15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Azorien loma: Nähtävyyksiä ja vinkkejä Portugalin kauniille saarille!

Henkeäsalpaavat panoraamanäkymät, syvän vihreät viidakot ja upeat maisemat – loma luonnon keskellä on aina puhdasta rentoutumista. Jos et tunne pitkiä matkoja ja haluat jäädä kotiin, voit tietysti viettää lomasi Schwarzwaldissa. Mutta entä uusi, jännittävä ja melko tuntematon kohde? Jos tänä vuonna tarvitset tauon ylikuormitetuista hiekkarannoista, hotellikomplekseista ja juhlapäivistä, olet Azorien lomalla hyvissä käsissä. Portugalin saaristo on kätketty syvänsinisen Atlantin keskelle, ja se on todellinen helmi ja ainutlaatuinen esimerkki äiti -luonnon suuresta voimasta. Syrjäinen sijainti, mäkiset niityt, kallioita ja vaikuttavia tulivuoren käpyjä – Azorit eivät voisi tarjota enemmän monimuotoisuutta, ja ne ovat täydellinen paikka luonnon, rannan ja ulkoilun harrastajille. Otamme sinut unohtumattomalle matkalle paratiisiin ja paljastamme kaikki Azorien upeat paikat ja nähtävyydet, joita sinun ei ehdottomasti kannata jättää väliin!

Onko loma Azoreilla mahdollista Koronasta huolimatta? Sinun pitäisi tietää nämä säännöt!

Portugalin vesiputoukset azorit maamerkit

Koronavirustartuntojen määrä Portugalissa on valitettavasti saavuttanut huippunsa viime viikkoina, kun 100 000 asukasta kohti on saatu 157,7 uutta tartuntaa. Kuitenkin vain Algarven aluetta ja pääkaupunkia Lissabonia pidetään tällä hetkellä riskialttiina alueina, joten mikään ei estä Azorien lomaa. Matkustajien ei tarvitse täyttää ilmoittautumislomaketta, eikä sinua ole enää karanteenissa Saksassa. Negatiivinen koronatesti on kuitenkin pakollinen maahantulolle. Nopea antigeenitesti ei saa olla vanhempi kuin 48 tuntia ja PCR -testi yli 72 tuntia. Negatiivinen testi vaaditaan myös sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelleihin. Jos oleskelu kestää yli 7 päivää, lisätestit suoritetaan 6. ja 12. päivänä. Nämä säännöt eivät koske täysin rokotettuja tai toipuneita.

Missä Azorit ovat ja milloin on paras matka -aika lomallesi?

Azorit lomavinkit Sao Miguelin saari Portugali

Azorien saaristo sijaitsee keskellä Atlanttia, Euroopan ja Pohjois -Amerikan välissä, ja sinne pääsee lentokoneella Saksasta noin 5 tunnissa. Saaret ovat Portugalin autonominen alue, mutta sijaitsevat noin 1400 kilometrin päässä Manner -Euroopasta. Azorien sää on melko arvaamaton ja voit itse kokea kaikki neljä vuodenaikaa yhdessä päivässä! Sijaintinsa vuoksi saarille on ominaista valtameri-subtrooppinen ilmasto, joka varmistaa, että kesät eivät ole liian kuumia ja talvet eivät liian kylmiä. Alhaiset ilmastonmuutokset tekevät Azoreista suositun matkailukohteen ympäri vuoden. Jotta voit nauttia lukuisista aurinkoisista päivistä ja miellyttävistä lämpötiloista, kesäkuun ja lokakuun väliset kuukaudet olisivat ihanteellinen matka -aika Azorien lomallesi.

Azorien 9 saarta yhdellä silmäyksellä

Azorit lomavinkit Portugalin matkustusmääräykset Corona

Azorit ovat Portugalin saaristo, joka koostuu yhdeksästä saaresta ja jokaisella on oma viehätyksensä. Jotta voit suunnitella lomasi Azoreilla parhaalla mahdollisella tavalla, esittelemme lyhyesti alla olevat 9 saarta.

  • São Miguel on Azorien pääsaari ja tunnetaan edelleen vihreänä saarena. Se on myös vulkaanisesti aktiivisin saari ja sieltä löydät erinomaisia ​​parantavia vesilähteitä kauniin luonnon ympäröimänä.
  • pyhä Maria on rauhallinen ja geologisesti vanhin saari Azoreilla. Upeat hiekkarannat ja vaihtelevat maisemat tekevät siitä todellisen paratiisin kaikille luonnon ystäville ja auringonpalvojille.
  • Terceira on kappelin saari ja viehättävä pääkaupunki Angra do Heroismo on tunnustettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Todellinen kohokohta on tietysti kappelit: Näitä kirkkaasti maalattuja ja iloisia palvontapaikkoja löytyy saarelta lukemattomia.
  • Faial Sitä kutsutaan siniseksi saareksi, joka johtuu pääasiassa monista sinisistä hortensia -kukkapelloista. Pääkaupungin Hortan satamaa käytetään usein Euroopan ja Karibian välisillä matkoilla, ja se on aina kävelyn arvoinen.

Kesäloma Portugali Corona Azorien kauneimmat rannat

  • Pico on valaiden saari ja saaren nimi on 2351 metriä korkea Pico -tulivuori, joka on myös Portugalin suurin.
  • Sao Jorge Sitä kutsutaan edelleen “Lohikäärmesaareksi” ja se on todellinen paratiisi kaikille retkeilijöille. Siellä voit odottaa jyrkkiä kaltevia tulivuorikartioita, viehättäviä maisemia ja suojelluissa laaksoissa voit ihailla lukuisia lohikäärmepuita ja luonnonsuojelualueita.
  • Graciosa on toiseksi pienin Azorien saari ja tarkoittaa “siro”. Vaikka siellä on vain 4 pientä kaupunkia, saari tarjoaa erilaisia ​​ja satumaisia ​​vaellusreittejä. Graciosan ehdoton kohokohta on pyöreä vaellusreitti, joka johtaa upean ”Caldeira da Graciosa” kraatterialtaan viereen satumaiseen rikkiluolaan “Furna do Enxofre”..
  • Flores on nimensä mukaisesti kukkien saari. Jos haluat nauttia koskemattomasta luonnosta, Flores on ehdottomasti pakollinen Azorien lomalla. Lähde lyhyelle kävelylle ja ihastu kauniisiin metsiin, joissa on vesiputouksia ja puroja, lukuisia kukkia ja jyrkät vuoret.
  • Corvo on Azorien pienin asuttu saari ja tunnetaan edelleen tulivuoren kraattereiden ja korppien saarena. Ainoa paikka Vila do Corvo on itse asiassa yksi Euroopan pienimmistä kaupungeista. Yksinäisyys ja hiljaisuus antavat saarelle erityisen viehätyksen ja ainutlaatuisen viehätyksen.

 Sete Cidades kraatterijärvi on pakollinen jokaisella Azorien lomalla

Nähtävää ja koettavaa Sete Cidades Crater Lake Azorit

Vaikuttavia tulivuoren käpyjä, henkeäsalpaavia kallioita ja karu luonto – ei ihme, että Azorit tunnetaan myös nimellä “Euroopan Havaiji”. Vaikka saaristo on siunattu loputtomilla luonnon ihmeillä, mikään ei ole lähellä kaunista Cidades -kraatterijärveä Sao Miguelissa. Se ulottuu yli 4 neliökilometriä ja lepää vulkaanista alkuperää olevassa kattilan muotoisessa kraatterissa. Vaeltele veden pinnan yläpuolella ja katso tulivuoren kraatterin reunan yli, etkä tuskin pysty lopettamaan hämmästymistäsi. Sete Cidades on jaettu kahteen järveen, joita yhdistää kapea kanava ja maantiesilta – suurempi Lagoa Azul ja Lagoa Verge.

Azorit lomakohteet Sete Cidades Portugali

Viehättävä paikka asuu joitakin parhaista näkökulmista ja on epäilemättä yksi Azorien suosituimmista nähtävyyksistä. Se on myös yksi Portugalin seitsemästä luonnon ihmeestä – riittävä syy ottaa pieni matka. Viehättävä Sete Cidadesin kylä on myös vierailun arvoinen ja ihanteellinen rentouttavalle kävelylle. Ihaile Sao Nicolaun satukirkkoa tai mene kuuluisan Monte Palac -hotellin katolle. Vaikka hotelli hakeutui konkurssiin vuonna 1990 ja rakennus on hajonnut sen jälkeen, se on edelleen avoinna yleisölle. Siellä on värikäs graffiti, jossa on merkintä “Tervetuloa maailman parhaaseen näkymään”, jota tuskin voi kiistää.

Lagoa do Fogo -järvi

Lagoa do Fogo Azorit lomalla Portugalin kauneimmilla saarilla

Turkoosin sininen vesi, jota ympäröi rehevä luonto, jyrkät vuoret ja luonnonkauniit kukkulat niin pitkälle kuin silmä voi nähdä – kaikki tämä odottaa sinua Azorien lomalla! Tulivuorten ympäröimä ja pilvien peitossa sijaitseva viehättävä Lagoa do Fogo -järvi sijaitsee Sao Miguelin saarella. Käännettynä Lagoa do Fogo tarkoittaa jotain tulijärveä ja viehättävä laguuni on lähes 600 metriä korkea, ja siksi se on yksi Azorien valokuvatuimmista ja vierailluimmista nähtävyyksistä. Varsinkin varhain iltapäivällä vesi näyttää kauneimmalta ja takaa erinomaiset ja Instagram-arvoiset valokuvat. Mikä tekee paikasta niin erityisen ja ainutlaatuisen, on se, että se sijaitsee täysin koskemattomassa maisemassa. Ei taloja, ei kyliä – vain luonto ja ihmiset. Kaikki luonnon ystävät voivat löytää monia endeemisiä kasvilajeja ja lintuja tulivuorella ja sen ympäristössä – elämää, joka näkyy vain tässä muodossa Azoreilla.

Picon tulivuori

Azorit lomalla Pico -tulivuori Portugalin kauneimmat saaret

Portugalin korkein vuori odottaa sinua Picon saarella – 2351 korkea Montanha do Pico. Kaunis, uhkaava ja upea – mikään ei voi valmistaa sinua vuoren kauneuteen. Ponta do Pico on kerrostulivuori, eli kerrostulivuori, joka koostuu useista kerroksista laavaa ja löysää materiaalia. Lähde vaellukselle henkeäsalpaavaa maisemaa pitkin ja nauti upeista näkymistä aivan ylhäältä. Nousu on hieman haastava eikä kaikille, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Jos olet onnekas ja sää tekee yhteistyötä, sinulla on upeat näkymät Terceiran, Gracioan ja Faialin saarille.

Ponta Delgada, São Miguel

Ponta Delgada Sao Miguel Azorien kauneimmat kaupungit Vinkkejä Portugali

Vaikka Azorit eivät ole koskaan tunnustaneet Ponta Delgadan kaupunkia Sao Miguelin saarella viralliseksi pääkaupungiksi, se on itse asiassa saariryhmän taloudellinen keskus. Vanhan maailman arkkitehtuurin, satukatujen ja kukoistavan kulinaarisen kohtauksen ansiosta kaupunki on aina matkan arvoinen. Anna itsesi olla lumottu erityisestä ilmapiiristä ja käy pitkä kävely satamapromenadia pitkin ja takaisin vanhankaupungin läpi. Monien pienten kirkkojen, luostareiden ja kauniiden paikkojen ansiosta Ponta Delgada houkuttelee kuin mikään muu ja on epäilemättä yksi parhaista tavoista kokea Azorien koko viehätys. Kaupungin länsipuolella on Gruta do Carvão – laavaluola, joka on myös saaren pisin 1912 metriä. 

Algar do Carvao

Algar do Carvaon luola Azorit

Azoreilla vietetyn loman aikana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus löytää lukuisia luonnon aarteita ja kirjaimellisesti laskeutua tulivuoreen – ei jotain, mitä monet muut voivat sanoa itsestään. Tulivuoren luola Algar do Carvao sijaitsee Terceiralla ja on epäilemättä saaren ehdoton kohokohta. Henkeäsalpaavat tippukivipylväät ja sisäisen kosteuden aiheuttama loputon sade tekevät matkasta tulivuoren läpi melkein kuin toisesta maailmasta. Todella ainutlaatuinen kokemus, jota et voi kokea missään muualla maailmassa. Portaikkojärjestelmän ja kulkutunnelin ansiosta luolassa vierailu on täysin mutkatonta ja turvallista. Noin 90 metrin syvyydessä sinua odottaa pieni, viehättävä järvi, jota ruokkii vuoto ja sadevesi. Näkymää taivaalle tulivuoren rotkon läpi ei voi kuvata sanoilla – se on vain koettava! Jos haluat nauttia värien erityisestä leikistä ja jäkälien ja sammalien värisävyistä, sinun tulee vierailla Algar do Carvaossa keskipäivän aikaan, kun auringonvalo ulottuu pitkälle savupiippuun.

Terra Nostran puisto

Terra Nostra Garden Azorit -kylpylävinkit

Sara Miguelin Tera Nostra -puisto tarjoaa kävijöille kaiken, mikä määrittelee Azorien loman: puhdasta rauhaa ja rentoutumista luonnon keskellä. Puisto rakennettiin jo 1700 -luvulla, ja lukuisat alkuperäiset ja eksoottiset kasvit antavat sille Karibian tunnelman. Puistossa on myös nostalginen uima-allas, joka 38 asteen lämpimällä, rautapitoisella vedellä kutsuu uimaan ja viipymään. Lämpöjousilla ja puroilla ei ole vain rentouttavaa vaikutusta, vaan ne voivat myös auttaa sairauksia, kuten reumaa.

Azorien loma: Furnasin kylpylät

Furnasin lämpökylpylät Portugali Azorit Holidays 2021

Jos olet lomalla Azoreilla, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Furnasin kuumilla lähteillä Sao Miguelissa. Entä kuuma kylpy keskellä kasvitieteellistä puutarhaa, luonnonsuojelualueella tai merinäköalalla? Olet hemmoteltu valinnanvaraan, koska Fortunasissa lämmin vesi virtaa yhteensä 22 lähteestä. Azorit tunnetaan maailmanlaajuisesti hyödyllisistä ja kauniista kylpylöistään. Poca da Dona Beija in Furnas, joka on avoinna myöhään iltaan, on erityisen suosittu. Se sisältää 5 eri lämpötilaa sisältävää kylpylää ja takaa näin lopullisen uimisen!

Valaiden katselu Azoreilla

Valaiden katselu Portugalin Azorit

Ehdoton pakko jokaisella Azorien lomalla? Valaiden katselu! Valaat tuntevat olonsa erityisen kotoisaksi saariston ympärillä ja noin 30 prosenttia maailman valalajeista voidaan havaita! Jotkut lajit elävät pysyvästi vesillä ja toiset vain ohittavat vaelluksensa. Yleisimpiä täplikkäitä valaita ovat siittiövalaat, evävalaat ja sinivalot, ja eri saarilla on monia ympärivuotisia valaiden katseluyrityksiä. Haluatko uida delfiinien kanssa? Myös monet delfiinilajit luhistuvat Azorien rannikolla.

Azorit lomavinkit Portugalin matkustusmääräykset Corona

Previous Post
Yhdistä vyöt – näin käytämme muotiasusteita ensi vuonna!
Next Post
Tee omat hampurilaispullat: 2 reseptiä pörröisille hampurilaispulleille