15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Veistoksellinen betonitalo Abiko Cityssä, Japanissa

minimalistinen arkkitehtoninen betonirakennus Japanissa

Pariskunta, joka tilasi tämän hankkeen, on täysin arvostanut betonin kauneutta ja monipuolisuutta nykyaikaisena rakennusmateriaalina. Erityisesti he halusivat kotinsa muistuttavan galleriaa, jossa keskityttiin suunnittelukalusteiden kokoelmaan.

Koko talo on teräsbetonia ja tulos on puhtaasti veistoksellinen. Arkkitehdit “Fuse-Atelier” ovat tämän hankkeen luovia mieliä ja he ovat omaksuneet sen taideteokseksi. Sijainti tähän veistoksellinen betonitalo ei valittu ilman ongelmia, koska perustuksia oli vahvistettava merkittävästi kiinteistön vakauttamiseksi pehmeällä alustalla. Tämä haaste hallitsi myös muotoa Betoninen talo ottaisi lopulta vastaan.

Veistoksellinen betonitalo Japanissa kuin todellinen taideteos

moderni japanilainen arkkitehtuuri betonista

Tämän ongelman ratkaisemiseksi kosketus pehmeään maahan minimoitiin, ja ylärakenne muuttui dramaattisesti ulokkeeksi. Tämän seurauksena arkkitehdit ovat todenneet sen

“… Seinät rakennettiin eri tilavuuksiin ja kattolaatta kolmiulotteisiin jatkuviin kalteviin pintoihin ja kuorma järkeistettiin, jolloin saatiin ominainen muoto.”

Henkeäsalpaavat huoneet modernissa teräsbetonitalossa

minimalistinen muotoilu - betonitalo

Ulkonäköä tästä erottuva klusterinen betonitalo osoittavat, että huomio on suunnattu sisäänpäin ja suurelta osin pois ympäröivistä kohteista. Poikkeuksena tässä on olohuoneen suuri ikkuna. Tämä osoittaa kuin valtava periskooppi pois lähiöistä ja ulos avoimelle metsäalueelle. Miellyttävät näkymät luonnosta on siksi integroitu hallitsevaan betoniin, joka antaa harmonisemman ja rauhallisemman ilman.

Erittäin minimalistinen olohuone

erittäin minimalistinen olohuone

Koko talon sisustus on konfiguroitu dramaattisesti yhdistetyiksi veistoksellisiksi tiloiksi. Betoni pysyy paljaana ja sillä on koristeellinen tehtävä. Tasainen neutraali harmaa väri tässä veistoksellinen betonitalo herää eloon valon vaikutuksesta monitahoisiin kalteviin seiniin. Luonnonvalo on välttämätön tämän laitoksen onnistumiselle. Se tulee taloon epäsäännöllisten aukkojen kautta, jotka ovat saumaton jatke kulmikkaille betonirakenteille.

Konsolitasot ovat kaikkialla talossa

minimalistinen arkkitehtuuri Fuse-Atelierilta

Mitään tarpeettomia toimintoja tai kokoonpanoja ei ehdottomasti ohjaa huomion pois upeista veistoksellisista betonimuodoista. Suunnittelukalusteiden lisäksi kaikki muut elementit on integroitu täydellisesti, mukaan lukien minikeittiö, portaat ja piilotetut valot.

Kokemuksen elää näissä erinomaisissa ja tyylikkäissä ympäristöissä on oltava epätavallisia ja ainutlaatuisia, enemmän kuin eläminen valtavassa asennuksessa.

kirjoittanut Jaz

Ainutlaatuinen suunnitteluprojekti Fuse-Atelier Arkkitehdit

käsittelemätön betoni seinäkoristeeksi käytetty

käsittelemätön betoni seinäkoristeeksi

minimalistinen sisustus betonista

Upea valaistus Fuse Atelierin kodissa

maaginen valaistus betonitalossa

Betonimalli minimalistiseen tyyliin

Uskomaton keittiön suunnittelu betonitalossa

epätavallinen raudoitetusta betonista tehty arkkitehtuuri

Mustat ulokkeet ovat magneettisia

turpoavat mustat portaat

Teräsbetonisuunnittelu kotoa Japanista

Previous Post
Lumivalkoisen ruokasalin suunnittelu
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – luksushotelli, jossa on eksoottinen tunnelma