15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Madstonen modernit korut – Lue lisää brändistä

moderni korukokoelma, jossa on hologiarenkaat

Kerri Halpernin ainutlaatuiset kokoelmat esitetään markkinoilla heidän tuotemerkkinsä “Madsone” kanssa. Tämä korkealaatuisia moderneja koruja tuo paljon luokkaa ja arvokkuutta. Kun haluat vetää rajan hienovaraisuuden ja persoonallisuuden välille, se on usein erittäin vaikeaa. Harvoin voi päättää oikein, mikä on muotia ja mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi. Kerri Halpernin ei tarvitse vetää rajaa – hän on tehnyt oman muotitalonsa. Madstone on suunnittelijan perustaman yrityksen nimi. Hän ilmentää ideoita, joita hänellä on estetiikasta ja henkilökohtaisesta tyylistä. Hän on käyttänyt vain yksivärisiä mustia kokonaisuuksia ja luonut kokoelmasi tietäen, mikä on muodikasta.

Moderni korut Madstone – Kokoelmat

korut madstone sormus kulta oranssi kiviä

Tämä Halpernin korkealaatuinen ja moderni koru on hyvin yksinkertainen ja näyttää raikkaalta ilmasta, tietysti siinä otetaan huomioon se, mikä on tällä hetkellä myös trendikästä. Ei ole erityisiä kuvioita ja muotteja, vaan yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja. Suuret tai ohuet kullasta valmistetut kaulakorut ovat suunnittelijan suosikkeja. Hän sai inspiraationsa rakkaudestaan ​​samppanjaan ja on suunnitellut kaksi kokoelmaa. Molemmat ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan, mutta hyvin samanlaisia ​​loistossaan. “Bubble” -mallistossa on valikoima sormuksia, rannekoruja ja korvakoruja, “Lavender” – valmistettu kullasta ja jopa timanteista. “La Cage” -mallistossa näkyy kultaisia ​​viivoja, jotka ylittävät kiiltävät kivet. Hänen suunnittelunsa ilmentävät hänen omaa tyyliään, mutta myös kaikkea, mikä on tuolloin trendikästä.

madstone -kuplien korumalliston rengas violetti

Suunnittelija näyttää hieman tummemman puolensa hämähäkkien ja lepakoiden kokoelmalla erittäin naisellisissa väreissä ja muodoissa. Hän pitää kovasti mustasta väristä ja on jopa päättänyt asua hautausmaan yllä (kyllä ​​luit oikein!). Kokoelman nimi on “Mad Animals”. Kirkkaat värit, kuten rubiinit, siniset topaasit, ametisti, sitriini, granaatti ja timantit, tekevät kokoelmasta niin kauniin korostamatta hyönteisen groteskia. Haluat, että tällainen hyönteinen ryömi kädessäsi.

korkealaatuiset korut madstone -kokoelman korvakorut kullankeltainen

Rakkautesi kauniisiin asioihin ja tyyliin ilmentyy kullalla. Hänen korunsa ovat neliömäisiä ja suuria, mutta silti hyvin naisellisia. Olitpa sitten juhlissa myöhään yöhön tai vain tapaamassa hautausmaan yläpuolella asuvaa ystävääsi, sinulla on kaikki mitä tarvitset. Se on klassikon henkilökohtainen muunnelma, ja samppanjacocktailrengas voisi olla erittäin mielenkiintoinen keskustelunaihe illallisella. “Madstone” on saatavana tietyistä vähittäismyyntipisteistä ympäri maata, ja sen voi tilata verkossa. Hinnat vaihtelevat 20 000- 250 dollarin välillä.

   korkealaatuiset modernit korut madstone -korvakorut kulta sininen kivi korkealaatuiset modernit korut madstone -korvakorut kulta -siniset kivet

moderni korut madstone -rengas kuparin väri

Kerri Halpern suunnittelee koruja hulluja eläimiä hämähäkki korkealaatuiset modernit korut madstone rintakoru hämähäkki

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta