15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talon kunnostus – vanhaa kauppaa suunnitellaan uudelleen

Betoniportaiden LED -valaistustalon suunnittelu

Esittelemme sinulle jännittävän projektin Talon kunnostus, jossa vanha arkkitehtuuri ja uudet sisustuskonseptit yhdistetään taitavasti. Talo on osa Shophouse -sarjan projektia, jossa seitsemän arkkitehtiä suunnittelee uudelleen kahdeksan yhdistettyä taloa samalla kadulla.

Talon remontointi – vanha rakentaminen saa uuden ilmeen

Tiiliseinä Moderni talon suunnittelu

Singaporessa sijaitseva arkkitehtuuristudio maatila keksi tämän suunnittelun yhteistyössä KD Architectsin kanssa – ja rakensi vanhan myymälän kokonaan uudelleen. the Talon kunnostus kutsutaan Pool Shophouseksi / kauppaksi, jossa on uima -allas /. Ylellinen yhdistelmä nykyisen talon rakentamisen ja sisätilojen välillä herättää huomiota. Olemassa olevassa rakennuksessa “rakennettiin” uusi sisustus talon laajennuksen suunnittelun sijaan. Koko sisustus uudistettiin täysin-seinät repeytyivät, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kantava rakenne, puulattiat asetettu ja puoliksi avoimet tasot suunniteltu. Tällä tavalla suunniteltiin yhtenäinen sisustus ja luotiin temaattinen ja visuaalinen yhteys kaikkien kerrosten välille.

Talon kunnostus – sisäuima -allas

Talon kunnostus-mielenkiintoinen-katto-suunnittelu

Mielenkiintoinen uima -allas mielenkiintoisilla mosaiikkilaatoilla korostaa talon tilavuutta ja pitkää muotoa ja tarjoaa samalla alueen rentoutumiseen. Vanhat luonnonkiviseinät ovat kontrastissa uusien harmaiden betonirakenteiden kanssa. Onnistunut Talon kunnostus  hyötyy arkkitehtien mielenkiintoisista suunnitteluideoista. Mielenkiintoinen päätös, joka maksimoi huoneen valon, on kattorakenne – kattoikkunan ja runsaan kattolasin ansiosta auringonvalo tulee huoneeseen runsaasti.

Talon kunnostus – moderni konsepti

vanha talo remontti

Julkisivu jälkeen Talon kunnostus koko toinen kerros on myös lasitettu ja suojattu auringolta vain valkoisilla kaihtimilla. Tuloksena on mielenkiintoinen valon ja varjon vuorovaikutus. Lisäksi kattoterassi rakennettiin, jotta voit nauttia kauniista säästä ulkona.

Toisin kuin minimalistinen moderni sisustus, talon julkisivu on pidetty yksinkertaisena ja perinteisenä. Talo sulautuu täydellisesti ympäristöönsä, ja tuskin voit kuvitella, että tämän historiallisen arkkitehtuurin takana on moderni sisustus.

Uima -allas talossa

Uima -allas talo moderni sisustus

Arkkitehtuurihanke talon peruskorjausidea

Arkkitehtuurihanke talon peruskorjausidea

Tyylikäs valkoinen julkisivu

tyylikäs valkoinen julkisivu

Talon kunnostus – suunnitelma

Suunnitelman peruskorjaus talo

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus