15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni maalaistalo Israelissa

Suunnittelija: Pitsou Kedem Architects

moderni-minimalistinen talon suunnittelu

Moderni asuinpaikka on erinomainen esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa pienellä mielikuvituksella ja modernilla muotoilulla. Että Maalaistalo sijaitsee Haifassa, Israelissa. Projektin on kehittänyt Pitsou Kedem Architects ja siinä yhdistyvät menestyksekkäästi modernin minimalismin ja maltillisen modernismin elementit. Kaksikerroksinen muotoilu  Maalaistalo keskittyy moderniin sisustukseen

minimalistinen sisustus – maalaistalo Israelissa

värillinen aksentti olohuone

Valolla on suuri merkitys sisätiloissa – sitä on runsaasti lasijulkisivun läpi. Kulmikkaat modernit huonekalut heittävät mielenkiintoisia varjoja ja luovat jännitystä Maalaistalo. Sisustus on tyypillisesti minimalistinen ja yksinkertainen, ja jotkut huonekalut ovat rohkeita värejä tai kirkkaita värejä. Värimaailma on neutraali – mutta valkoiset seinät ovat kontrastissa mustien ikkunakehysten ja lämpimän puulattian kanssa. Liukuovet yhdistävät saumattomasti sisäpuolen ulkopintaan. Vihreällä pihalla on rauhoittava vaikutus ja se luo kodikkaan tunnelman. Luonnon ja modernin arkkitehtuurin välillä on harmoninen suhde.

Moderni sisustus maalaistalossa

minimalistinen sisävalaistus

Että Maalaistalo ja Arkkitehdit Pitsou Ennen kaikkea se vakuuttaa kätevällä sijainnillaan – se tarjoaa hiljaisen ilmapiirin, jossa voit todella rentoutua. Ulkouima-allas lisää hyvän olon tekijää ja lupaa monia miellyttäviä tunteja puutarhassa. Modernit huonekalut on yhdistetty tyylikkäästi nykyaikaisiin taideteoksiin. Tyylikkäät valkoiset kattokruunut valaisevat maalaistalon yöllä ja varmistavat, että jokainen hetki tässä piilopaikassa on unohtumaton.

minimalistinen kylpyhuone sisustus

Moderni talo Israelissa

moderni talo Israel

minimalistinen arkkitehtuuri – maalaistalo Israelissa

moderni talo uima -allas

moderni valaistus

moderni uima-allas-minimalistinen arkkitehtuuri

valkoiset huonekalut värillisellä sisustuksella

moderni olohuoneen suunnittelu

moderni minimalistinen sisustus

moderni talo minimalistinen arkkitehtuuri

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta