15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lentää aikasi siivillä suunnittelija Feather Clock -seinäkellolla

Seinäkellon suunnittelu-Höyhenkello-Atelier d Tehostaa kellon käden höyheniä

Tyylikkäät fasaani- ja nurmikkohöyhenet jahtavat toisiaan tavallisella tikkitahdilla. “Feather Clock” on taide -esine, jonka Totokaelo on suunnitellut ranskalainen suunnittelija L’Atelier d’Exercices. the Suunnittelijan seinäkello on antelias metafora ajan siiville. Se osoittaa kuinka nopeasti aika todella lentää ja muistuttaa meitä tärkeistä pienistä hetkistä, joita ei kannata jättää väliin.

Kuinka nopeasti aika lentää – suunnittelijakello, jossa kellokätiset lintuhöyhenet

Kello suunnittelu kello kädet jouset puukotelo musta lakattu

Höyhenissä on jotain synkkää. Ehkä siksi, että ne ovat seurausta muuttuneista hiuksista tai yksinkertaisesti kuolleesta orgaanisesta materiaalista. Höyhenet symboloivat kuitenkin samanaikaisesti keveyttä, pehmeyttä, suojaa ja ikuisuutta, koska ne kestävät myös linnun kuoleman. Kellokellojen höyhenet on hienostunut maatilalla kasvatetuista linnuista. the Suunnittelijan seinäkello sen halkaisija on 30,5 cm ja paksuus 5 cm ja vaikuttava kellomekanismi, joka takaa äänettömän liikkeen. Siinä on kellolasi ja lakatusta puusta valmistettu kellotaulu. Herkät höyhenet ulkonevat mustaa taustaa vasten. Takana on kiinnitysreikä seinäasennusta varten.

Pyöreä suunnittelukello, jolla on symbolinen arvo

Seinäkellon suunnittelu kello kädet herkkä partridge höyhenet-fasaani Feather-Clock

Höyhenkello käynnistää fasaanin ja nurmikon höyhenen herkullisuuden. Tyylikäs, yksinkertainen ja huomaamaton seinäkello antaa huoneelle hienon kosketuksen. Ranskalainen suunnittelija loi taiteen ja ihmeiden kammioiden innoittamana Marie-Aurore Stiker-Metral tämä runollinen seinäkello. Jokaiselle kellon elementille on ominaista purististen muotojen kauneus ja hyvin yleinen materiaali. Suunnittelu saa sinut miettimään, mihin todella sijoitat tai tuhlaat aikaasi.

Musta lakattu puu pyöreällä lasilla

Seinäkellomalli Feather Clock musta lakattu puu

L’Atelier d’Exercicesin vaikuttava muotoilu

Suunnittele seinäkello Feather-Clock lintuhöyhen Atelier dExcercises

Herkkä seinäkello kynitty höyhenet

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta