15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhakalusteet innovatiivisella muotoilulla

modernit puutarhakalusteet - innovatiivinen muotoilu

Polymorfinen, kineettinen asennus on suunniteltu todella edistyneeksi. Uusi, moderni jakkara veistoksellisella muotoilulla. Sen kineettiset ominaisuudet ovat erityisen kiehtovia. Suunnittelijat kuvaavat luomistaan ​​asennuksena, joka on saanut inspiraationsa keinuheilusta ja lasten lelusta – “Slinky”. Näkee siis tämän Puutarhakalusteet innovatiivinen ja leikkisä samaan aikaan

Innovatiiviset ja joustavat puutarhakalusteet voivat myös olla käteviä

Innovatiivinen puutarhapenkki

the Puutarhakalusteet rakenne seuraa kaksipuolista penkkiä, joka muuttaa muotoaan useita kertoja ja luo siten erilaisia ​​istumapintoja. Jokainen tämän penkin osa on liitetty seuraavaan monimutkaisella kääntöpulttijärjestelmällä. Tämä yksinkertaistaa segmenttien pystysuuntaista liikettä. Lopputuloksena on joustava muoto, joka suunnittelijoiden mukaan “aktivoituu vuorovaikutuksessa istuvan henkilön kanssa”.

Moderni asennus puutarhaan

innovatiivinen ulkomuoto puutarhaan

Tämä on kiistatonta Puutarhakalusteet Erittäin monimutkainen muotoilu. Suunnittelijat eivät ajatelleet pelkästään mukavuutta vaan myös turvallisuutta – he tutkivat etukäteen tietokonesimulaatio -ohjelmien avulla, kuinka penkki taipuisi eri istuma -asennoissa. Onneksi sinulle penkin valmistus ei ollut niin vaikeaa – se valmistettiin sahatavarasta. Eri yksityiskohtien välisten aukkojen vuoksi valon ja varjon vuorovaikutus – ja puutarhassa on taideteos. Tämä mullistava muotoilu on monipuolinen ja voidaan asentaa yksityisiin asuntoihin sekä kouluun, puistoon tai jopa toimistorakennukseen.

Jazilta

uusi kineettinen asennus puutarhaan

moderni puinen penkki puutarhaan

Puusta siirrettävä puutarhapenkki

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus