15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mauritiuksen loma: Koronan säännöt, vinkit matkailijoille ja unelma -saaren kauneimmat rannat

Unelmien saari Mauritius toivottaa matkailijat ympäri maailmaa tervetulleiksi 15. heinäkuuta. Lomaparatiisi on vakiinnuttanut asemansa suosikkimatkakohteena luonnon ystäville, urheilun harrastajille ja rakastuneille. Valkoisista rannoista viehättäviin laguuneihin, joissa on taivaansininen vesi, kansainvälisestä keittiöstä hotelleihin, joissa on paljon saariromanssia: Mauritiuksen lomalla on paljon tarjottavaa matkailijoille. Maa oli pitkään suljettu turisteilta, mutta nyt hallitus haluaa avata sen hitaasti uusille tulijoille. Selitämme, mitä sinun pitäisi valmistautua upealle lomalle, ja vastaamme kaikkiin ilmastoon, parhaaseen matka -aikaan ja kauneimpiin rantoihin liittyviin kysymyksiin.

Lomat Mauritiuksella Corona -aikoina: Milloin voit matkustaa Mauritiukselle uudelleen??

Lomat Mauritiuksella Corona -aikoina

Mauritiuksen matkustajat olivat lähes vuoden ajan kotona karanteenissa. Saaren hallitus on onnistunut pitämään tartunnan saaneiden määrän mahdollisimman pienenä ja rokottamaan suurimman osan väestöstä. Aktiivisten tapausten määrä, tapausten kokonaismäärä ja rokotetut ihmiset löytyvät nyt saaren virallisilta verkkosivuilta. Pandemian alusta lähtien noin 2000 ihmistä on saanut Covid-19-tartunnan ja yli 610 000 on rokotettu. Hotellien henkilökunta on myös täysin rokotettu. Tämä mahdollistaa saaren avaamisen vähitellen.

Lomat Mauritiuksella korona -aikoina: Nämä ovat säännöt

Koronasäännöt Mauritiukselle ja lomakohteille

1. Lomakeskusloma ensimmäisen vaiheen aikana 15. heinäkuuta – 30. syyskuuta

15. heinäkuuta alkaen sääntöjä kevennetään. 15. heinäkuuta – 30. syyskuuta rokotetut turistit ympäri maailmaa voivat nauttia saaren lomakohteista. Näitä rajoituksia tulee noudattaa maahan saapuessa (tämä on tämänhetkinen tila. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. Siksi kysy varotoimenpiteenä matkatoimistolta varauksen yhteydessä ja ennen maahan saapumista ja ota yhteyttä vastuuviranomaisiin saadaksesi lisätietoja):

Mauritiuksen lomakorona -säännöt rokotetuille

 • Turistit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.
 • Kaikkien matkustajien on oltava täysin rokotettuja hallituksen hyväksymällä rokotteella.
 • Sinut päästetään maahan aikaisintaan 14 päivää toisen annoksen jälkeen, ja sinun on esitettävä todisteet rokotuksesta.
 • Alle 18 -vuotiaat lapset eivät tarvitse rokotustodistusta, mutta heillä on oltava negatiivinen PCR -testi, joka ei ole vanhempi kuin 72 tuntia, ja ne testataan sitten paikan päällä.
 • Kaikki osallistujat täyttävät ilmoituksen lentokoneessa ja luovuttavat sen paikallisille viranomaisille saapuessaan.

Loma saarella, jossa on Mauritius

 • Kaikki täysin rokotetut hotellivieraat kuljetetaan sitten koronaturvalliseen lomakohteeseen, jossa heidän tulee oleskella vähintään 14 päivää (tietysti myös lyhyempi loma on mahdollista pyynnöstä). Kaikki hotellin palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä. Voit myös mennä rannalle, mutta vain hotellin rannalle.
 • Kaikkien rokotettujen matkailijoiden (lapset ja vauvat mukaan lukien) on suoritettava kolme PCR -testiä: saapuessaan, 7. päivänä ja 14. päivänä. Jos kaikki kolme ovat negatiivisia, he saavat tutkia saarta. Turistit ovat vastuussa PCR -testien kustannuksista. Joten kun varaat matkan, kysy kuinka paljon ne ovat.

Mauritiuksen lomamatkat ja turvatoimet

 • Vieraat, joita ei ole rokotettu (ei koske lapsia), kuljetetaan karanteenihotelliin, jossa heidän on vietettävä 14 päivää, eikä heitä saa jättää hotellihuoneestaan. Siellä heidän on myös tehtävä kolme PCR -testiä (ensimmäisenä, seitsemäntenä ja neljäntenätoista päivänä). Jos kaikki ovat negatiivisia, he voivat tutkia saarta, vuokrata huvilan tai kirjautua toiseen hotelliin.
 • Häät saarella ovat sallittuja vain 14 päivän oleskelun jälkeen lomakohteessa (rokotetut vieraat) tai karanteenihotellissa (rokottamattomille vieraille).
 • Kaikilla matkustajilla on oltava koronasuojattu matkavakuutus, jotta he voivat lentää.
 • Luettelo kaikista rokotetuille vieraille hyväksytyistä lomakohteista sekä karanteenihotellit löytyvät Mauritiuksen virallisilla verkkosivuilla löytö.
 • Kun varaat lomasi, selvitä, mitä tapahtuu, jos PCR -testi on positiivinen. Valittavana on tällä hetkellä useita vaihtoehtoja, vaikka palautus on myös mahdollista.

2. Milloin Mauritius avaa rajansa? Lähes kaikki rajoitukset poistetaan 1. lokakuuta alkaen. 

Kun Mauritius avataan uudelleen, matkustaminen on sallittua

 • Rokotettujen vieraiden on myös näytettävä negatiivinen PCR -testi, joka ei ole vanhempi kuin 72 tuntia. Sitten voit tutustua saareen päivästä 1.
 • Vieraiden, joita ei ole rokotettu, on varattava 14 päivän majoitus karanteenihotellissa. Siellä et saa poistua huoneestasi ja sinun on tehtävä 3 PCR -testiä: ensimmäisenä, seitsemäntenä ja neljäntenätoista päivänä. Kolmen negatiivisen testin ja 14 päivän karanteenin jälkeen voit muuttaa haluamaasi hotelliin, tutkia saarta tai vuokrata huvilan.

Mauritiuksen loma: vinkkejä matkailijoille

Mauritiuksen vinkit matkailijoille matka -aikaan ja ilmastoon

Korona -asetusten lisäksi sinun pitäisi valmistautua paljon unelmiesi lomalle Mauritiuksella. Hyvä uutinen: sää on lämmin ympäri vuoden.

1. Mauritius: Milloin on paras aika matkustaa?

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Mauritius Chamarel -vesiputous?

Paras aika matkustaa Mauritiukselle on syksy ja kevät. Elokuusta marraskuuhun ja maaliskuusta kesäkuuhun sataa paljon harvemmin. Tänä aikana ei ole virallisia vapaapäiviä, joten voit tutustua saareen, tehdä ostoksia tai vain rentoutua rannalla.

1. Ilmasto

Mauritiuksen Grand Baien parhaat rannat

Milloin on lämpimin Mauritius?? Saarella on vain kaksi vuodenaikaa: kesä ja talvi, joiden lämpötilat ovat marraskuusta huhtikuuhun hieman korkeammat ja vaihtelevat 25–30 asteen välillä. Toukokuusta lokakuun loppuun ne laskevat noin 5 astetta veden ollessa vielä lämmintä. Siksi uiminen on taattu ympäri vuoden.

Milloin on hirmumyrskyn aika Mauritius?? Joulukuusta huhtikuuhun sataa useammin, tammikuusta huhtikuuhun kannattaa odottaa myös myrskyistä säätä.

Vesiurheilua Mauritiuksen leijalautailussa Le Mornen rannalla

2. Turvallisuus

Mauritiusta pidetään turvallisena saarena. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon ulkomailla tapahtuvan loman perussäännöt. Jos vuokraat auton, älä jätä matkatavaroita autoon. Pyydä hotellilta tai paikallisilta viranomaisilta taksiyhtiö. Älä koskaan astu takseihin ilman lisenssiä äläkä ota matkatarjouksia, veneretkiä tms. kadulla olevista ihmisistä.

3. Hygienia- ja Covid -suoja

Mauritiuksella on pakollinen käyttää kasvonaamaria ja pitää vähimmäisetäisyys muihin julkisesti. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat vain take away -ruokaa ja -juomia. Kaupat ovat auki. Kansallispuistot ja villit rannat ovat tällä hetkellä suljettu. Tämä muuttuu todennäköisesti 15. heinäkuuta, joten kysy aina tilannetta varauksen yhteydessä.

Pysy Mauritiuksella, mitä varoa Coronasta

4. Yleistä tietoa oleskelusta

Mauritiuksen pakkausluettelossasi on hyönteiskarkotteita (paikallisviranomaisten mukaan malarian vaaraa ei tällä hetkellä ole. Turvallisuuden vuoksi ota yhteys lääkäriin ja ota selvää tarvittavista rokotuksista ja mukanasi otettavista lääkkeistä). Muista tuoda matkoille hyönteiskarkotetta ja suojavaatteita. Pakkaa myös tukevat, vedenpitävät kengät, reppu, sadetakki, snorkkeli, sukellusmaski, evät ja mahdollisesti surffausvaatteet.

Mikä Mauritiuksen rannikko on paras ja mitä voit tehdä Mauritiuksella?

Vedenalainen maailma Mauritiuksen korallipuutarhamatkoilla

Mauritius on saarivaltio Intian valtamerellä, 1800 km Afrikan rannikolta. Ranskan Réunion -saari on lähellä ja Seychellit 1750 km pohjoiseen. Pääkaupunki on nimeltään Port Louis ja siinä on lähes 150 000 asukasta. Muita suuria kaupunkeja ovat Vacoas-Phoenix ja Beau Bassin-Rose Hill.

Mikä Mauritiuksen rannikko on paras, riippuu enemmän siitä, mitä olet tekemässä.

Turistit suosivat pohjoista, eteläistä ja länsirannikkoa, koska ne säästyvät voimakkailta tuulilta ja korkeilta aalloilta. Siellä on myös monia laguuneja, jotka takaavat uimisen myös tuulisina päivinä. Lukuisat koralliriutat suojaavat rannikkoa ja kutsuvat sinut tutustumaan vedenalaiseen maailmaan läheltä. Vertailun vuoksi itärannikon aallot ovat liian korkeita ja virtaukset liian voimakkaita, joten ne soveltuvat vain ehdollisesti vesiurheiluun.

Missä on Mauritiuksen kaunein paikka? Pohjoisrannikko yhdellä silmäyksellä

Missä se on kaunein Mauritius Trouaux-Bichesissa

Saaren pohjoisosan kauneimmat rannat ovat Grand Baie, Mont Choisy ja Trouax-Biches.

Putki Luoteisosassa, lähellä Trouaux-Bichesia, on täydellinen paikka ensimmäiselle sukelluskokemuksellesi. Se sijaitsee riutan takana ja sillä on optimaalinen syvyys (6–10 metriä), joka on täydellinen aloittelijoille. Metrolle pääsee vain veneellä. Voit kysyä hotellilta, milloin tällainen matka järjestetään.

Nähtävyyksiä Mauritiuksen Cap Malheureux -kirkossa

Trouaux -Bichesin pohjoispuolella on Pereyberen korallipuutarha – erittäin suosittu sukelluskohde kokeneille apneodiverille (apneodivers sukeltaa ilman paineilmasylinteriä). Siellä voit tutustua meren elämään ja nähdä trooppisia kaloja, kuten klovnikalaa, auringonkalaa ja diodonia, sekä kilpikonnia, rapuja, hummereita ja simpukoita.

Entinen kalastajakylä Cap Malheureux tunnetaan vanhoista rakennuksistaan ​​ja erityisesti kirkostaan, jossa on tulenpunainen katto.

Hotspot sukeltajille, snorklareille, veneretkistä kiinnostuneille

Mauritiuksen loma: etelärannikon kauneimmat rannat

Mauritiuksen kauneimmat rannat ja snorklauspaikat Blue Bay -laguunilla

Félix ja Gris Gris ovat maan eteläosan suosituimpia rantoja. Siellä sinulla on mahdollisuus lähteä matkalle katamaraanilla ja löytää Mauritiuksen viehättävä etelärannikko.

Etelässä on maailmankuulu Blue Bay Lagoon, jossa on ehjä koralliriutta. Näin siitä on tullut sukeltajien ja snorklareiden hotspot. Voit myös tutustua laguuniin melomalla. Tällä tavalla voit navigoida korallien sokkelossa ja päästä jokaiseen laguunin kulmaan. Samalla melonta on ympäristöystävällinen vaihtoehto veneelle.

Luonnonsuojelualue Mauritiuksella aule aux Aigrettes

Saaren kaakkoisosassa on aule aux Aigrettes, luonnonsuojelualue, joka on uhanalaisten eläin- ja kasvilajien koti. Siellä voit nähdä muun muassa suuria kilpikonnia, vaaleanpunaisia ​​kyyhkysiä, matelijoita ja harvinaisia ​​kasveja.

Le Morne Brabantin vuoret sijaitsevat maan lounaisosassa ja ovat erityisen suosittuja kiipeilijöiden keskuudessa. Harrasteurheilijat voivat vuokrata perusvarusteet ja osallistua järjestäytyneelle retkelle.

Le Morne Brabant -vuoret Mauritiuksella Retki polkupyörällä

Chamarelin vesiputous sijaitsee myös lähellä Le Morne -vuoria.

Black River Park on luonnonsuojelualue saaren eteläosassa, jossa on useita kauniita vaellusreittejä.

Harrastukset: melonta, sukellus, snorklaus, katamaraaniretket, kiipeily, vaellus

Missä loma Mauritiuksella: länsirannikko

Tamarin Beach Mauritiuksella on suosittu lounaispaikka

Valkoiset rannat ja kristallinkirkas vesi: viehättävät Tamarin, Le Morne ja Flic en Flac ovat erityisen suosittuja vesiurheilun ystävien keskuudessa.

Saaren lounaisosan Le Mornen alueen rannat houkuttelevat urheiluharrastajia ympäri maailmaa, jotka saavat rahansa täällä. Tuulen suunta ja aallonkorkeus ovat ihanteellisia surffaukseen, leijalautailuun ja purjelautailuun.

Voit myös uida delfiinien kanssa Le Mornessa. Kaksi lajia – pullonokadelfiinit ja Itä -Tyynenmeren delfiinit ovat usein vierailijoita länsirannikolla.

Minne mennä sukeltamaan ja snorklaamaan?

Missä snorklata ja sukeltaa Mauritiuksen La Cathédralessa

Lähellä Flic en Flacin kaupunkia on La Cathédrale, vedenalainen luola, joka sopii kokeneille sukeltajille.

Valaiden tarkkailumatkoja järjestetään myös länsirannikolla. Retket järjestetään iltapäivällä. Sperävalaita löytyy ympäri rannikkoa ympäri vuoden ja ryhävalaita voi nähdä rannikon lähellä heinä-marraskuussa.

Aktiviteetit: surffaus, leijalautailu, purjelautailu, delfiinit ja snorklaus 

Milloin palata Mauritiukselle Vinkkejä matkailijoille

Previous Post
Panna oma olut – Kuinka tehdä oma suosikki humalan makuinen juoma
Next Post
Tee luovia pääsiäispakkauksia kankaasta, paperista ja pusseista ja pakkaa kauniisti pääsiäislahjat