15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni parvihuoneisto tekee vaikutuksen tyylikkäillä kalusteilla

ruskean beige olohuoneen sisustus Kuvat Steve Back

Moderni sellainen Parvi inspiroi hyvin suunnitellulla sisustuksella ja tyylikkäillä kalusteilla. Huoneisto sijaitsee rakennuksessa Newcastlen rannalla, ja se tarjoaa näkymät merelle. Sisätiloista ei puututa mitään – kolme ylellistä makuuhuonetta mahtuu asukkaille ja heidän vierailleen.

Tyylikäs loft -huoneisto kauniilla näkymällä

modernit unelma-asunto-olohuoneen suunnitteluideat

Kuvat Steve Back

the Parvi uudistettiin kokonaan 5 kuukauden kuluessa ja sai uuden, trendikkään ilmeen. Pehmeät pastellisävyt ja luonnonmateriaalit määrittävät asuinalueen, kivi, pellava ja juutti yhdistetään taitavasti ja luodaan pehmeä paletti, joka jäljittelee ympäristöä. Sinisen, beigen ja ruskean yhdistelmä näyttää harmoniselta. Huonekalut huokuvat ajatonta eleganssia ja näyttävät modernilta, mutta myös erittäin kodikkaalta. Kutsuva olohuone oli koristeltu vain astioilla. Pehmustetut puukalusteet tarjoavat toivotun mukavuuden, ja takka luo tunnelmaa. Perhevalokuvat löytävät paikan myös suuresta seinäyksiköstä, jossa on useita seinähyllyjä.

Parvihuoneisto – ajatonta eleganssia

moderni ruokasalin sisustus Kuvat Steve Back

Sisätiloissa Parvi Sisustus jätettiin lähinnä pois – runsaasti lasitettu julkisivu tarjoaa kauniit näkymät ympäristöön ja strategisesti sijoitettu peili leikkii auringonvalolla, joka tulee runsaasti ulkoterassilta päivän aikana. Kaikki huoneet oli sisustettu toimivuuden taka -ajatuksella. Monet kattoon upotetut pienet valaisimet antavat muotoilun aksenttien tulla omiksi. Maalaismaiset huonekalut, kuten pieni kaappi ja riippuvalaisin ruokapöydän yläpuolella, ovat kontrastissa olohuoneen nahkakalusteiden kanssa.

Moderni huoneisto, jossa on ylelliset kalusteet

tyylikäs olohuoneen nahkatuoli sohvapöytä Kuvat Steve Back

 the Parvi on hyvin harkittu eri alueilla – asukkaiden käytettävissä on makuuhuone, olohuone, jossa on puinen keittiö ja ruokailutila, ja jopa pieni talvipuutarha. Tilavat ja viihtyisät huoneet on sisustettu tyylikkäästi modernilla taiteella. Australian muotoilustudio Coco tasavalta on keksinyt tyylikkään suunnittelumallin, joka yhdistää mukavuuden ja estetiikan yhteen.

Maalaismainen vaatekaappi olohuoneessa

perustaa maalaismainen sisustus-valokuvaseinä Kuvat Steve Back

Makuuhuone, jossa on harmaa värimaailma

Makuuhuoneen harmaa värimaailma parivuode Kuvat Steve Back

Kasveja koristeena olohuoneessa

Konservatorion lasiterassi Kuvat Steve Back

Makuuhuoneen kalusteet – lipasto peilillä

Peilipöytäpeili pöytälamppu Kuvat Steve Back

Kaunis näkymä rannikolle

moderni parvihuoneiston terassi ulkona Kuvat Steve Back

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus