15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yleisimmät muotivirheet naisten asuissa – osa 2

muoti-virhe-asu-hyvät-vinkit-vältä

Mitä parempaa olla tekemättä Muoti virhe välttää asussa? Tässä haluamme paljastaa lisää myyttejä ja legendoja ja antaa käytännön vinkkejä siitä, mitä ei pidä tehdä, jotta asusi olisi aina huippukunnossa! Oletko utelias? Pysy kanssamme ja lue vain!

Muoti virhe – Vältä vaakasuoria raitoja!

muoti-virhe-asu-naiset-vältä-vaakasuorat raidat

Valitettavasti naisten keskuudessa vallitseva uskomus, että vaakasuorat raidat laajentavat visuaalisesti koko ulkoasua, on valitettavasti totta! Tietenkään se ei ole välttämätöntä, olet menossa äärimmäisyyksiin täällä, mutta jos pidät raidoista, tee vain valintasi! Ei ole mitään raikkaampaa kuin laivastoisen näköiset raidat, niitä voidaan käyttää aksenttina. Jos sinulla on leveät lonkat, on parempi välttää vaakasuoria raitoja hameessa; saatat haluta tällaisen kuvion yläosassa. Se olisi täydellinen ratkaisu sinulle.

muoti-asu-naiset-polvipituinen-vaaleanpunainen-retro-hame

Tilavirhe – Ole varovainen sekoitettaessa kangasta!

muoti-virhe-asu-naiset-malli-liioittele

Ole varovainen sekoittaessasi kangasjälkiä! Tämä on hyvin herkkä hetki, koska raja “juustoisen” ja “tyylikkään” välillä on joskus hyvin, hyvin ohut. Jotta et joutuisi näyttämään kävelevältä kohteelta, on parempi keskittyä aksenttiin. Voit yhdistää kaksi tulosta tai tulosteita, mutta ei enempää!

Punainen asu hääjuhlissa – se on mahdollista?

punainen-hääpuku-hopea-koristeet-broderie

Yksi niistä asioista, joita emme voi ymmärtää, on pohjimmiltaan monien naisten ennakkoluulo, jotka eivät halua valita punaista mekkoa hääjuhliin. Kyllä, on ymmärrettävää, että kukaan nainen ei haluaisi käyttää mustaa mekkoa tätä tehdessään. Yhteyksemme mustan kanssa menevät yleensä hyvin eri suuntaan. Mutta miksi ei punaista? Tämä väri on positiivisesti varautunut, siinä on monia rikkaita sävyjä ja se tuo aina hyvän mielen. Punainen symboloi naisellisuutta, joten valitse punainen, tyylikäs asu, jos sinut kutsutaan häihin!

Monien kulttuurien perinteiden mukaan on jopa pakko käyttää kirkkaanvärisiä vaatteita hääseremoniassa. Neuvomme: Vältä liian syviä pääntiejä, liian tiukkoja mekkoja, jotka korostavat siluettejasi ja minipituuksia! Sitten punainen on hyvä väri hääjuhliin, samoin kuin keltainen, vihreä tai sininen. Varoitus! Joissakin hääjuhlissa on myös pukeutumiskoodi vieraille, joita sinun on noudatettava.

Retro -aksentteja muodikkaassa asussa

muoti-virhe-asu-naiset-retro-hame-musta-nahka-crop-top

Kiinnostava kohta muodikkaassa asussa ovat retro -elementit, ne ansaitsevat epäilemättä enemmän huomiota, mutta sinun ei koskaan tarvitse ylittää ohutta hyvän maun linjaa heidän kanssaan. Retro -aksenttien menestyksen avain on niiden moderni tulkinta. Valitse retrokuvioinen paita tai korkeavyötäröinen hame, mutta älä sellaisia, miltä isoäitisi vaatekaappi näyttäisi. Et varmasti halua näyttää 10 vuotta vanhemmalta?

Vaatteet, jotka on ommeltu erityisesti sinulle tai jos haluat, vaatteet?

muoti-asu-naiset-räätälöidyt vaatteet

On korkea aika rikkoa myös tämä myytti, emmekä ymmärrä miksi naiset uskovat siihen edelleen. Hyvän räätälin taitoja ei voi verrata vaatteiden valmistamiseen suurissa tehtaissa.

Muista, että kaikki suuret brändiketjut keskittyvät määrään eikä yksityiskohtiin. Hyvän räätälin vierailu auttaa sinua löytämään oikean suunnittelun. Yhdessä räätälisi kanssa voit myös luoda täydellisen vaatteen, joka on täysin sopusoinnussa kehosi muotojen kanssa.

Previous Post
Clive Christianin ylelliset ylelliset huonekalut
Next Post
Valmis autotalli Maseratille – ylellinen lasirakennus