15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee jäädytettyjä cocktaileja itse – vinkkejä ja reseptejä vodkalla

Slush jää kesäjuomia vesimeloni

Pakastetut cocktailit vodkan kanssa olisivat vain asia lämpimänä iltana! Useimmiten kun tilaat näitä baarista tai ravintolasta, ne ovat täydellisiä. Mutta kun yrität sekoittaa jäädytettyjä Moskovan muuleja kesäjuhliin ja ne muuttuvat vetiseksi sotkuksi, alat ymmärtää, että slush -jääcocktailien tekeminen on todellinen taide. Mitä baarimikot tietävät, mitä sinä et tiedä? Ja miten voit valmistaa täydellisiä jäädytettyjä cocktaileja itse? Alla on muutamia vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa sinua tässä.

Kuinka valmistaa pakastetut cocktailit oikein

Pakastetut cocktailit melonin, mintun ja limen kanssa

1. Käytä tehokasta tehosekoitinta

Tarvitset sekoittimen, joka voi tehdä jäätelöstä hienon lietteen ilman ongelmia. Ei ole mitään pahempaa kuin juoda jäässä suuria jääpaloja. Tätä varten sinun on käytettävä tehokasta tehosekoitinta.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla tätä temppua kahdella muovipussilla, suolalla ja jäällä.

Valmista jäädytetyt cocktailit itse tehokkaana sekoittimena

2. Käytä murskattua jäätä

Liian usein laitat jääpalat ulos jääpala -alustalta suoraan tehosekoittimeen ja odotat kaiken toimivan. Suurten kuutioiden jakaminen pieniksi paloiksi on tehosekoittimellesi kova työ. Käyttämällä murskattua jäätä osa työstä on jo tehty. Lopputulos antaa sinulle täydellisen sakeuden sekoittamatta liikaa.

Helpoin ja halvin tapa tehdä murskattua jäätä on murskata jääpalat pussiin. Aseta pussi leikkuulaudalle ja lyö jääpalat lihamyllyllä tai kaulin.

Huuhtele jääcocktaileja mansikoilla ja persikalla kesäksi

3. Älä sekoita liian kauan

Yksi yleisimmistä virheistä jäädytetyn cocktailin valmistuksessa on sekoittimen jättäminen päälle liian kauan. Tämä voi johtaa juomaan, joka on liian ohut tai liian nestemäinen. Sen täydellisen pehmeän sakeuden tulisi olla perimmäinen tavoitteesi.

4. Käytä jäädytettyjä hedelmiä

Jos sinulla on hedelmiä slush -jäätelöreseptissäsi, käytä jäädytettyjä hedelmiä. Olitpa jäädyttämässä tuoreita hedelmiä tai ostamassa pakattuja pakastettuja hedelmiä ruokakaupastasi, lopputulos on paksumpi ja sakeampi. Jos haluat enemmän makua, pakasta tuoreet hedelmät itse.

Ananasmelonjäädytetyt cocktailit kesäjuhliin

5. Aloita alhaisella sekoitustasolla

Sekoittimen käynnistäminen on yleinen virhe, joka johtuu kärsimättömyydestä tai innosta. Se on loistava tapa tuhota tehosekoittimen veitset. Aloita muutamalla pulssilla vain hajottaaksesi ainesosat. Aloita alhaisella sekoitustasolla ja lisää sitä vähitellen, kunnes olet saavuttanut korkeimman tason. Pienellä kärsivällisyydellä päästään pitkälle kohti täydellisen slush -jää -cocktailin luomista.

Joten sinulla on se! Viisi vinkkiä täydellisen slush -jäätelön luomiseen. Ja nyt tulevat 5 reseptiä herkullisille pakastetuille cocktaileille vodkan kanssa!

Pakastetut cocktailit vodkan kanssa

Tee oma Moskova -muulikokteili vodkalla

Vodka on uskomattoman monipuolinen alkoholijuoma, joka muodostaa täydellisen pohjan kaikkien aikojen parhaille alkoholijuomille. Se lisää tietyn jotain mihin tahansa cocktaileihin, jäädytetty tai ei, juomaa ylivoimaisesti. Syynä tähän on se, että vodka on mauton, hajuton ja väritön, mikä tekee siitä ihanteellisen lisäyksen jäädytettyihin cocktaileihin.

Tässä on pieni valikoima jäädytettyjä vodkapohjaisia ​​jäädytettyjä cocktaileja, joita voit nauttia seuraavassa kesäjuhlissa.

Jäädytetty cocktail Vodka Summer Slush Ice Moskovan muuli

1. Moskovan Mule Slushies

Nämä Moscow Mule Slushies ovat kevyt ja virkistävä muunnelma klassisesta cocktailista ja ne ovat ihanteellisia kesän viihteeseen! Jos sinulla ei ole koskaan ollut Moskovan muulia ennen, odotat innolla tätä yhdistelmää vodkaa, inkivääriolutta ja limeä.

Limen ja inkiväärin raikas maku sopii täydellisesti kesäksi ja on vielä parempi jäädytetty cocktail. Niin virkistävää kuumana päivänä! Muutamien yksinkertaisten temppujen ja vinkkien avulla voit luoda omia Frozen Moscow -muuleja hetkessä.

Ainekset 2 lasille:

375 g jäätä

475 ml inkivääriolutta

60 ml vodkaa

30 ml limemehua

Valmistautuminen:

– Laita jää tehosekoittimeen ja lisää inkivääriolutta, vodkaa ja limemehua.

– Sekoita ainekset hetken ja jatka sekoittamista, kunnes jää hajoaa ja muodostuu limainen koostumus. Sekoittajasta riippuen tämä voi kestää 2–4 minuuttia.

2. Mansikka Frosé

Strawberry Frose -resepti täydellinen kesäksi

Frozen Rosé on fantastinen jäädytetty mansikka-makuinen cocktail, joka on täydellinen kesäiltaan. Vodka voidaan yhdistää täydellisesti pieneen sokerisiirappiin ja mansikoihin, jotta makuelämys olisi unohtumaton.

Ainekset:

1 pullo roséa (750 ml), jäähdytetty tai jäädytetty

400 g mansikoita

3 rkl sokeria

60 ml vodkaa

60 ml tuoretta sitruunamehua

valmistautuminen

– Jäädytä rosé vähintään 6 tunniksi.

Voit pakastaa roséa eri tavoin: Käytä jääpalamuotteja, 1 litran vetoketjullisia pusseja tai lasista paistovuokaa. Ole luova. Älä laita rosé -lasipulloa pakastimeen.

– Laita mansikat tehosekoittimeen. Ripottele sokerilla ja sekoita.

– Laita sitten pakastettu rosé, vodka ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kaikki hyvin.

3. Vadelma limonadi slush

Vadelma limonadi slush resepti vodkaa

Jäädytetyt virvoitusjuomat voivat olla täydellinen lisä kaikkiin kesäjuhliin ulkona. Ja jos voit tehdä aikuisille juomia, se on vielä parempi! Nämä herkulliset lumenjäätelöt ja vodka luovat täydellisen tavan voittaa kesälämpö ja luoda mukava tunnelma samaan aikaan.

Ainekset 2 lasille:

400 g tuoreita vadelmia

2 sitruunan mehu

110 g sokeria

80 ml vodkaa

2 kourallista jääpaloja

– Jäädytä vadelmat.

– Purista sitruunamehu kahdesta sitruunasta.

– Laita nyt kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes slushie on sakeaa.

4. Ananas ja mango slush -jäätelö

Ananas Mango Slush -jäätelöresepti

Et ehkä pääse trooppiselle saarelle tänä viikonloppuna, mutta ananaksen ja mangon upeiden eksoottisten makujen ja vodkan kanssa sekoitettuna tämä on juoma, josta varmasti nautit!

Ainekset 2 lasille:

160 ml ananasmehua

120 ml vodkaa

Tuore mehu puolikasta limeä

150 g jäädytettyjä ananaspaloja

150 g paksuiksi leikattua mangoa

2 tl agavesiirappia

1 kuppi jääpaloja

Valmistautuminen:

– Laita ainekset tehosekoittimeen alkaen nesteestä ja lopuksi jäästä.

– Sekoita kaikki tasaiseksi.

Jos seos on liian paksu, lisää ananasmehua.

5. Vesimeloni Vodka Slushie

Vesimeloni vodka slushies kesäjuhliin

Vodka sopii hyvin monien eri hedelmien kanssa. Ja suosikki kesähedelmämme on vesimeloni. Yhdistelmä vodkaa ja raikasta vesimelonin makua tekee täydellisen reseptin aikuisten jäätelöpalalle.

Ainekset 2 lasille:

150 ml vodkaa

60 ml limemehua

120 ml limonadia sitruunan ja limen maulla (Sprite)

400 g jäädytettyjä vesimelonipaloja

Valmistautuminen:

Laita jäädytetyt vesimelonipaloja tehosekoittimeen ja kaada päälle vodka, limemehu ja sprite. Sekoita kaikki hyvin, kunnes se on limaista.

Nauti kaikista jäädytetyistä cocktaileista vastuullisesti!

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä