15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sopiva puutarha uima -altaalla – hyödyllisiä vinkkejä yhdellä silmäyksellä

allas-suunnittelu-suojaus-yksityisyys-suoja-ylelliset kansituolit-moderni

Altaasi on varmasti loistava paikka jäähtyä kuumina päivinä. Mutta se voi olla myös katseenvangitsija puutarhassa tai puutarhajuhlanne painopiste. Tee tästä kesästä oikea seuraavien vinkkien avulla Puutarha, jossa on uima -allas uima -allasalueesi paras.

Oikean puutarhan, jossa on uima -allas, pitäisi sopia taloon

allas-suunnittelu-moderni-arkkitehtuuri-talo-valkoinen-nurmikko

Tähtien sisustussuunnittelija Jennifer Adams suosittelee Puutarha, jossa on uima -allas, että se sopii talon tyyliin. On parempi, jos allas on suunniteltu ikään kuin se olisi rakennettu yhdessä talon kanssa. Jos mahdollista, hänen ei pitäisi olla tunnistettavissa, että hän tuli myöhemmin. “Värien ja materiaalien on vastattava talon värejä tai ainakin yhdistettävä niitä, jotta allasalue ja sen lattia tulevat osaksi muuta ympäristöä”, hän selittää. ”Esimerkiksi uima -altaan reunat tai reunat voidaan tehdä samoista kivistä kuin yksi talon tukiseinistä, takka tai savupiippu; päällystyskivien väri voi olla samanlainen kuin talon, jos se on luonnollista ”, hän sanoo. “Jos talosi on värikäs, suunnittele uima -allas luonnollisesti ja aseta värikkäillä laattoilla aksentti, joka muistuttaa taloa näyttämättä liian ylivoimaiselta.”

Piilota rumat asiat suojauksella tai vehreydellä

allas-suunnittelu-moderni-talo-valkoinen-arkkitehtuuri-suojaus

Vaikka viettäisit koko kesän maisemoimalla allasaluetta, mikään näistä ei auta, jos keskitytään lopulta altaan pumppuun. Siksi on hyvä piilottaa ruma laitteet. Hyvä ja halpa vaihtoehto on esimerkiksi rakentaa laatta puulevyistä, johon voit sijoittaa pumpun. Tämän pitäisi olla auki ainakin toiselta puolelta, jotta voit tarvittaessa päästä käsiksi pumppuun. On vielä parempi, jos väri sopii ympäristöön.

Aseta vesiominaisuuksia aksentiksi viihtyisään puutarhaan, jossa on uima -allas 

allas-suunnittelu-välimerellinen-vesi-aurinkoinen-terassi laatat

Takat eivät sovi vain talveksi ja olohuoneeseesi. Päinvastoin! Ja voit lisätä yhden myös allasalueellesi. “Tulipalot ovat loistava kontrasti veteen”, Adams sanoo. “Välkkyvä hehku luo myös draamaa ja lämpöä kodikkaina iltoina”, hän jatkaa.

Jos haluat välttää savua ja tuhkaa altaassa, Adams suosittelee luonnonkaasua tai propaanikaasua.

Valitse uudet istuintyynyt ja tyynyt puutarhakalusteille

allas-suunnittelu-palmuja-yksityisyyden suoja-viherryttäminen-terassi-katto

Istuintyynyt tai -pehmusteet voivat olla osa puutarhakalusteita sekä aksentti ja virkistää allasaluetta kesän mukaan. “Uudista vanhat tyynysi tai vaihda ne uusiin pysyäksesi trendissä ja lisätäksesi uutta ilmettä”, Adams vakuuttaa. “Jos olet juuri ostanut uusia puutarhakalusteita, valmistaja tarjoaa hyvät mahdollisuudet verhoilla uusilla väreillä”, hän sanoo.

Voit myös saada halpoja mutta värikkäitä kankaita siihen Puutarha, jossa on uima -allas raikastaa vanhoja verhoiluja ja tyynyjä. Jos et kuitenkaan halua uudistaa tyynyjä itse ja haluat mieluummin ostaa uudet, on parasta valita ne, joiden kankaat sopivat ulkokäyttöön.

Kun suunnittelet puutarhaa, jossa on uima -allas, kiinnitä huomiota sosiaaliseen puoleen

Puutarha, jossa on uima -altaan muotoilu eksoottisia, näyttää yksityisyyden suojalta

Allas on tietysti loistava paikka jäähtyä kuumina kesäpäivinä. Mutta siinä on toinen hyvä puoli. Se on hieno juhliin. Hyödynnä tämä käyttämällä oikeita laitteita Puutarha, jossa on uima -allas. “Sosiaaliseen tilaan valitse sohva, kaksi tai kolme tuolia, sohvapöytä ja sivupöydät, jotta jokaisella on tarpeeksi tilaa juoman laittamiseen”, Adams suosittelee. “Jos sinulla on paljon tilaa, lisää istuinalueita, esimerkiksi neljä nojatuolia sohvapöydän ympärille ja pienet sivupöydät, jotta saat enemmän vaihtelua.”

Tarjoa varjoa

Puutarha, jossa on uima -allas, luo vinkkejä takapihalle

Adams suosittelee, että jos sinulla ei ole luonnollista varjoa pihallasi, etsi ainakin viileä paikka itse. Voit käyttää siihen ristikkoa, aurinkovarjoa tai puuta. Osa uima -allasalueesta on myös unohdettava varjossa, jos asut kuumassa paikassa ja nautit uimisesta päivällä.

Puutarha uima -altaalla Suuri piha -allas

Tärkeintä on käyttää allasaluetta sinulle sopivalla tavalla. Mikset rakenna ruokapöytää itse? Voit myös maalata ja verhoilla vanhoja tuoleja tai nojatuoleja ideoidesi mukaan.

Puutarha uima -altaalla luonne mukava rauhoittava

tarkennus tuoli pöytä takapihan muotoinen koristehahmot

korkeat alueet aurinkotuoleja rentoutumista puun varjossa

olohuone huonekalut ideoita suunnittelu ulkopuoliset vaiheet kasvi

maisema alkuperäinen kaunis autokasvi ruukku vesikivimateriaali

Puutarha, jossa on ulkouima -allas, joka sopii sisustukseen

Puutarha, jossa on uima -allas muotoilu suihkulähde sohva nojatuoli uusi

Puutarha uima -altaalla on täydellinen lisä sisäpihan luomiseen

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta