15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Matkustaminen käsimatkatavaroiden kanssa: hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja rennolle matkalle!

Kesä on virallisesti täällä, ja kun ulkona on upea sää, kaikki alkavat haaveilla aurinkoisesta rantalomasta. Riippumatta siitä, suunnittelemmeko työmatkaa, lyhyttä lomaa vai junamatkaa Euroopan halki – käsimatkatavaroiden ottaminen mukaasi on luultavasti erittäin tehokas ja mukava tapa matkustaa. Käsimatkatavaroiden kanssa matkustamisen edut ovat ilmeisiä: matkalaukkua ei tarvitse odottaa ärsyttävästi saapumisen jälkeen, mitään ei voi menettää, eikä meidän tarvitse maksaa kalliita lisämaksuja ruumaan menevistä matkatavaroista. Ja olkaamme rehellisiä – kuka haluaisi kantaa mukanaan 20 kilon matkalaukun kaikkialla? Mutta mitä voisimme ottaa mukaamme rajoitetun tilan vuoksi? Mitä saa kuljettaa käsimatkatavaroissa tai miten pakataan matkalaukkumme niin, että mahtuu mahdollisimman paljon? Paljastamme sinulle tämän kaiken alla sekä monia hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja rentouttavaa matkaa varten!

Matkustaminen käsimatkatavaroiden kanssa: oikea matkalaukku on ratkaiseva

Matkalaukkuvinkkien pakkaaminen Matkusta käsimatkatavaroiden tarkistuslistan kanssa

Tärkein osa käsimatkatavaroiden kanssa matkustettaessa on tietysti käsimatkatavaran matkalaukku oikeassa koossa. Olipa laukut, reput, vaunut jne. – valikoima on nyt valtava ja jokaiselle on taatusti jotain. Jos haluat lähteä lyhyelle kaupunkimatkalle tai vaellukselle, sinun kannattaa ottaa reppu. Toisaalta, jos annat enemmän arvoa mukavuudelle, sinun kannattaa valita pyörillä varustettu matkalaukku. Koska voimme käyttää käsimatkatavaroiden matkalaukkua monta vuotta, sinun ei pitäisi säästää laatua ostaessasi sitä.

Pakkaa käsimatkatavarat oikein: näin se toimii!

Matkustaminen käsimatkatavaroiden pakkausluettelon kanssa, kuten vaatteiden taitto

Jotta voit pakata käsimatkatavarasi oikein, sinun on selvitettävä sallitut mitat ennen lennon varaamista, koska nämä valitettavasti vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Yleisin säätö on kuitenkin 55 x 45 x 25 senttimetriä. Voit ostaa kalleimman matkalaukun ja koota parhaan luettelon käsimatkatavaroiden kanssa matkustamiseen – mutta jos heität asioita satunnaisesti matkalaukkuun, saat tuskin sen. Käsimatkatavaroiden kanssa matkustaminen ei koske vain sitä, mitä pakkaat, vaan myös sitä, miten pakkaat. On tietysti erittäin tärkeää, ettet ota mukaasi mitään, mitä et todella tarvitse. Mekon, joka on roikkunut vaatekaapissasi 2 vuotta ja jota et ole koskaan laittanut päälle, pitäisi mieluummin pysyä kotona. Koska mitä enemmän tilaa pakkaat, sitä enemmän voit laittaa matkalaukkuusi.

Matkustaminen käsimatkatavaroilla Vinkkejä Pakkaa matkatavarat oikein

Ota selvää eri asuista, joita haluat käyttää matkan aikana, ja valitse mahdollisimman neutraalit vaatteet, jotka voidaan yhdistää toisiinsa. Voit säästää tilaa kuljettamalla raskaita esineitä, kuten takkeja ja puseroita lennon aikana. Kompressiopussit voivat vähentää vaatteiden tilavuutta noin 40-50 prosenttia ja ovat siksi ihanteellisia käsimatkatavaroiden kanssa matkustamiseen. Säästä vielä enemmän tilaa käärittämällä vaatteesi sen sijaan, että taitat ne siististi. Pakkausjärjestys on myös erittäin tärkeä pakattaessa. Käytä suorakulmaisia ​​ja litteitä esineitä täyttämään takaseinän kuoppia tai säilytä raskaita esineitä, kuten kenkiä, tähän paikkaan. Ja pieni vinkki meiltä – säästääksesi tilaa ja pitääksesi kengät kunnossa, voit täyttää ne alusvaatteilla ja sukkilla. Koska turvatarkastuksessa on otettava elektroniset laitteet, nesteet ja kosmetiikka käsimatkatavaroistasi, on parasta pakata ne niin, että ne ovat nopeasti käsillä.

Matkustaminen käsimatkatavaroiden kanssa: koota pakkausluettelo

miten parhaiten pakata matkalaukkuja Matkustaminen käsimatkatavaroiden kanssa

Käsimatkatavaroilla matkustettaessa oikea valmistautuminen on kaikki ja lopulta, mutta jokainen matkustaja ja jokainen matkakohde on erilainen, joten ei ole mahdollista arvioida, mikä on välttämätöntä lomalle. Vaikka jokaisella on omat menetelmänsä, pakkauslista on aina etu, koska jopa ilmeisimmät asiat voidaan unohtaa hälinässä ennen matkan aloittamista. Niin kutsuttu kapselivaatejärjestelmä on ihanteellinen käsimatkatavaroiden kanssa matkustamiseen. Tämä tarkoittaa, että pakkaat vain vaatteita, joista todella pidät ja käytät. On parasta valita yksiväriset perusasiat, jotka voidaan yhdistää toisiinsa ja mahdollisesti lisäillä lisävarusteilla. Lisäksi voit helposti ostaa useimpia kosmetiikkatuotteita, kuten shampoota, suihkugeeliä, hammastahnaa ja deodoranttia paikan päältä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa näytepakkauksia tai täyttää pieniä muovipurkkeja ja ottaa ne mukaasi. Muista kuitenkin, että kaikkien alle 100 ml: n nesteiden tulee mahtua 1 litran kirkkaaseen pussiin.

Mikä on kielletty käsimatkatavaroissa?

Matkustaminen käsimatkatavaroiden kanssa Pakkausluettelo Lajittele matkalaukut säästääksesi tilaa

Lento on varattu, tarkistuslista on koottu ja nyt on aika lähteä lomalle! Säästääksesi itseäsi lentoasemalta, sinun kannattaa kuitenkin selvittää, mitä tavaroita et saa ottaa mukaasi, kun matkustat käsimatkatavaroiden kanssa. Emme aio luetella kaikkia aseita nyt, mutta yleisesti voidaan sanoa, että kaikki, jolla voit vahingoittaa toista, ei ole sallittu aluksella. Taskuveitset, kynsiviilat, kynsisakset ja partakoneen terät ovat myös tabu. Aseet, joita voidaan käyttää aseina, kuten suksi- ja vaellussauvat tai golfmailat, viedään sinulta välittömästi. Lentoaseman henkilökunta voi joissakin tapauksissa kerätä myös kosmetiikkatuotteita, kuten hiusten- ja deodoranttisuihketta ja kynsilakanpoistoaineita.

Matkustaminen käsimatkatavaroilla Vinkkejä Pakkaa matkatavarat oikein

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa