15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni taloarkkitehtuuri – Indian Hill Residence

moderni arkkitehtuuri - Indian Hill

Tämä hämmästyttävä moderni taloarkkitehtuuri sijaitsee kohteessa Cincinnati, Ohaio, USA. Sen on suunnitellut John Senhauser, FAIA Architecture. Se on asuinpaikka, joka on todella sitoutunut luontoon. Kuten näette, niiden ulkorajat ovat hyvin lähellä niitä ympäröiviä puita. Tämä asunto on täydellinen esimerkki modernista kodin sisustuksesta, poikkeuksellisista huonekaluista ja innovatiivisista arkkitehtuuriratkaisuista. Kolmikerroksinen moderni taloarkkitehtuuri on täysin varustettu kaikella, mitä perhe tarvitsee.

Sisäpiha ja aurinkoinen terassi modernissa residenssissä

moderni asuinpaikka - Indian Hill - sivukuva

Toisin kuin monet muut moderni taloarkkitehtuuri-Ideoita, tämä esittelee jotain hyvin erityistä. Se tarjoaa yksityisyyttä. Talon ylemmissä kerroksissa ja jopa alemmissa kerroksissa on erilaisia ​​osioita, jotka erottavat asunnon yksityiset alueet. Toisessa kerroksessa on kaksi huonetta -yksi L -muotoinen ja yksi T -muotoinen. Ne ovat vuorovaikutuksessa muiden asuintilojen kanssa talon alaosasta. Tämä tekee suunnittelusta paitsi epätavallisen myös erittäin käytännöllisen, koska aurinko valaisee lattiat erittäin kätevästi siten, että valo tulvii sisätilan ylä- ja alaosista. Tämä talo yhdistettynä moderni taloarkkitehtuuri käytännöllisyydellä, tyylillä ja kauneudella.

moderni talon arkkitehtuuri sopusoinnussa luonnon kanssa

moderni arkkitehtuuri - Indian Hill -asunto

Kaikki tässä moderni taloarkkitehtuuri on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, erityisesti lasista. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat luultavasti yksi talon parhaista ominaisuuksista. Helppo tunkeutuminen on erittäin tärkeää tässä asunnossa. Siksi muotoilu pyörii lasiheijastimien idean ympärillä. Nämä moderni taloarkkitehtuuri sillä on hyvin erityinen tarkoitus.

Indian Hill Residencen moderni taloarkkitehtuuri

Indian Hill - moderni asuinpaikka Ohiossa

Yksi parhaista asioista tässä moderni taloarkkitehtuuri että se on koottu erittäin hyvin. Tässä suunnittelussa ei ole yhtä asiaa, jota ei ole harkittu huolellisesti ja siksi kaikki on oikeilla paikoillaan. Tämä tuo poikkeuksellisen harmonian paitsi arkkitehtuuriin myös koko asuinpaikkaan. Nämä moderni taloarkkitehtuuri antaa mukavan lämpimän tunteen, joka saa sinut sanomaan “Olen erikoisvieras, eikö olekin?”

Rebecca T..

Sisustus nykyaikaisessa asunnossa

Keittiö modernissa asunnossa

Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

Indian Hill - Modernin asuinpaikan sisustus

moderni asuinpaikka - sisustus

Betonitalo muistuttaa teollista arkkitehtuuria

TSC Architectsin japanilainen taloarkkitehtuuri

Velo -pilvenpiirtäjä – moderni kaupunkiarkkitehtuuri

Moderni galleria minimalistisella arkkitehtuurilla Kiinassa

Mökki, jossa on moderni sisustus Ranskassa

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus