15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 suunnitteluideaa ulkoalueelle rento ilmapiiri

rottinkikalusteet-moderni pajuistuinsarja

Mitä lämpimämpi sää, sitä enemmän meitä vetää ulos ja on aika saada puutarha ja terassi kuntoon. Tässä muutamia Suunnitteluideoita ulkoalueelle piristämään tunnelmaa. Ulkoasun saattaminen ajan tasalle voi olla helppoa, hauskaa eikä sen tarvitse maksaa paljon.

Suunnitteluideoita ulkoalueelle – monitoimiset huonekalut

puutarhakalusteet idea penkki puu verhoilutyynyt

Ulkoilutilan käytännöllisyyden varmistaminen on yhtä tärkeää kuin koristeiden lisääminen. Tuo patio kuntoon löytämällä kätevä tapa pitää alue siistinä. Penkit, jotka toimivat säilytyslaatikkona, ovat hienoja Suunnitteluideoita ulkoalueelle. Ne ovat käytännöllisiä kolmella tavalla. Voit säilyttää niihin monia asioita, ne sopivat hyvin pöydälle ja ne voivat myös majoittaa ylimääräisiä odottamattomia vieraita. Pidä kaikki tarpeettomat asiat tällä miellyttävällä penkillä.

Suunnitteluideoita ulkoalueelle – modernit pajuhuonekalut

Puutarhakalusteiden suunnitteluideoita moderneihin nojatuoliin

Jos olet päättänyt korvata vanhat puutarhakalusteet uusilla, sinun on tiedettävä, että pajuhuonekalut ovat tällä hetkellä erityisen trendikkäitä. Luonnollisen näköiset puutarhakalusteet ovat loistava idea kirjaimellisesti “kuusittaa” puutarha. Pajuhuonekalut ovat maalaismaisen ja urbaanin yhdistelmä, ja siksi ne sopivat verannalle tai terassille sekä kaupungin pienelle takapihalle. Tämä moderni ja tyylikäs puutarhakalustus on säänkestävä ja luo kodikkaan hyvinvoinnin keitaan.

Värikkäitä asusteita kuin ulkoiluun

sohvan heitotyynyt ideoita puutarhakalusteet värikkäät tarvikkeet

Yksi helpoimmista tavoista virkistää ulkotilaa on runsaasti värejä. Herätä patio elämään jakamalla värikkäitä tyynyjä ja kynttilöitä. Vaaleanpunaiset, keltaiset ja vihreät sävyt näyttävät erityisen hyviltä eivätkä mene pois muodista lähiaikoina. Marokkolainen tyyli tunnetaan myös värikkäistä malleistaan.

Matot ovat loistavia ulkoasuideoita

matto-ulkosuunnittelu-ideoita kalusteiden kuistille

Lattianpäällysteet eivät ole vain talon sisustukseen. Kauniilla matoilla terassista tulee automaattisesti osa sisustusta. Sen pitäisi olla luonnollinen väri, jotta muut koristeet “voivat sanoa”. Matto tuo lämpimän ja tyylikkään tunnelman.

Ulkoalueen suunnitteluideoihin kuuluu luonnollisesti myös valaistus

ideoita puutarhan valaistus-lyhdyt suunnittelu moderni

Oikean valaistuksen valitseminen herättää ulkoalueesi elämään auringon laskiessa kauan sitten. Olet varmasti samaa mieltä siitä, että lämpimät kesäyöt sopivat täydellisesti cocktailien nauttimiseen. Luo siis oikea ilmapiiri miellyttävällä valaistuksella. Lyhdyt tai lamput ripustettavaksi takaavat maagisia hetkiä ja hyvän mielen. Niitä on monia eri muotoja ja värejä.

Suunnittele kukkaruukut ja suuret maljakot tehokkaasti

puutarhatarvikkeet punottu kukkaruukku suunnittelu modernit tarvikkeet

Voit helposti korostaa aksentteja ulkoalueellasi kukkaruukkuilla ja suurilla maljakoilla. Järjestä ne symmetrisesti alueen ympärille. Varmista, että ne eivät ole liian painavia, jotta voit säätää niitä milloin tahansa, kun haluat vaihtaa. Kivipannut ovat erityisen kauniita.

Romanttinen takka  

avoin takka-puutarhaideoita-viihtyisä istuinjärjestely

Romanttiset tulipesät ovat epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista ja suosituimmista Suunnitteluideoita ulkoalueelle. Jos pidät miellyttävästä tunnelmasta, jota takka herättää talvella, miksi et luo sitä itsellesi kesällä puutarhan takalla. Siitä on tulossa yhä suositumpi osa ulkokoristeita, koska takasta tulee nopeasti juhlien keskipiste. Niitä on saatavana monenlaisia ​​muotoja ja kokoja, jotka voit valita käytettävissä olevan tilan ja ulkoalueesi tyylin mukaan.

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus