri-SAOTA-Arkkitehdit

Rantatalo upealla näköalalla

Stranhaus -lepotuoli leposohva

Rantatalo SAOTA Architectsilta

Lasinen julkisivu-suuri puutarha-ranta-talo-SAOTA

Lasitettu julkisivu ja ulkouima -allas

Rantatalon uima -allas moderni arkkitehtuuri

Tyylikkäät valkoiset terassikalusteet

ylellinen patio huonekalut uima -allas loma -asunto

Moderni rantatalo lasipinnalla ja upea merinäköala

Previous Post
Lumivalkoisen ruokasalin suunnittelu
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – luksushotelli, jossa on eksoottinen tunnelma