15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Saksan kauneimmat järvet: TOP 10 parhaista paikoista kesälomallesi!

Splash around, uida, sukeltaa – kesäloma on yksinkertaisesti puhdasta rentoutumista! Mutta nauttiaksesi virkistystä viileässä vedessä helteessä sinun ei välttämättä tarvitse lentää kauas. COVID-19-pandemian vuoksi yhä useammat ihmiset haluavat viettää lomansa kotimaassaan, ja se on tietysti hyvä asia! Rikkaan historian, ainutlaatuisen kulttuurin ja herkullisen keittiön lisäksi Saksassa on myös paljon löydettävää luonnon ihmeiden suhteen. Olipa fantastisia vesiputouksia tai lomaa Itämeren rannikolla – kaikki löytävät lomansa onnellisuudesta liittotasavallassa. Entä löytää Saksan kauneimmat järvet tänä vuonna? Kroatiassa on Plitvicen järvet, Italiassa Gardajärvi. Ja Saksa? Saksassa on yli 12 000 järveä, joita ympäröivät henkeäsalpaavat taustat ja jotka sopivat päiväretkelle sekä pidemmälle lomalle. Mitä he ovat? Kerromme siitä alla!

Königssee on epäilemättä yksi Saksan kauneimmista järvistä

Königssee tarjoaa vinkkejä Saksan kauneimpiin järviin

Aivan Baijerin sydämessä odottaa sinua yksi Saksan kauneimmista järvistä, nimittäin Königssee. Se sijaitsee Berchtesgadenin kansallispuistossa ja hyvin lähellä Itävallan rajaa. Smaragdinvihreä alppijärvi ympäröi jopa 2700 metrin korkeuksia, ja se on myös yksi Saksan syvimmistä ja puhtaimmista järvistä. Panoraamaveneretket pinnan yli ja upeat vuoristomaisemat jättävät matkustajat sanattomaksi. Kaikki tämä tekee Königsseestä täydellisen paikan rentoutumiseen kaikille, jotka haluavat kokea vaellusreittejä ja erinomaista luontoa. Koska vesi tuskin lämpenee yli 20 astetta edes keskikesällä, järvi soveltuu vain osittain uimiseen. Kaikkien harrastusvalokuvaajien ei kannata jättää väliin ns. Maalarin nurkkaa Koillisrannalla. Ja kaikki kulttuurin ystävät voivat käydä Pyhän Bartholomän kirkossa – katolisessa pyhiinvaelluskirkossa itä -ortodoksisessa tyylissä vuodesta 1697.

Bodenjärvi, Baden-Württemberg / Baijeri

Bodensee -lomavinkkejä Saksan kauneimpiin järviin

Bodenjärvi on sinulle varmasti tuttu, ja vaikka jaamme sen edelleen Sveitsin ja Itävallan kanssa, sen ei pitäisi puuttua Saksan kauneimpien järvien luettelostamme. Se on kooltaan noin 536 neliökilometriä, ja sitä kutsutaan edelleen “Swabianmereksi” ja hyvästä syystä. Monien uintialueiden lisäksi Bodenjärvellä on yli 60 uimarantaa, kuten Constance, Sipplingen tai Immenstaad. Järvi valtaistuu Saksan aurinkoisimmalla alueella ja sijaitsee upealla Alppien taustalla. Kaunien rantojen lisäksi löydät erilaisia ​​nähtävyyksiä ja vesiurheilumahdollisuuksia järven ympärillä. Melonta, purjehdus, wakeboarding tai surffaus – kaikki on mahdollista! Pyöräilijät ja luonnon ystävät voivat vaeltaa 273 kilometrin pituisella Bodenjärven pyörätiellä – se seuraa rantaviivaa lähes kaikkialla ja on yksi Euroopan suosituimmista pyöräteistä. Mainauun kukkasaari, Lindau -saarikaupunki ja Reichenaun vihannes- ja luostarisaari ovat myös suosituimpia nähtävyyksiä, joten ne ovat pakollisia lomalle Bodenjärvellä!

Chiemsee, Baijeri

Chiemsee -lomavinkit loma järven rannalla Saksassa

Kun puhumme Saksan kauneimmista järvistä, meidän ei tietenkään pidä unohtaa Chiemseeä, joka on kävijäluettelon kärjessä, etenkin Baijerin lomailijoille. Koska se on kooltaan 80 neliökilometriä, sitä kutsutaan usein “Baijerinmereksi”. Salzburgin ja Münchenin välissä sijaitseva Chiemsee on todellinen paratiisi ja sitä ruokkivat useat joet ja metsät sekä panoraama Alppien juurella. Löydät erityisen kauniin rannan merentakaisilta alueilta – vesi on hyvin matalaa, joten lapsesi voivat helposti uida samalla kun nautit auringosta. Vesiurheilun harrastajille tarjotaan surffaus-, purjehdus- ja sukelluskursseja. Ne, jotka ovat saaneet tarpeeksi rentoutumisesta ja roiskumisesta, voivat nauttia Amalienruhen upeista näkymistä ja vierailla rauhallisessa Fraueninselissä benediktiiniläisluostarin kanssa. Kuningas Ludwig II arvosti myös Chiemseen kauneutta ja pyysi Herrenchiemsee -palatsin rakentamaan Herreninselille, joka on järven suurin saari, baijerilaisena Versailles -versiona. Sisätilat ja upea puutarha ovat nyt vapaasti vierailijoiden käytettävissä.

Saksan kauneimmat järvet: Müritz, Mecklenburg-West Pomerania

Müritzsee -loma -luettelo Saksan kauneimmista järvistä

Koko Mecklenburgische Seeplatte on todellinen paratiisi lapsiperheille ja luonnon ystäville, eikä Müritzsee ole poikkeus. Slaavinkielisesti käännettynä Müritz tarkoittaa ”pikku merta”, ja sen leveys on 10 kilometriä ja pituus 17,9 kilometriä. Koskematon luonto ja hienot hiekkarannat, jotka tarjoavat skandinaavista charmia – paikka sisältää kaikki ainesosat täydelliseen kesälomaan! Müritzsee ei ole vain yksi Saksan kauneimmista järvistä, vaan myös suurin, jonka pinta -ala on 112,6 neliökilometriä ja joka sijaitsee kokonaan Saksan liittotasavallan alueella. Järvi sijaitsee lähellä Müritzin kansallispuistoa, jossa satoja harvinaisia ​​lintulajeja asuu. Pienellä tuurilla voit jopa havaita nostureita ja merikotkia tai kalasääskiä. Ja kaikille, jotka haluavat hieman enemmän toimintaa, Müritzsee on ihanteellinen purjehdukseen, sukellukseen, purjelautailuun tai wakeboardiin. Mutta maalla on myös paljon ihailtavaa, ja vierailijoilla on mahdollisuus tutustua kiehtoviin kaupunkeihin Röbel, Mirow, Sietow ja Ankershagen.

Eibsee, Baijeri

Loma järvellä Saksassa Eibsee vesiurheiluvinkkejä

Jos haluat kokea smaragdinvihreää vettä ja Karibian tunnelmaa lomalla Saksassa, olet oikeassa paikassa Eibseellä. Tiheiden metsien ympäröimä ja syvälle Alpeille piilotettu hohtava järvi näyttää siltä kuin jotain Baijerin sadusta. 2450 metriä pitkä ja 850 metriä leveä järvi sijaitsee Zugspitzen juurella ja on epäilemättä yksi Saksan puhtaimmista ja kauneimmista järvistä. Veden erilaiset siniset sävyt, idylliset ulkouima -altaat ja viehättävät lahdet kutsuvat uimaan ja viipymään. Korkeudesta johtuen vesi on miellyttävän raikasta ja jättimäisten kivien kaunis maisema tekee uimisesta unohtumattoman kokemuksen. Lisäksi Eibsee tarjoaa 8 yksittäistä saarta, joista toinen on henkeäsalpaavampi kuin toinen. Voit nauttia upeista näkymistä aivan huipulta, kun otat köysiradan järveltä suoraan Saksan korkeimmalle vuorelle. Eibsee ei ole vain suosittu lomakohde kesällä. Talvella koko järvi jäätyy ja muuttuu taianomaiseksi talvimaaksi ja paratiisiksi kaikille hiihtäjille.

Steinhuder Meer, Ala -Saksi

Steinhuder Meer tarjoaa vinkkejä Saksan kauneimpiin järviin

Steinhuder Meer sijaitsee noin 30 kilometriä koilliseen Hannoverista, ja se on yksi Saksan suosituimmista uimajärvistä ja suurin Ala -Saksissa. Vihreiden niittyjen ja lempeän mäkisen maiseman ympäröimä Steinhuder Meer tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kesälomalle. Olipa uinti, surffaus, purjehdus, vaellus tai pyöräily – siellä on jotain jokaiseen makuun. Pohjanrannalla ja keinotekoisesti luodulla, suurella uintisaarella on valkoinen hiekkaranta “White Dune”, joka antaa sinulle todellisen lomatunnelman. Pääset saarelle kävellen 80 metriä pitkän sillan kautta, ja kun tulet sinne, sinut hieroo hieno tomusokerihiekka ja kristallinkirkas vesi! Steinhuder Meer on muuten keskimäärin noin 1,5 metrin syvyydessä erittäin matala ja siksi täydellinen perhelomalle lasten kanssa. Tai ehkä haluat mieluummin tutustua ympäröivään mantereeseen? Kävele sitten pitkä matka 32 kilometrin pituista pyöräilyreittiä ja vieraile mystisessä Dead Moorissa tai anna itsesi ihastua Mardorfin ja Steinhuden lomakohteiden maaseudun viehätykseen.

Wannsee, Berliini

Wannsee Berliinin loma Saksan kauneimmista järvistä

“Pakkaa uimahousut, ota pikkusiskosi ja mennään sitten Wannseeen!” – Conny Froboessin hitti on edelleen voimassa täydellä voimalla! Saksan pääkaupunki houkuttelee turisteja paitsi currywurstilla ja lukuisilla nähtävyyksillä myös Wannseella. Sinun tarvitsee vain ajaa 30 minuuttia Potsdamin suuntaan ja edessäsi on kaunis lido, jossa on tilaa jopa 50 000 vieraalle. Okei, itse asiassa Wannsee ei ole itse järvi, vaan vain laaja Havelin lahti, mutta meille se on silti yksi Saksan kauneimmista järvistä. Suuret auringonotto nurmikot, rantatuoleja, liukumäkiä ja miellyttävä veden lämpötila takaavat täydellisen lomatunnelman! Vesiurheilusta ei myöskään ole pulaa, ja “Berliinin kylpyammeessa” kaikki on mahdollista stand up-melonnasta surffaukseen!

Alpsee, Baijeri

Alpsee -lomavinkit Saksan kauneimpiin järviin

Suoraan lumoavan “Romanttisen tien” varrella sijaitseva Alpsee on paikka, johon rakastat heti. Tiheät Allgäu -vuoret ja satumaiset linnat Neuschwanstein ja Hohenschwangau, jotka ovat hyvin lähellä, tekevät Alpsee -alueen yhdestä Saksan viehättävimmistä alueista. Se sijaitsee pimeissä metsissä ja upeilla kallioilla, ja se on täydellinen kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta. Vaikka järvi on suhteellisen pieni ja sen 5 km pitkä ranta, se on silti vierailun arvoinen! Kesällä Alpsee tarjoaa veneilyä, vaellusta, uintia ja purjehdusta, ja talvella se on ihanteellinen hiihtoon ja lumivaellukseen.

Edersee, Hesse

Edersee Hessen vinkkaa Saksan kauneimpien järvien luetteloon

Vaikka Edersee ei ole monien tiedossa, se on myös Saksan kauneimpien järvien luettelossa. Lähes 12 neliökilometrin vesipinnalla se on myös yksi Euroopan suurimmista säiliöistä. Kellerwald-Ederseen luonnonpuiston keskellä, vihreän matalan vuorijonon ympäröimä Edersee tarjoaa sekä urheilullisia haasteita että rentoutumista. Vesiurheilun ystävät voivat valita kalastuksen, vesihiihdon, soutamisen, purjehduksen sekä polkuveneilyn ja sähköveneilyn välillä. Ja jos tarvitset pienen tauon uinnista, voit käydä Waldeckin linnassa tai lähteä vaellusretkelle 68 kilometrin pituisella Urwaldsteigillä.

Bleilochtalsperre, Thüringen

Bleilochtalsperre Thüringen on Saksan kauneimpia järviä

Bleilochtalsperre on 28 kilometrin pituinen ja 215 miljoonan kuutiometrin kokoinen ja se on Saksan suurin säiliö. Pato on rakennettu vuonna 1932 ja alue houkuttelee pääasiassa retkeilijöitä ja vesiurheilun harrastajia. Kapean ja mutkikkaan muodonsa vuoksi sinisen aukon este muistuttaa meitä Skandinavian vuonoista. Joten jos haluat tunteen lomasta ulkomailla, olisit siellä hyvissä käsissä. Tiheät metsät, rehevä luonto, kristallinkirkas vesi ja viehättävät rannat – Thüringenissä löydät kaiken, mitä sydämesi kaipaa. Suuret kalaparvet, tulvat sillat ja veneen hylky tarjoavat ihanteelliset sukellusolosuhteet, kun taas yhteensä 5 uimapaikkaa kutsuvat sinut viipymään. Tai entä tutkia luontoa kanoottiretkellä satukäytävien kautta? Haluatko mieluummin olla maalla? Sitten voit valita lukuisten Bleilochtalsperren ympäristön nähtävyyksien välillä. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat Saalfeldin keiju luolat, sadumetsä ja kesäkelkkarata.

Obersee Baijeri lomavinkit Saksan kauneimpiin järviin

Saksan kauneimmat järvet: TOP 10 parhaista paikoista kesälomallesi!

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla