15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Raikas tuolimuotoilu posliinilla – Wamhousen “Przelany”

Wamhouse Przelany-moderni suunnittelijatuoli

Puolalainen design -studio Wamhouse julkaisi äskettäin uusimman Tuolin suunnittelu “Przelany” esiteltiin yleisölle. Ylellisen banaanituolin ja käsinojana banaanikuoren, viehättävän kielen nojatuolin ja munanmuotoisen pöydän jälkeen Przelany on toinen hyvä esimerkki modernista huonekalusuunnittelusta innovatiivisella konseptilla.

Moderni tuolisuunnittelu – katseenvangitsija joka huoneessa

Moderni taidekalusteiden suunnittelu-innovatiivinen ruoka-tyylinen wamhouse-muotoilu

Przelany -nojatuoli ei todennäköisesti näytä miltään muulta tuolilta, jonka olet nähnyt. Ainutlaatuinen huonekalu on erittäin pehmeä ja mukava, tunnet ylellisyyttä ja mukavuutta. Kaikille kahvin ystäville se on ehkä täydellinen poikkeuksellinen kodin sisustus. Epätavallinen Tuolin suunnittelu “Przelany” voi tulla ihastuttavaksi katseenvangitsijaksi omiin neljään seinään ja korostaa yksilöllistä sisustustyyliäsi. Saatavana 2 lämmintä väriä – suklaanruskea ja punainen.

Epätavalliset istuimet – kahvikuppi ja tuoli

Suunnittelijatuoli Wamhouse-cup posliini

Itse asiassa katso tämä Tuolin suunnittelu pikemminkin kuin taideteos. Ensi silmäyksellä olet ihastunut sen erityiseen veistokselliseen kauneuteen, toisella silmäyksellä huomaat, että tuoli yhdistää esteettisyyden ja toimivuuden. Kiiltävä valkoinen posliini kahvikuppi toimii tuolin kehyksen roolissa, kun taas kupista virtaava kahvi edustaa istuinta ja selkänojaa. Sinusta tuntuu, että tämä todella auttaa ylläpitämään suositun juoman lämpöä, makua ja aromia.

Alkuperäinen huonekalusuunnittelu Wamhouselta

Wamhouse 2013 Przelany -nojatuoli käsinojilla

Ruoka -tyylisten huonekalujen suunnittelu Wamhouse saa suuren kansainvälisen suosion. Nämä epätavalliset istumapaikat eivät ole vain katseenvangitsijoita kaikissa huoneissa, vaan myös mukavat ja ergonomiset. Wamhouse on perustamisensa jälkeen vuonna 2005 ollut synonyymi alkuperäisille suunnitteluideoille ja -ratkaisuille. Suunnittelijat ovat pääosin luonnon innoittamia ja todistavat edelleen jokaisella uudella taideteoksella, että luominen ja muotoilu ovat hauskoja.

Tuoli-moderni muotoilu-Wamhouse Przelany

Tuoli käsinojilla-Przelany Wamhouse Design

Nojatuolin suunnittelu Przelany-Wamhouse

Muita tunnettuja Wamhousen tuotteita – kielen nojatuoli

Kielen nojatuolin muotoilu Wamhouse

Pöytäsuunnittelu munanmuotoinen Wamhouse

Wamhousen suunnittelijakalusteiden munapöydän suunnittelu

Design from Poland Banaanituoli

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta